-

2016-10-27 22:26:28 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


tröttare dag. storhandlade idag till jobbet och barnen blev jätte glada över de nya sakerna!
slutade tidigt och åkte sen och tog en cigg med sofie, sen drog jag ner på stan och fördrev tiden tills jag skulle på möte. köpte en nagelack, två ansiktskrämer och ett ljus. 
 
jag känner att egentligen har jag ingen lust alls att skriva, är så super trött, mår dåligt och har ändå inga bilder så allting blir bara så tråkigt.

you make my world light up

2016-10-27 07:03:14 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Godmorgon!
sitter nu på jobbet och väntar på att någon ska komma hit, det är så jävla ruskigt ute nu så kroppen vaknar aldrig. Idag så slutar jag tidigt sen ska jag och en jag jobbar med åka och handla lite halloween dekorationer så vi kan göra det riktigt mysigt under lov veckan och sen har jag ett möte vid fyra sen ska jag på dansen och förhoppningsvis lära mig den nya korren! 
 
Robin for iväg på jobb över dagen i umeå idag så han kommer inte hem förrän ikväll någon gång så jag ska passa på att kolla om jag hinner göra det fint i lägenheten innan han kommer hem. Sen så hoppas jag på besök av soffis som jag bara träffat en dag den här veckan. 
 
Nu ska jag skära upp lite frukt så hoppas jag att någon kommer snart! 

¨

2016-10-23 19:11:40 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


 
gissa vart jag sitter? i soffan. har dock inte suttit här hela dagen. men somnade i soffan inatt igen och jag va så trött men kunde inte sova för jag va så rastlös. hemsk känsla faktiskt. sen vaknade jag rätt sent idag också vid typ tolv tiden någon gån och sen satt jag i soffan tills halv fyra. då åkte jag till tess för att följa med henne och nellson på bamse gympa, de va så mysigt. kommer ihåg när jag gick i gymnastik när jag var liten, tyckte det var så kul men jag skulle aldrig kunnat gjort någon karriär i det, nej, bara nej.
 
sen så är robin på väg!! jag är dock jätte rastlös och vill bara att han ska komma hem så jag får kramas och vi kan åka på affären eller något så jag slipper vara uttråkad och rastlös haha. 
 
imorgon blir det jobb igen! stänger och sen ska jag bara hem och umgås med robin. passa på helt enkelt.
nu eftersom jag är så fruktansvärt rastlös funderar jag på att träna på mina danser så jag kanske inte kommer helt oförberedd på trosdag.
 

långa nätter

2016-10-23 02:47:24 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


 
 
idag blev det ingen frulle, tog mitt penicellin och mådde så fruktansvärt dåligt av det så det fanns inte. gjort det varje gång jag tagit det så jag bestämde mig idag att sluta ta det! vill fan inte trycka i mig någonting som får mig att må dåligt! så jag har mest bara legat i soffan idag. sofia ringde mig och behövde en chaufför och en guide för dom hade nån tipsrunda med jobbet så jag hjälpte dom en liten snabbis.
 
sen så orkade jag inte laga någon middag idag heller så frågade om mamma och pappa kunde bjuda på mat, självklart så får man käk så jag åkte dit och åt lite och umgicks en stund. sen har jag bara suttit i soffan resten av kvällen.
 
just nu har jag robin i telefonen, han sover men jag vill inte lägga på. fun fact, när robin är borta och jobbar så ringer han alltid mig på kvällen och somnar i telefonen. det får mig att bli lugn och avslappnad på något sätt så jag somnar mycket bättre. ibland vaknar jag av att han är på väg till jobbet eller så brukar jag väcka han dom dagar jag öppnar. 
 
och imorgon kommer han äntligen hem!! jag har längtat så efter honom så det finns inte!
känns inte som hemma förrän han är hemma! 
 
och snön började falla idag igen, IM NOT READY

saturday

2016-10-22 13:37:43 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


 
 
har precis vaknat, inatt somnade jag i soffan för jag orkade inte gå till sängen. så nu ligger jag här, spelar lite bubble trouble och tittar på 112 på liv och död. rätt kul att titta på nu när det är några avsnitt från östersund.
kommer ihåg när jag fyllde 17 så vart en kompis till mig jätte full och däckade på traktören taket tror jag, såklart va inte jag där just då men kommer jag ihåg att dom berättade att 112 på liv och död va där och filmade då. haha de va jätte svårt för henne att få dom att förstå att hon inte ville va med i efterhand då de ringde för att få något svar. 
 
idag tror jag att jag bara ska vara hemma faktiskt, har som ändå sovit bort hela dagen känns det som. ska väl kolla om jag har någon mat annars får jag väl försöka ta mig på affären.

livet är en tickande bomb på repeat

2016-10-22 02:54:51 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


 
det är okej att känna.
det är okej att gråta.
det är okej att be om hjälp.
det är okej att prata.
det är okej att du vill vara ensam.
det är okej att må dåligt.
 
nu är jag där.
där alla känslor kommer.
jag kan inte hantera dom.
jag gråter.
jag mår dåligt.
jag känner.
 
jag är bara en av alla andra,
jag vet att jag inte är ensam men just nu så känner jag mig ensam.
som om jag vore den enda i denna värld som känner såhär,
jag vet att det kommer bli bättre.
jag vet att det kommer gå bra.
men just nu så känner jag.
jag känner så mycket.
 
vad är det som händer.
vad händer med mig.
jag håller på tappa mig själv.
jag håller på förlora mig själv.
 
vill bara känna mig hel igen.

***

2016-10-22 01:05:00 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


åkte inte till sjukgymnasten idag, följde istället med sofie på apoteket sen åkte vi hem till mig. köpte faktiskt therese lindgrens handkrämer idag! de luktade inte så mycket men var jätte bra, gick in i huden väldigt fort och jag känner mig återfuktad av dom. det negativa är väl att jag tyckte att den som doftar aprikos luktar lite som såpbubblor.
 
 
jag och sofie åt middag sen tittade vi lite på youtube sen åkte vi och hämtade saga för att åka till isa. vi satt och umgick, spelade spel och pratade. kom precis hem därifrån och har precis anlänt i soffan. egentligen vill jag bara vara ute och köra bil hela natten men vet som inte vart jag ska.
 
imorgon tänker jag vara med sofie, vare sig hon orkar eller ej för just nu även fast jag precis släppt av henne så känner jag att jag behöver vara med henne. 

fredag

2016-10-21 11:57:21 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


idag känns som en dålig dag. igår innan jag la mig kände jag typ att det högg när jag andades och idag har jag ett jätte tryck i bröstet och bröstkorgen och ner mot magen, exakt som om någon sitter på mig. så obehagligt, maten går inte heller ner hoppas på att det ska gå över om någon timma. 
 
ska väl göra mig iordning snart sen ska jag nog åka till sjukgymnasten om jag orkar, känner ingen lust att göra något just nu.

86

2016-10-20 22:56:32 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


 
 
då var det kväll igen, sofie åkte för nån timma sen och nu ligger jag i soffan och facetimear med robin. 
efter mitt möte idag var jag inge sugen på att göra någonting, så åkte och köpte nutella åt sofie som en liten gift och sen åkte jag hem och då satt hon där utanför min dörr. vi lagade mat och pratade, sen satt vi mest bara i soffan och umgåtts. 
 
åkte aldrig på dansen för kände att orken att ens åka dit fanns inte och jag kände att det är ingen mening att ens sitta där och vara sjuk. ångrade det lite när jag fick en film på allt som gjordes och jag missade förr förra veckan första den delen också. men nötte det lite så nu sitter det lite men andra delen är jag inte alls med på.
 
imorgon är jag fortfarande hemma från jobbet för att verkligen hinna bli frisk och inte åka på jobbet och bli sjuk direkt igen. så ska passa på att försöka få tag på min sjukgymnast och sen så hoppas jag på en kväll hos isa med sofie och henne. 
 
den här veckan har gått fort och snart så kommer robin hem och snart är det en ny jobbvecka som jag faktiskt ser fram emot. saknar faktiskt jobbet när jag inte är där! nya tag som jag brukar säga. (fast det säger jag aldrig)

morning

2016-10-20 11:28:14 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


 
 
ännu en dag liggandes i min soffa och snorar och har nys tagit penicillin så nu väntar jag mest på att timmen ska gå så jag får äta frukost. idag ska jag bara ligga hemma, men först har jag ett möte och sen måste jag ner på dansen och titta vad för nytt som händer så jag inte missar för mycket. sen sen ska jag bar ligga hemma och ta hand om mig själv.
 
soffis kommer förbi och äter middag här sen så det ska bli mysigt. helst skulle jag vilja röja här hemma, dammsuga och skura men orkar verkligen inte det. sen måste jag måla naglarna för har fortfarande min tummar omålade sen jag glömde göra det sist. kan inte den här veckan gå fortare så robin kan komma hem nångång.
 

några saker ni kanske inte visste om mig

2016-10-19 23:48:00 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


 
- jag är extremt rädd för mörker och att vara ensam, jämt när jag är ensam hemma så har jag de flesta lampor på, dörren låst och måste även ha vissa lampor tända på natten.
 
- jag har sjukt svårt för vissa tyger, jag kan inte ta i dom utan att känna att jag antingen vill kräkas eller så ryser jag till. oftast är det mocka och sammet. 
 
- jag ÄLSKAR växter, tycker att det är så otroligt vackert med växter i hemmet. när jag bodde hemma kände jag inte alls samma sak men nu när jag flyttat så uppskattar jag det så mycket mer. dock är jag jävligt dålig på att ta hand om dom.
 
- jag är en väldigt rastlös person. jag tycker inte om att sitta hemma en hel kväll och bara va typ. jag vill att det ska hända saker hela tiden och måste hålla mig sysselsatt med något annars blir jag tokig.
 
- jag lyssnar inte på texter i låtar, jag försöker men det går inte in. jag brukar oftast behöva sitta med hörlurar och blunda och verkligen försöka höra vad dom sjunger och spola tillbaka jätte ofta. så när jag hittar musik så lyssnar jag på melodierna och beatet.
 
- jag har såna hemska magproblem, så fort jag äter något så sväller jag och magen gör ont. så har jag haft i flera flera år men har aldrig fått någon riktig hjälp. 
 
- jag är en väldigt blyg person och nu ni som träffat mig eller umgås med mig tänker YOU SAY WHAT. men det är faktiskt sant, blir jätte obekväm i nytt sällskap och vill helst bara gömma mig men jag är som jag är så när jag tycker att något är så obekvämt så blir jag sprallig och konstig (på ett bra sätt skulle jag vilja säga)
 
- jag älskar att köra och åka bil, att bara åka runt och lyssna på musik, prata och umgås. eller att bara åka själv, sjunga högt och ha lite tid för sig själv. 
 
- jag älskar halloumi. ja det gör väl många men jag kommer ihåg när vi åkte på danstävlingar osv då jag köpte med mig halloumi och åt den direkt ur paketet och folk bara tyckte att jag var konstig, då är min fråga har ni provat det själva? INTE, nehe men då har ni missat nått för det är svingott

11 lördagar kvar till jul

2016-10-19 21:29:03 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


well hello!
fortfarande sjuk och idag har också varit ett helvete, funderar starkt på om jag är född med en nitlott i arsle. började dagen med att vakna och kände mig bortdomnad i ansiktet, kollar mig i spegeln och där har vi mig, gudfadern 2.0. 
 
har då igår och under natten svullit upp igen men har inge ont. så ringer marie (som jag alltid vill ringa när det gäller nått med hälsan) och hon sa att jag skulle ringa tandläkaren så jag gjorde det och fick en tid inom en timme. åker dit, han vet inte vad som är fel, ger mig antibiotika ifall det blivit någon inflammation fast han inte trodde det.
åkte och hämtade ut det och sen ville pappa att jag skulle åka till dom. 
 
så idag har jag varit jätte sjuk i min förkylning, yr, svullit upp och fick min mens på apoteket. orkar verkligen inte med detta just nu. försökt ätit hos mamma och pappa men blev bara yr och fick sitta och ta det lugnt ett tag, plockade kottar med mamma och fick med mig nån ljuslykta hem. 
 
sen åkte jag till sofie och åt middag och sen affären för att ha frulle och hittade äntligen den där tidningen jag ville ha! Hus&Hem julspecial jag ÄLSKAR julen och allt pynt som man får sätta upp! så jag är jätte exalterad över att få pynta mitt egna hem den här julen, kommer dock sakna allt julpynt hemma hos mamma och pappa.
 
 
 

feelin' so sick

2016-10-18 19:36:47 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


 
 
 
alltså vilken helvetesdag. igår åt jag middag hos mamma och pappa, sen på kvällen när jag skulle hem så gick inte bilen att starta. batterihelvetet är paj men efter mycket om och men så startar den. åker hem, kör in bilen i garaget, går upp för att hämta batteriladdare, går ner igen, inser att jag glömt bilnyckeln, går upp igen och ja.
 
imorse tog jag mig iväg helt otroligt för bilen var svår starat då batteriet bara hade laddats en halvtimme. försov mig, har knappt kunna sovit inatt för jag har mått så dåligt. det kliar i halsen och har svällt upp, så imorse gick de bara inte. när jag väl kommer på jobbet så känner jag att det går inte. så när de i personalen som ska komma kommer så går jag hem. men såklart så startar inte bilfan förrän efter 20 minuter, då åker jag på maxi och byter bil med pappsen så han åkte och fixade nytt batteri.
 
sen har jag bara legat i soffan, har sovit hur mycket som helst och känner ändå att jag håller på somna när som helst. helt sjukt vad min kropp tar stryk under förkylningar.
 
tänkte mest bara ge en update att jag fortfarande lever och att vi hörs sen!
 

time flies

2016-10-16 22:51:35 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


 
 
 
 
veckan har bara sprungit iväg och det är söndag (jobbigaste dagen någonsin) igen. i måndags måste jag bara berätta att jag tog bort mina stygn från visdomstanden vilket var smärtsamt, det var väl allt jag ville säga om det? men den här veckan så har jag varit hos isa och spelat spel, var även där i fredags och tittade på pll och åt morötter och dipp och hade det jätte mysigt. sen har jag mest bara jobbat och umgåtts med robin och även fått in tid med soffe. 
 
robin hade planerat in någonting som vi skulle göra, så min älskade överraskade mig med en natt på frösöpark med spa. var så himla trevligt dock tyckte jag och robin att spat bara var tråkigt och vi blev rastlösa. helst av allt ville vi bada bubbelpool som inte fanns haha.  sen drack vi lite gott och bara myste vid elden. vi gick även ner på gymmet och provade allt och sen tyckte vi att vi förtjänade något att dricka så vi gick upp och köpte nått gott igen. 
 
idag har jag och robin bara umgåtts, vid fem tiden så satt vi mest bara i soffan och tittade på tv, runt kvart i sex började gråta för då började jag inse att han snart skulle åka. höll fast honom tills han nästan blev irriterad för hans skjuts väntade. jag blir som ett barn när han åker, börjar tokgrina och bryter ihop totalt sen när han gått så går det över på en gång. 
 
sen har jag bara tvättat, tittat youtube, tv och pratat med sofie. älskar att jag bara kan höra av mig till henne och bara prata! best bitch ever. 
 
imorgon nalkas stängning sen hem och låsa in mig för paniken över att clowner invarderar stan,
men nu är det dags för lite tv innan sova och ringa robin.
 
 
gjorde det jätte mysigt i köket och fick en riktig hemma-känsla
 

feelin' good

2016-10-09 15:10:42 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


måste bara slänga in en bild på finaste julie, saknar henne och isa så mycket har inte träffat dom på jätte länge!
 
känner mig jätte duktig idag, har varit så produktiv (använder jag ens det ordet rätt?) och har nu nyss lagt in min fjärde tvätt i maskinen och har rensat och fixat i lådorna i sovrummet. håller nu på att fixa i min garderob och tar bort kläder och är hård mot mig själv och tänker att du använder aldrig det där och kommer nog inte göra det heller. sofie har varit här och hållit mig sällskap och hon åkte precis. 
 
ska fortsätta med organiseringen och sen ta mig in till badrummet och fixa där inne. sen ska jag städa hela lägenheten, dammtorka, dammsuga och skrua så det blir fint när min fina kommer hem.
 
 

john blund knackar på

2016-10-09 02:06:59 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


 
gud så trött jag är just nu!
ligger i soffan nu och kollar youtube som vanligt. åkte till mamma och pappa och fick lite käk, det är så fruktansvärt tråkigt att laga mat till sig själv så det var härligt att bli matad. stannade inte där så länge då dom skulle ut ikväll så jag begav mig på maxi. köpte två ljusstakar och två ljus som blev jätte fint att ha inne i köket. sen har jag mest bara kollat youtube och slagit in julklappar, slog till och med om två julklappar.
 
nu måste jag gå och lägga mig för klockan är så pass mycket och har tvättid imorgon klockan 12 och sen kommer robin hem imorgon också, äntligen!! så ska städa rent här innan han kommer hem så han faktiskt slipper komma hem till ett kaos, fast sen vet jag också att det är han som skapar kaoset när han kommer hem med sina väskor och påsar som han bara lämnar i hallen en vecka innan han drar igen.
 
hoppas ni redan sover gott eller är trötta i kroppen efter dansandet på krogen, ha en fin natt, pok.

bra dag

2016-10-08 17:08:34 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


 
sov jätte dåligt inatt, drömde en mardröm som jag haft förut. det sjukaste va att jag visste att det var en dröm och sa till mig själv i drömmen att det är bara en dröm men jag vet att jag måste göra allt för att den ska ta slut.  bara så skumt!
 
vaknade vid halv elva sen kom sofie hit och vi gjorde pannkaksfrulle, satt och mös på här hos mig sen åkte vi på lillänge. va och köpte en julklapp till robins systerson och sen fick lite fler saker följa med mig hem (förlåt robin). köpte med mig en filt, en kruka, sex rullar julpapper, en tvål och tre rullar inslagningspapper. sen for vi runt och landade till slut här hos mig igen. ska åka till mamma och pappa och få middag för jag har ingen lust att äta själv idag, glömde ringa tandläkaren idag också, tur att jag ska dit på måndag.
 
bilden där uppe mina kära, där är det jag köpte på stan i torsdags. jätte dålig bild då de svarta sakerna smälte in i bakgrunden men köpte iallafall ett puder, ett contour och highlighter kit från sleek, en liten borste från real techniques, hittade allt det på hm. sen köpte jag ett nytt schampoo som ska vara bra för min hårbotten så hoppas på förbättring för det andra jag köpte funkade inte bra alls. 
 
nu till sist vill jag bjuda på en vacker bild på mig.
nikita har christmas feelin'
 
 
 
 
 

det är okej att känna

2016-10-08 02:30:59 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


bild från pinterset
 
åh hörrni, tänk er en mysig höstkväll ute i skogen, göra en eld, grilla korv eller något och dricka varm choklad i fint sällskap, mysigt!
 
sitter fortfarande i soffan och klockan är nu tio över två och jag är fortfarande uppe. har hunnit haft ansiktsmask och tagit bra hand om mitt face och tittat på lakidoris på youtube. alltså den kvinnan, är så skönt att se en människa som jag kan relatera till då jag är typ lika cray som hon är. 
 
men som sagt så är klockan tio över två och jag är vaken. jag hatar att jag hamnar i såna konstiga tankar på nätterna. varför är jag den personen jag är idag? hur hamnade jag här och varför är det just såhär? tänker ni så? för jag kan känna att livet verkligen är värdelöst på nätterna då hjärnan går in i en depreission. dagarna går det bra för då är man oftast sysselsatt men sen kommer dom här jävlarna. dom här nätterna. förr kom jag ihåg att jag nästan aldrig sov, låg vaken hela nätterna och bara mådde dåligt. nu när jag har robin så blir jag så avslappnad på nätterna så jag somnar på en gång, tvingar mig oftast att sova för att jag inte ska hamna i dessa tankar och somnar robin innan, då funkar det inte.
 
men nu sitter jag här själv, det har gått bra alla andra veckor för då har jag lagt mig och sovit innan dom kommer. men vad gör jag nu? hur ska jag bete mig? jag är så less på allt, verkligen allt!
less på att aldrig bli tagen seriöst, less på att jag aldrig ska få något tillbaka, less på att jag aldrig får den hjälp jag behöver, less på sjukvården, less på min diabetes, less på att må såhär.
 
jag sitter här och velar om det här ska publiceras för att jag skäms. jag skäms för att berätta en del av hur jag känner. vill jag berätta hur jag mår eller om någonting är fel, då måste jag lägga till lite skratt, jag måste spela stark. men så många gånger som jag har sagt att den största styrkan en människa har är att kunna visa sig svag. det står jag fast vid men alla andra, det känns som att så fort nån har någon svacka eller mår dåligt så börjar pratet om den personen. de börjar undra om varför och pratar om det bakom personens rygg. 
 
mina tankar bara svämmar över nu och jag vet knappt vad jag skriver längre. mina tankar kommer bara ner till ord och jag kan inte riktigt hantera vad jag skriver. känner bara att bägaren rann över för längesen, orken försvann för längesen. det här är inte för att någon tror att jag vill ha uppmärksamheten, det här är för att uppmärksamma er om att även om man är glad, skrattar och har kul, skämtar och är som vanligt så betyder inte det att allt är som det ska.
 
men jag vill bara säga. att man är aldrig ensam. 
du är aldrig ensam.
 

friyay (?)

2016-10-07 22:05:57 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


 
en väldigt ledsen banan på jobbet idag och ja jag är medveten om att jag inte har något nagellack på tummen. insåg imorse när jag kom på jobbet att jag hade glömt måla båda tummarna men jag kan inte hålla koll på allt. idag var det en väldit lugn dag på jobbet, lite barn men ändå blev det mycket på andra sätt. slutade vid kvart i två och åkte hem på en gång, la mig och kollade på youtube och sen somnade jag såklart. vaknade igen vid sex tiden kanske? helt förstörd och sen har jag bara suttit vid youtube och idol. 
 
inatt vaknade jag och klev upp, trött som bara den. stängde av mitt larm som jag trodde att jag hade, gick på toa och sen klädde jag på mig. kände att jag kanske skulle ha jeans så drog på mig det och en vanlig tröja som skulle sitta bra under en tjocktröja. tog fram mitt smink sen gick jag ut och tog min morgon cigg och kollar telefonen för att stänga av resterande larm som går var femte minut. men då ser jag, 02:46 står klockan på ungefär och jag blev så less! det är helt otroligt jag hatar när jag gör sådär, var dock väldigt längesen jag gjorde så.
 
jag har tänkt på en sak. när jag väl vill berätta något här så blir det alltid så lång text. jag har insett att jag verkligen tycker om att skriva små detlajer, känns som om jag lämnar ute någon detalj så blir det inte detsamma med historien. vet inte riktigt vad jag skriver nu fakiskt. 
 
just nu så ska jag fortsätta kolla tuben och sen vänta på röstningen på idol, har så himla ont i magen och munnen. ska ringa tandläkaren imorgon om det för det känns som jag har dålig andedräkt så är orolig att det ska bli någon inflammation. nu ska jag ta bort sminket och kanske göra någon ansiktsmask osv.
 
köpte även lite grejer igår som kommer upp i ett inlägg imorgon, men tills dess ha en mysig fredagskväll.
pok

så trött

2016-10-06 06:54:27 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


 
alltså jag har sovit så sjukt länge inatt. Somnade vid sex tiden och vaknade igen vid åtta men var fortfarande sjukt trött så jag la mig och sov igen och so till halv sex nu på morgonen. Har dock inte sovit så bra, vaknat flera gånger men tandvärken har varit lugn inatt.
 
nu sitter jag på jobbet och första kompisen kommer inte förrän om typ en timma så jag ska väl fundera ut något att göra. Efter jobbet så måste jag tanka sen ska jag träffa min diabetessköterska sen ska jag hitta på något så jag inte somnar.
 
 

onsdag

2016-10-05 16:33:35 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


 
kom precis in genom dörren. är tröttare än döden men måste kämpa mig för att vara vaken för får verkligen inte somna för då tar jag mig inte upp imorgon. tandvärken är fortfarande på topp och jag börjar bli extremt less på att ha så jävla ont som jag faktiskt har men har kunnat börja äta bättre nu så det är iallafall skönt. 
 
imorgon har jag öppningen så måste lägga mig extremt tidigt för annars kommer jag aldrig orka kliva upp imorgon, sen så måste jag skrapa rutorna också så det tar tid och energi de med. men har som sagt öppning imorgon och även på fredag så det är skönt med två korta dagar. 
 
nu ska jag försöka hålla mig vaken med youtube och sims. 

it won't be easy but it'll be worth it

2016-10-04 22:41:35 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


vem är det här, är det nikita? är det gudfadern? 
det är så oklart
 
ny dag, tisdag den 4 oktober för att vara exakt. sitter nu här i min soffa och har nyss kommit hem från mina föräldrar. har jobbat idag vilket var skönt att komma tillbaka då jag märker att barnen saknat mig, fick frågor som vad gör du här? och är du här idag? det var inte du igår. kärlek, så mycket kärlek. haha nej men dom hade varit lite fundersamma på vart jag hade hållit hus. jag var jätte trött idag då jag inte kunnat sovit inatt av både tandvärk och nervositet. vaknade inatt och tog värktabletter och en glass, höll på somna medan jag åt glassen men alltså hade så ont så var tvungen haha. 
 
efter jobbet åkte jag på ett möte som jag faktiskt tänkt att dela med mig utav här, inte idag men någon dag fram över. åkte sen förbi sofie och fick en välbehövd kram och sen hem. skulle egentligen till isa men hon sa att jag inte skulle komma om det blev efter nio för hon skulle sova tidigt så då kände jag när klockan var tjugo i nio att det inte var någon mening då jag antog att hon skulle lägga sig typ direkt när jag kom dit så åkte till mamma och pappa istället. la mig i sängen mellan dom, pratade lite, hämtade ett par varmare skor och en fönsterskrapa till bilen. hade sån sjuk struggle med det imorse då jag fick använda vantarna och skrapa rutorna med. 
 
imorgon är det onsdag=utflyktsdag=kyla=trött=förstörd nikita. så är inte alls så taggad på morgondagen. sen har jag faktiskt inga planer alls för morgondagen. funderar starkt på att bara vara hemma, andas och tänka lite på mig själv. fast har ändå en liten önskan på att träffa sofie imorgon, men det har jag varje dag. 
 
nu måste jag tvätta bort sminket och sen lägga mig för att orka kliva upp imorgon när jag vet att jag kommer vakna av att ha ont i käften inatt igen. 

that girl

2016-10-03 20:51:57 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


 
 
 
 jag har inte haft någon lust att skriva något här, har inte haft lust med nånting faktiskt. men nu är jag tillbaka och imorgon väntas det jobb efter en vecka hemma. tog bort en visdomstand i fredags så jag har varit gudfadern look a like nu i helgen. igår satt jag hos sofie till typ ett på natten och bara pratade och umgicks, helt sjukt vad jag älskar den kvinnan. läste även hennes blogg igår natt och drog en lip faktiskt då hon skrivit en sån fin text, om mig. jag blev så rörd samtidigt så lycklig, that's my soulmate. 
 
robin åkte iväg igår också och jag har ännu en ensam vecka framför mig, har även fruktansvärd tandvärk och ingen att gnälla till så vet int riktigt hur jag ska klara av denna vecka. just nu vill jag bara krypa ner i min säng och sova då jag sov kanske fyra timmar inatt och är helt förstörd, har kämpat hela dagen på att hålla mig vaken. 
 
först och främst måste jag på affären och handla, har inga cigg sen vet jag inte vad jag ska försöka äta nu när jag inte kan tugga.