-*

2014-01-16 23:44:43 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


 
 
Well hello there!
Imorse vaknade jag av att mamma kom in i mitt rum och sa att jag hade fått ett paket, jag försöker ta mig upp men det tog två timmar innan jag orkade kliva upp ur sängen haha. I paket som kom så låg mina nya lurar! Nu känner jag mig hel igen, mina förra försvann (hur har jag ingen aning) så var bara tvungen att skaffa mig nya. Ska även sätta stenar på dessa, kanske fler än på dom gamla!
 
Efter jag vaknat till och gjort mig iordning åkte jag och pratade med martin medans jag väntade på att åka och dansa. Tillslut så blev det ingen dans ändå så jag åkte hem. 
Så nu sitter jag här. I mitt stökiga rum. Mitt tomma rum. Utan julpynt eller gran. Utan gardiner. 
Haha ja, det känns tomt i hela huset när allt pynt är borta. 
 
Imorgon är det fredag, det lutar mot utgång men jag har inte bestämt mig än. Finns inte så mycket annat att göra här eftersom alla är så tråkiga. Eller är det bara jag som har för mycket energi och bra fantasi!
 
Nu ska jag väl försöka städa upp lite här och sen försöka sova om det är möjligt. Klockan ringer halv åtta imorgon, åh herregud.. 
 
xoxo,

Grattis min fina Emma

2014-01-10 15:34:06 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


 
Idag fyller min kära vän Emma 19 år. Kommer ihåg förra året när vi skulle fira henne, det var sleepover sen riskettan sen drog jag och felix och köpte en fisk till henne. (Hon blev inte så glad över den hehe)
 
Så ikväll ska hon firas, jag kommer sitta i ett rum fullt av fulla människor medans ja själv kommer vara nykter. Det har blivit så mycket drickande för mig på sista tiden så tänkte att jag kan faktiskt vara nykter. Råd har jag inte heller så det sög ju också. 
 
Igår fick jag hem mina underbara air force 1, jag svävar på moln och drömmer mig bort när jag har på mig dom. Nu väntar jag bara på min air max så är jag nog nöjd sen. Fast skulle vilja ha en ny jacka, nya högtalare. åh önsketänkande. 
 
Men nu måste jag hoppa in i duschen och sen göra mig iordning för att åka till stan.
Woho, hörs senare.

hoppas du är nöjd sanna

2014-01-08 00:54:31 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


 
 
 
Fyfan, hur suttit och kämpat med denna jävla körkortsteori hur länge som helst nu känns det som. Orkar inte ens kolla på svaren längre, bara trycker in något. Men det är bara att kämpa så jag får mitt jävla körkort nångång! 
 
Igår var jag riktigt duktig, städa mitt rum, möblerade om, dammtorka och målade naglarna. Fick lite gjort iallafall. Idag så vaknade jag vid fyra typ, duschade och åt sen kom marius och hämta mig och vi åkte till Martin. Satt där till åtta, snacka skit, bråkade med marius (han hade fått spö om jag inte varit sjuk), sen så åkte jag till Adina. 
 
Satt där bara en skvätt, pratade, anmälde oss till dansen och kollade barntenderutbildningar. Sen åkte jag hem, tittade på ph och äntligen är min älskade samir tillbaka, och att ak är tillbaka är också underbart. Helt besatt... 
 
Ska ta en stunds paus från teorin, dra igång någon film kanske även fast jag inte kan titta på film själv. Haha blir så rastlös.. Men nej, hörs!
 
 

well hello

2014-01-06 22:21:58 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


 
 
 
Men hej igen, det var ett tag sen.
Jaha då var det ett nytt år igen då, min nyårs afton började hos adina, vi satt och chill drack sen åkte vi till wiktoria & alexandra och där va även diana. Vi satt där, snackade lite, drack lite sen drog vi vidare till jacob. Hela kvällen sen är lite blurrig, va på g3 iallafall, min lapp til jackan försvann vid stängning. Hittade sen min jacka i rökrutan efter 40 minuter, jahapp tack. 
 
Sen sist har jag typ varit ute, några gånger, inte jobbat ett skit, gjort av med pengar, blivit cp hes, fått tillbaka rösten & nu har jag blivit sjuk. Ska inte klaga så mycket faktiskt ända sega är väl att jag blivit sjuk nu i början av året annars är det faktiskt riktigt nice. 
 
Har träffat många nya människor som ändå inte är äckliga individer utan riktigt sköna människor! WOHO
 
Ska även börja dansa nu igen!
Det ska bli sjukt jävla roligt, längtar. Så ska jag börja träna inte för att det är något nyårslöfte eller liknande, utan för att kunna komma nånstans i dansen och sluta ha såna jävla spaggetiarmar haha. 
 
Annars då?
Jo mitt rum är stökigt och jag orkar inte göra något åt det, borde söka jobb och fixa körkortsteorin.
Borde måla naglarna, borde byta sängkläder, 
 
Borde ta fingrarna ur röven och städa, måla naglarna & byta sängkläder.
 
Men nu ph!