BLÄ PÅ MÄNNISKOR

2013-10-28 23:35:50 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


 
finaste bebis
 
Gud vad jag bara vill åka bort ett tag.
Rensa tankarna, ha tid för mig själv, lära mig att tänka på mig själv. 
Alla i den här stan är så torra, aldrig någon som är fantasifull nog att göra något. Sitter och ska kolla utlandsresor för jag känner att det skulle vara skönt att åka iväg ett tag. Dock är jag luspank men eftersom jag nu har börjat jobba (weho, vuxen) så kommer jag dra in lite stålar. Är ledig imorgon och på onsdag så jag ska tillbringa min tid hos min fina vän tess. Titta på pretty little liars, ravenswood och snacka en massa skit. Känner att jag behöver det.
 
För nu är det mest mina natt tankar som spökar för mig, varför blir man typ deprimerad på natten? Haha. Ne känner att mitt liv är påväg utförs. Känner att jag behöver lite hjälp faktiskt. Får bara hoppas på att jag klarar det själv. 
 
Har tänkt att när jag skriver här är mest när jag är arg eller ledsen. För jag känner att när jag skriver, då kan ingen säga emot, tala om för mig vad jag ska göra eller låtsas bry sig. Jag springer runt och skrattar som vanligt. Men det är egentligen sjukt vilka mörka hemligheter man har. Tänk efter själv. 
Något annat som är sjuk är hur envis en människa kan vara. Jag känner många som är som jag. Som bara sitter tyst även fast man har så mycket att berätta. Som man egentligen borde bearbeta. 
Jag är rädd för människor. 
 
Blir lite små arg märker jag när det inte finns något att göra, får helt enkelt städa rummet. 
Tills vidare,
xoxo

tittar tillbaka

2013-10-07 03:35:29 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Grattis morfar på 80 års dagen!
 
Ligger sömnlös som de flesta nätterna. Lyssnar på fronda, fonky fresh, danish och sånt där gammalt.Sitter och små ler och tänker tillbaka hur det var den tiden då jag lyssnade på dom här låtarna förut. Åh vilka hemska, roliga, sorgsna och underbara tider det var. 
 
Eftersom det inte går och sova och pll inte börjar förän 22 oktober så valde jag att titta om alla pll avsnitt, tänker på alla saker som bevisar vem A är. Jag vet vem det är nu, eller ja till en del, men kan inte avslöja något ifall någon som läser inte sett det än! Tänker inte spoila något hehe. 
 
Imorgon ska jag upp tidigt för att åka till min stuga i hamborg. Jag har inte varit där sen jag var där med Hanna 2007. Helt sinnes egentligen. Ska fira morfar som fyller 80 år. Alltså kan inte förstå att han blir så gammal, han ser inte ut som det, eller ja haha vad vet jag. 
 
 

otroligt

2013-10-02 04:39:53 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


det här är jag när jag äter bacon. då är jag lycklig. 
(haha)
 
Haha, jag är otrolig. Ligger och sover, syr, sedan ligger jag bara i sängen och klagar på att det inte finns något att göra. Även fast jag kan sy, träna, blogga, plugga körkort. Jag har så mycket jag kan göra men är för bekväm typ. Det får ta och bli ändrig på det. 
 
Ja mitt dygn är helt fuckat, somnar vid sex/sju tiden på morgonen och sover till fyra-sex tiden. Alltså orkar inte leva såhär. Känner mig så misslyckad, så inatt får jag helt enkelt vara vaken så dygnet kanske rättar till sig. 
Men nu tänkte jag fortsätta och skriva om sommaren. 
 
Juli.

Ja juli, storsjöcupen var igång, tittade på invigningen och känner mig äldre än någonsin. 
Var och dansade med adina i torvalla då det kom små norskar och var publik, haha urgulliga! Var med Angelica, hon fick punka (standard). 
Blev hemma då jag tänkte åka till gatufesten, satt ensam. I min soffa. Halv grät. Ville så gärna dit.. 
Hängde med Addan, var ut, har stora minnesluckor tyvärr.
Var på jamtli, kollade på killingar. Dansade runt hemma hos Adina med hon & Jennifer i tre timmar. I sträck.. Vet inte riktigt vad som flög i oss haha.  Målade om Adinas rum, tror nog att det blev mer färg på oss än på väggarna.
Sen var det stråket, otroligt rolig vecka, mycket minnen och många förlorade timmar haha. Yran var väl något överskattad, missade allt. Som vanligt, bojkottar den skiten härdan efter tror jag. Men rökte inne på en bajjamaja, det var väl lite nasty, tvingade Maja upp på någon randoms rygg på president talet, tror ärlligt att han gillade att ha henne på ryggen, tror han njöt iallafall haha. 
 
Var i önsjön, flera gånger. Oftast utan att bada haha.
Gick i monsun regn till torvalla.
Ja det var väl allt, haha. Nu ska jag titta på simpsons, städa och börja göra mig iordning tills jag ska åka in till stan. Så Godnatt/God morgon på er.
 
xoxo.