long time ago

2013-12-09 22:49:17 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


ÄNTLIGEN
 
hallå där!
Nu var det ett tag sen (igen) och det har fan inte hänt så mycket i mitt liv. Har varit med sanna, ätit pepparkakor och druckit julmust med felicks, dansat med adina, jobbat osv. Idag åkte min efterblivna vän felicks till åre och blir borta i en vecka, kommer kännas hyfsat konstigt sen när han flyttar till åre för att jobba hela säsongen. Ensamt typ.
 
Jag sitter och kollar på ikeas hemsida för jag letar lite grejer, ska även börja göra en önskelista. Önskade mig inget när jag fyllde år eller i julas, inte när jag fyllde 18 heller. Så nu kände jag att jag kom på lite stuffs jag ville ha.
 
Men just nu ska jag kika klart på paradise hotell sen kika klart på ikea. 
xoxo

Få bilder från dawes show

2013-12-03 05:40:02 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..










Dawes

2013-12-02 01:38:27 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..



Hallå där! Det var inte igår, har inte haft orken att skriva för jag har tittat på glee. Jag har varit hos Adina, varit i Åre. Haft sjukt roligt! 

Va idag och kollade på Sannas dansavslutning, den var bra som vanligt! Blev chokad hur mycket vissa dansare hade utvecklats, helt sjukt va duktiga de blivit! 

Sen nu ikväll har jag spårat på snapchat & nu ligger jag och lyssnar på min mörka nätter playlist och slappnar av. Nu ska jag kolla julkalendern (viktigt) sen försöka sova bort min huvudvärk och halsont. 
xoxo