den som tvekar den dör

2013-01-14 06:10:21 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


täntke dra en snabb genomgång om helgen
 
Fredags.
Riskettan, firade emma, gav emma en fisk, drog krogliv, 
Lördag
Sov hela dygnet
Söndag
Vaknade tidigt, åkte till stan vid tolv, åkte till adina, sen terminens första träning, taggad, åkte hem, sov.
 
Så vaknade jag vid kvart över fyra, har  ätit frukost och ska nu titta på pirates of the caribbean. Invänta skola osv.
 

YOLO

2013-01-09 22:02:00 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Hello sunshines, dygnade igår. Förstår inte varför eftersom jag var ledig från skolan. Åkte till banken och fixade lite, sen åkte jag till sjukgymnasten tränade! (yeah) fick reda på att jag fått en inflammation i ryggen och att det är därför jag har så ont hela tiden. Segt. Åkte hem käkade och sen drog jag in och var med Tess hela kvällen, pratade var tvungen att gå rundor på stan för att jag inte skulle somna.

Åkte hem vid åtta somnade vid nio, blev väckt tolv trodde klockan var åtta. Sen vaknade jag vid tre var vaken ett tag. Så har fått jätte dålig sömn nu.

Idag mötte jag upp tess vid halv tolv, umgicks, gick till min skola. Jag pluggade! Fuck vad skönt det kändes för en gångs skull. Efter skolan drog jag till adina och kom precis hem därifrån nu. 

Nu ska jag försöka lägga mig och sova, fast jag lär inte somna förän om några timmar.


breakfast

2013-01-08 07:37:57 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..



on top of the world

2013-01-08 04:44:02 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..



vill dansa, stretcha, bli vig, bli fit!!!!
 
 
Somnade vi sju ikväll precis efter jag skrev förra inlägget typ, vaknade vid elva och har sedan dess inte kunnat somna om. Har gjort två uppgifter nu när jag har varit uppe och funderar på göra några fler. Det är bara så krävande och jobbigt.. 
 
Jag har räknat ihop att jag har 16 uppgifter från förra terminen kvar att göra, så ska jag göra projekt arbete också.. Det är så mycket, måste även göra klart matten, psykologin och engelska b. Kommer inte vara sån frid och fröjd för mig. MEN därför är det såna här nätter som är så bra för då gör jag någonting!
 
Nu ska jag fortsätta med historian, får se om det går bra.
 

sen en tid tillbaka

2013-01-07 18:47:47 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


 
Har suttit de här senaste dagarna och gjort hanna och jolines blogg. Den är fortfarande inte riktigt klar men det är anledningen varför det inte skrivits något här. Klev upp klockan halv sex imorse, vaknade av mig själv och kände att det inte var någon mening att somna om. Missade bussen, tog nästa.
När jag kommer till skolan så har vi inget internet så vi kan inte göra någonting. Så jag satt där. I tre timmar. Utan att göra något. Drog sen på stan, mötte upp adina, bokade riskettan, fixade in adina på körskolan osv.
Sen åkte jag och adina hem till henne, jag somnade tillslut i deras soffa (ovanligt). 
 
Imorgon är det möte på banken och sjukgymnast. Får se vad som händer senare tid på morgondagens dygn. 
 
har förövrigt laddat ner badoo, jag skrattar så mycket. Det är så roligt att se hur desperata vissa är, "*** vill titta  på schlager med en tjej mellan 18-40" haha åh.
 
Fick även en kommentar, En frida som ville att jag skulle lägga ut outfit bilder. Det blir troligen inte så att jag kommer göra det. För det är inte riktigt min grej. 
 
 

Det borde finnas fler personer som är såhär underbara,

2013-01-05 20:12:00 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Tack för att du är du. ♥


instagram pics

2013-01-05 04:56:50 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


 

hold on my angel

2013-01-05 04:54:36 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


Under de senaste veckorna så har jag mått så bra, livet har varit så bra efter jag kom ut från sjukhuset. Varit glad för det mesta. Men såklart så kommer man aldrig förbi alla motgångar här i livet, 
Såklart så mår jag inte bra jämt, för det gör ingen. Jag är en sån person som helst inte vill berätta saker för folk. Sån person som håller allting inne, men ibland så blir det för mycket. Jag vill inte prata så jag skriver av mig istället. 
 
 
På julafton så var mormor inte så pigg, utan hon var väldigt slö. Hon hade lagt sig i sängen och vilat. Så jag gick dit med lite knäck åt henne. När hon skulle lägga undan dom så hade hon hår överallt och berättade att hon tappar så mycket nu. Så vi började prata. Tittar på hennes huvud och ser att det börjar bli tunnare. Från julafton till nu. Så har hon knappt något hår kvar. Sånt här känns som det bara visas på film. På sjuka människor som har tussar av hår lite här och där. Iförrgår åkte mormor in på sjukhuset igen av att hon är så kraftlös efter hon strålat hjärnan där hon har fått ännu en tumör. Hälsade på henne igår, för att skämta till det lite så ser hon ut som en rumpnisse i håret. Men det är inte så roligt, det är svårt att skratta åt saker. Hon är svullen av all medicin hon tar. Hela ansiktet är svullet och rött. Såklart så bryter jag ihop, skriver om det även fast jag vet att det inte är något som ni är intresserad av att läsa. 
 
På nyår, jag bröt ihop flera gånger. För det var då jag hade träffat mormor, sett henne och hur hon såg ut. De ser så mycket sjukare ut när de har så lite hår. Det gör ont i hjärtat, man tror aldrig att det skulle kunna hända någon som står en så nära. Jag träffar inte mormor så ofta, för jag tycker att det är jobbigt, det tär på en. Men jag vet, att det här kommer vara sista året. Sista året med min älskade mormor, om det ens räcker hela året. Det är hemskt att jag skriver såhär  men det är så det är. Jag har hört flera gånger att jag måste ta vara på tiden jag har kvar. Men det är inte så lätt.
 
you don't know what you got until it's gone.
Det är så sant. Jag vet själv hur jag kommer gå sönder när hon försvinner. 
Jag är inte beredd, men det blir man aldrig.
Kommer aldrig förstå det. 
För hon är min mormor. 
Min mammas mor. 
Mitt hjärta.
Min ängel.

Thing to do 2013

2013-01-05 04:30:00 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Fick en kommentar av jollan som ville veta lite av vad jag hade på min lista för det här året, så jag tänkte att jag delar med mig lite.
 
1. Åka till London
2. Åka till varmare breddgrader
3. Ha en danskurs
4. Bli fit! beach 2013!
5. Ha hår ner till rumpan
6. Skicka flaskpost.
7. Lösa en rubikskub
8. TA KÖRKORT!
9. Släppa 70 röda ballonger i luften.
10. Färga en tröja.
11. Köpa en fisk.
12. Äga ett par superman trosor.
13. Spendera massor av pengar på vicorias secret.
14 Simma med delfiner.
15. Sy upp 12 olika plagg själv.
16. Flytta hemifrån.
17. Skaffa jobb
18. Göra en dip dye i mitt hår i någon cool färg.
19. Sova på ett tak
20. Tatuera mig.
 
det är 20 av ca 70 stycken saker jag tänker göra, listan är dock inte klar.


all eyes on me

2013-01-03 06:01:57 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


 
en mindre swag felicks och en duckface nikita med sin nya tröja. yolo.
 

Det har varit helt sinnessjukt idag, vid åtta imorse så pratade jag med emma i min klass för jag ville ha röksällskap, läste upp min to do list 2013 för henne. Börjar må kasst och kollar mitt blodsocker, ligger på 1.6 vilket är snuskigt lågt. Går och väcker mamma så ställer hon sig och lagar mat till mig, så söt. 
 
Somnade efter det, vaknade vid tre, åt, sov till sex vaknade då av att jag mådde dåligt igen och låg då på 1.3 vilket är så sjukt obehagligt! Åt, somnade och vaknade tillsslut klockan nio.. Så hela dagen var förstörd. Duschade och gjorde mig iordning och åkte sedan till tess som försökt fått tag på mig sen klockan ett på dagen haha. Pratade, gick på ok osv. Sen vid två tiden hämtade felicks mig. Vi skjutsade hem laxen och henke sen åkte vi och pratade lite, han muppa sig sen skjutsade han hem mig. 
 
Det blir lätt att dygna idag för jag ska upp klockan nio, får försöka hitta på något så jag inte somnar fel tid idag. 
Nu ska jag sätta mig och börja lite på en design till hanna och joline, se om jag kommer någonvart . 
 
 

aj

2013-01-02 04:03:51 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


fuck bitches, get money.
bild från igår
 
 
Gav felicks förtoendet att blogga, så är han bara dryg. Tyckte typ att han kunde skriva något roligare. Han är så dryg ibland. Iallafall så är det 2013 nu, kommer ihåg 2012 som om det var i förrgår. Igår var det roligt,kaos,swag, levde yolo liv osv. Annars så mådde man, sov hos adina. Har varit så äcklig idag. Lökig och förjävlig. Sitter nu och sippar på en kåla, inväntar hon game. Byta linje till it typ, lökigt. 
 
Annars så är jag bara allmänt swag yolo osv. Håller på att göra en 2013 lista, så värt. Allt jag ska göra. För att jag är sååå jävla skön. Fan vad jag ska vara bra i år. Lite bättre än andra dagar.
Nu svamlar jag.
AJ
 
Nu - hon, gg hörs

Felix är bäst i världen

2013-01-02 03:56:00 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


måste bara få utala mig, felix bengtsson, är bäst i världen. helt klart, finns ingen som är bättre än den mannen. går inte att hitta. har ingenting att skriva om. har sagt mitt så är glad nu. tack och hej. juste "monster o cig<3333333333"