hemska måndag

2016-08-29 22:28:31 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


 
ännu en vecka har gått och nu sitter jag här i soffan igen. förra veckan sprang bara iväg och det gick bättre än förväntat att sova ensam! i torsdags åkte jag hem till mina föräldrar då pappa fyllde år och var där nästan hela kvällen, var även upp till isa och spelade lite yatzy. sen kom äntligen robin!! kramades, åkte och handlade lite sen åkte vi hem och jag fick äntligen lägga mig och hålla om honom istället för en kudde. 
 
sen kom fredagen och jag hade stängning, vi fick tårta som en förälder hade gjort för att fira lena som fyllde 60 år samma dag som mig! sen lördag och gymkhana! först åt vi middag på bashiras med robins pappa och familj sen drog vi och några på gymkhana, alltså det är så jävla mäktigt! i had a blast! 
 
sen söndag och jag åkte och åt med isa och soffe, sen gick vi runt och jag små handlade upp min lön typ. åkte sen och köpte nya dusch hyllor då våran andra gick sönder, en födelsedagspresent till robin och sen for jag hem och grov städade. städade mest för att robin satt och spelade så ville störa så mycket jag bara kunde. 
 
har varit ett svin mot robin den här helgen typ, varit arg och otrevlig för minsta lilla. tror att det är mitt egna lilla sätt att hantera att han ska vara borta så länge, speciellt när jag inte vet om det är 10,12 eller 14 dagar. så idag var det ännu en ångestfylld måndag. vaknade av att robin väckte mig för att säga hejdå och jag total bröt ihop på en gång, ville verkligen inte att han skulle åka så höll som fast han ett tag innan han sa att jag skulle följa med till dörren och säga hej då där istället. fortsatte och grät och fick nästan panik för jag insåg att vad jag än gör så kommer han ändå åka bort. 
 
han gick och jag fortsatte och grät kanske en halvtimme till efter han gått men bet ihop och gjorde mig iordning och åkte till mina små vänner som alltid gör mig på bra humör. stängde idag och sen kom soffe till mig, vi åt middag tillsammans och bara pratade. är så glad att jag har den kvinnan i mitt liv, även fast jag åtskilliga gånger velat haft ihjäl henne och slagit ihjäl henne så är hon ändå min närmaste. 
 
nu ska jag kolla på idol sen ska jag göra mig iordning för sängen
 
 

trött

2016-08-23 17:14:31 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


 
 
 
nu sitter jag i soffan och kom hem för en liten stund sen, har huvudvärk och är dödstrött. sov första natten själv i lägenheten inatt också, kunde inte sova för det kändes som jag satt och väntade på att han skulle komma hem. men kom i sängs vid halv två kanske då luktar robins kudde verkligen robin. då har han sprutat sin parfym på kudden så jag kunde sova lite bättre iallafall. han vet att jag ändå ibland brukar spruta på tröjan eller något så jag känner hans doft när han är borta (väldigt konstigt jag vet). 
 
höll på försova mig imorse men kom i tid och dagen har varit sååå lång, nu väntar jag bara tills isa och saga kommer och vi ska käka middag. sen ska jag kolla på idol också och sova i tid idag

butterflies

2016-08-22 23:52:18 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


ligger just nu i soffan, tittar på tv, har tänt ljus i hela lägenheten & pratar i telefon med robin.
har inte träffat honom på ca 12 timmar men ändå känns det som det gått flera dagar. jag är chokad hur beroende man kan bli av en person, hur starka känslor man kan få till någon.  jag är så kär, det är jag verkligen. känner mig lyckligt lottad att ha robin i mitt liv. lycklig att vakna upp bredvid honom, att få lägga mig bredvid honom på kvällarna. jag trodde verkligen inte att jag någonsin skulle kunna känna såhär, jag visste inte ens att det fanns sånna känslor som jag känner för honom. trodde aldrig att jag skulle känna mig så trygg av någon männsika. att just nu bara ha honom i telefonen, höra hans andetag får mig att bli lugn och känner att jag kan slappna av.
 
tack robin. 
tack för att du är min, tack för att du får mig att känna mig trygg, tack för att du hjälper mig genom allt det dåliga, tack för att du orkar med mig, tack för att du ställer upp, tack för att du alltid försöker få mig att känna mig vacker, tack för att du alltid finns där för mig, tack för att du fortfarande ger mig fjärilar i magen & tack robin, för att du älskar mig. 

måndagsångest.

2016-08-22 21:21:05 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


 
 
jahopp måndag igen, lite ångest och sådär. men värsta dagen är över, min födelsedag.
fyllde år i lördags, vaknade och hade endast känt stress hela fredagen över att det skulle finnas fika och att det ska se presentabelt ut här hemma. så vaknade första gången vid sju på morgonen, somnade om och vaknade klockan tio. fixade iordning allt, la i olaplex i håret och lät det värka ett bra tag. väckte robin, gick och duscha, fick frukost och när jag sitter i vardagsrummet och ska börja sminka mig i badrocken så plingar det på dörren. ja då kommer robins pappa och jossan med barn och jag kände bara STRESS. så skyndade mig in i sovrummet och klädde på mig. 
 
umgick med dom, tog fram fika osv. fick planksteksplankor och underlägg till dom och blev verkligen jätte glad. blir så tacksam över saker som man får. efter ett tag kom mamma och pappa, mer fika och mamma va snäll och tog med tårta så jag inte skulle sitta utan fika till alla. fick ett halsband, glas nagelfil och stänklappar till bilen av mina föräldrar. blev så himla glad av stänklapparna! så ska sätta fast dom någon dag framöver. fick även en jacka som jag ville ha av robin. blir så glad, inte av själva presenterna så utan av själva tanken. sen kom min bror också och jag fick en vit orkidé av honom så den pryder tv bänken just nu. 
 
efter ett tag kom peder och sa hej och sen sofie, sen sa bara sofie att vi skulle åka och jag förstog ingenting. men då hade sofie och robin bestämt att vi skulle äta ute, så det blev jag , robin, sofie, isa, julie och peder som tog och åt på viktoria. sen skulle vi spela kloter med isa och det blev lite extra saker som hände så det drog ut på tiden. men vi spelade en liten stund sen blev julie så himla grinig, hon va super hungrig så isa åkte hem. sen åkte jag och robin och spelade kloter med peder och simon. 
 
hatar att fylla år, dagen är endast fylld med ångest och besvikelse. jätte positiv jag vet men mina senaste födelsedagar har varit så hemskt dåliga så det finns inte. har typ inte varit samma sak sen min mormor dog så varje år så går mina tankar extra mycket till henne vilket blir då väldigt känslosamt. 
 
idag så åkte även min älskade bort till umeå och blir borta tills på torsdag, men ska inte klaga då han istället åker nästa vecka och blir borta i 11 dagar. sen så har jag haft personalmöte idag också. var så trevligt att va samlade allihopa för det var så längesen nu. 
 
imorgon blir det jobb sen middag med isa och saga, ska bli skönt att ha någon att äta med för annars lär jag inte äta nånting då robin inte är hemma. nu ska jag kolla på reprisen på idol och sen sofias änglar.

torsdag

2016-08-18 07:29:01 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


 
Äntligen torsdag! veckan har bara sprungit iväg och jag hinner knappt med. igår fick vi vårat vardagsrumsbord (!!) som jag har väntat på det så tog emot det sen skyndade jag mig på jobbet, åt lite frukost där sen gick vi och plockade blåbär! alla var så duktiga så vi fick ihop en massa bär och ska idag äta blåbärspaj till efterätt. Igår åt jag även middag med sofie och isa, vi gjorde hamburgare och spelade yatzy. det har väl nästan en del av sin vardag, möts upp, äter mat och spelar yatzy eller plump. 
 
satt ihop bordet igår och jag blev så jävla besviken! skador här och där, svarta och gula fläckar, ojämnt och trögt. hade det varit ett bord från typ ikea eller mio för 1000kr så hade jag inte brutt mig lika nycket men när man pubgat ut 3300 för ett jävla vardagsrumsbord så känns det som att det ska vara bättre kvalité iallafall. så har mailat dom och skällde lite. annard var det jätte fint bord! 
 
har öppning idag så sitter och inväntar mina första vänner som kommer sen slutar jag tidigt och då ska jag på ett möte sen möta upp soffegal och åka och köpa ramar till mina bilder jag beställt, sen kanske något litet spel eller en massa mys med min fina.

no more vacay

2016-08-15 08:33:42 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


 
igår var det tacosöndag hos isa med henne, sofie, saga, alex och evve. vi lagade mat tillsammans och spelade massa spel, riktigt mysigt var det. 
den här veckan har bara sprungit iväg och idag börjar jag jobba, har hunnit med att spela massa yatzy med isa och varit på kloter vm, dock gick vi inte vidare då vi förlorade 1 av fyra men hade superkul ändå! 
 
idag som sagt så är det jobb på schemat, gruvsamt men samtidigt så himla skönt att komma tillbaka till mina stora och små vänner. stänger idag och sen kommer isa hit och jag ska tvätta och vi ska äta middag och spela lite spel. robin har jobbig vecka och jobbar till sju så längtar tills på torsdag då vi slutar samma tid och kan mysa och umgås med varandra.
 
paketet där uppe fick jag av robin i torsdags, han hade köpt ett halsband från harry potter. blev så överlycklig, så nu ska jag hitta någonstans jag kan sätta upp det så jag kan titta på det ofta. 
men nu måste jag borsta tänderna och åka på jobbet. 
 
 

lyko

2016-08-10 15:42:00 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


 
blev inte alls som planerat idag, va så att marie med familj va på väg in till stan för att köpa present till småsyskon som fyller år så åkte och skulle möta upp dom men dom va så seg så jag gick först ett varv på expo. köpte lite presentsnören, en fotoram och en liten present. gick sen in på lekia och letade med marie efter nått hon kunde köpa. sen for vi och åt på coop, alltså pizzan på coop (??) super jävla god alltså. 
 
rörde mig sen mot rusta och köpte en led slinga som vi ska sätta under tv bänken, tror det kommer bli as bra.
sen åkte jag och hämtade ut mitt paket från lyko! alltså paketet var hur stort som helst. beställde schampoo och balsam som ska vara bra för min hårbåtten då den är så torr så jag kliar nästan sönder den, så jag är väldigt nyfiken på om det verkligen kommer funka.
 
sen köpte vi en varsinn lykobox jag och robin (eller jag lurade på han en så jag kunde ta en också). fick stora produkter men tyckte det blev lite tråkigt att tex få schampoo och balsam då jag precis beställt det & tyckte även att intimtvålen va tråkig först och främst för att jag nyss fick en från glossybox och sen tror jag inte på intimtvål typ. kommer nog inte köpa en lykobox till mig själv igen då jag är mer för glossybox, dock var det väldigt bra att det var fullstora produkter. 
 
nu ska jag slå in paket och sen ska jag städa undan allt jag dragit fram. 
 
 

onsdag

2016-08-10 10:25:36 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


 
 
gud så trött jag är idag, vaknade klockan nio utan väckarklocka (!!) och det känns så sjukt skönt att ändå vakna tidigt så dygnet bilr helt okej innan nästa vecka. 
igår var och fikade med isa, julie och sofie, åkte och hämtade sofie och på väg ner på stan så började det spöregna och hagla?? i augusti?? helt sjukt, vi letade efter en parkering och stackars isa stog ute i regnet med julie. vi vandrade sen till törners och satt och pratade och hade det jätte trevligt. tog även upp julie helt själv ur vagnen!!! är mycket stolt över mig själv!! efter vi fikade så var vi och kollade lite på stan bara sen åkte jag och sofie och köpte födelsedagspresenter till alla barnen i deras familj och även de flesta julklappar, känns otroligt skönt att ha det klart. 
 
sen på kvällen kom sofie, isa, julie och sandström hit och vi spelade kort och yatzy, skrattade tills magen krampade, en helt perfekt kväll. avrundade vid halv elva kanske sen slog jag in lite paket sen la jag mig i sängen med min fina. 
 
idag ska jag fortsätta slå in lite paket sen träffa sofia då hon har lunch sen hoppas på att mitt paket med schampoo och balsam kommer då de stog att det höll på sorteras på posten i stan. sen får vi se vad jag ska göra efter det, städa låter inte så lockande.

veckan som gått

2016-08-09 11:36:41 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


 
 
förra veckan bara sprang iväg, umgicks med ellinor och elly, spelat kloter med robin, haft mysfrukost/lunch med robin och hans mamma med familj, varit i hammarn och spela kloter med robin isa macke och robins pappas familj, varit på pokémon jakt till klockan halv fyra på natten, fått en pikatchu i ett ägg, fångat en pikatchu (viktiga detaljer att dela med sig av), tvättat och spelat lite kort och yatzy (vunnit över isa på yatzy också en väldigt viktig detalj)
 
igår var jag hemma hos mina föräldrar och umgicks med dom, sen åkte jag och robin och handlade. älskar att handla speciellt på maxi! fick besök av natalie, tess och nellie en snabbis sen åt jag och robin middag sen drog jag till isa och spelade kort och yatzy med henne och sandström! åkte hem rätt tidigt, åt mys kvällsfika med robin sen la jag mig och försökte sova. somnade vid halv fyra kanske men klev upp vid tio idag, måste försöka få någon rutin nu då detta är min sista semester vecka. 
 
idag ska jag iväg på stan och fika med isa, julie (man måste alltid räkna med henne), sofie och kanske sandström ska med. ska bli mysigt att bara få sitta ner och ta det lugnt med sina vänner. 
 
nu ska jag göra mig iordning så jag inte segar ut tiden som jag alltid lyckas göra och får stressa i sista sekund.
 

yesterday

2016-08-03 13:33:19 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


igår va nog den värsta dagen jag varit med om på länge. vaknade rätt tidigt men kände att det var så sjukt mysigt att bara ligga i sängen och kramas med min prins. så somnade om och vaknade vid halv två. kliver upp och inser att jag fått min mens, så ja. hoppade in i duschen och la mig sen i sängen igen och då kommer den. mensvärken från helvetet. jag bara ligger och gråter av smärtan och får panik för att inget hjälper, tar smärtstillande och inget tar. tog lite starkare tabletter för att oftast har jag mensvärk från helvetet men igår så hjälpte det inte, blev endast snurrig + att min värmedyna var kvar hos isa sen jag lånade ut den då hon hade värkar, tur att mamma kunde åka och hämta den. så jag var sängliggandes ända tills jag var tvungen att åka och köpa ipren. 
 
dock hade jag världens bästa pojkvän igår, ligger och stryker mig på ryggen, håller om mig, hämtar varma handukar, hämtade smärtstillande, vatten & gjorde frukost då jag äntligen kunde äta efter ett tag. 
 
tacomackor och sallad, what a guy
 
idag så ska jag först försöka väcka robin sen ska vi åka och hämta saker till hans bil sen ska jag träffa ellinor och umgås med henne. 

roses to my love

2016-08-01 20:53:36 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


 
 
Sofia hämtade upp mig vid tre tiden isch och vi åkte iväg en tur, va på lillänge och letade stövlar då jag googlade efter ett par jag verklligen vill ha (tretorns wings neo) men de fanns typ ingenstans så tänkte att jag skulle bara köpa ett par skitstövlar medans då det ständigt kommer regna framöver typ. sen gick jag och plockade en bukett blommor åt min fina kille, köpte chips och en dricka som han tycker om och åkte hem och lämnade det. 
 
sen hämtade robin upp mig och vi mötte upp sofie och köpte mat på thaivagnen och åkte sen hem till oss. robin blev jätte glad över att jag hade köpt det åt honom, tror dock jag var mer exalterad för att jag tyckte att jag var super gullig mot honom haha. 
 
sen har jag och sofie bara suttit i soffan och tittat på awkward och målat i våra målarböcker, sen drog hon iväg och jobbade sitt kvällspass och jag sitter här och fortfarande håller på medans robin sitter och spelar. ska snart ta och gå på affären och köpa lite bubbelvatten.
 
 

vacay

2016-08-01 12:40:18 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


 
vilken underbar semester jag har haft hitills. har inte alls haft någon lust att blogga då vädret har varit on point! har hunnit badat i storsjön med sofia, första gången jag badar i där.  har hunnit varit på ellinor och saras födelsedagsfest som var sjukt kul! träffade vänner jag inte träffat på jätte länge, vi drog sen ner på stråket men klockan blev så mycket så vi gick inte in i något tält.
 
sen har jag hunnit varit i hammarn då robin skulle hjälpa till och lägga tak, jag har hunnit varit på saras sons två års kalas, lunchat med sofie, isa, saga, linnea och bebis, varit på stråket med mamma och pappa, åkte hem klockan nio för blev lite för kalasig, käkat på stråket med sofie, alex, robin och robin och sofies mamma med familj, varit på bio och sett mike and daves needs wedding dates, var på stråket igen, grillat med robin, isa, macke, sofie, anders och peter, varit i sundsvall och handlat lite saker.
 
nu har vi gått in i augusti och jag har två veckors semester kvar, dock verkar inte vädret ska vara med så bra så vi får se ifall jag och robin sticker iväg någonstans innan hans semester är slut. nu ska jag försöka få i mig lite frukost sen får vi se vad jag hittar på idag. 
 
DET VIKTIGASTE AV ALLT, JAG TRÄFFADE BAGGE!! 
(ja jag grät en skvätt)