FRÅGA MIG NÅGOT

2013-11-28 00:20:01 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..



http://ask.fm/nikitafilen woho!

#nosleep

2013-11-24 06:11:00 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


 
Såhär känner jag just nu, nätterna är fan inte min grej alltså. Igår somnade jag åtta på morgonen, det var helt omöjligt att få någon ro. Vaknade upp på extremt fel sida som jag skrev igår. När jag kommer på jobbet var jag mer otaggad än någonsin, efter ett tag kom det en ny tjej vid namn Sabine. Hon har gjort dom här två dagarna mycket enklare, känns inte lika ensamt nu när hon är där så slipper jag vara med Fredrik och Viktor själv haha! Skönt att inte vara lonely girl! 
 
Efter jag slutade igår mötte jag upp felicks och var med han i typ 30 min innan han skulle börja jobba, sen tog jag bussen till oliwia! Vi bestämde oss för att gå till stan, vi hann inte längre än till torvalla centrum sen fick vi skjuts! For hem till Rickard där han, Mona och Pelle var, efter ett tag så gick vi därifrån. Vid halv två fick vi skjuts till Oliwia sen körde jag hem. 
 
Idag på jobbet så gick tiden ändå hyfsat fort, efter jobbet gick jag och Sabine i världens storm (typ) till stan sen åkte jag till Adina. Satt och hängde med henne och Oliwia sen åkte jag hem vid tolv. Sedan dess har jag försökt att sova, är så jävla trött så det finns inte. Ligger och tittar på flinta nu som går på fyra, blev så lycklig när de gick igång. Bästa programmet. 
 
Nu ska jag försöka titta klart på flinta och verkligen försöka sova igen. 
xoxo

Manhattan dream

2013-11-22 15:35:55 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..



Då var man ny vaken och tröttare än någonsin, huvudvärk och på extremt dåligt humör. Kan verkligen säga att jag vakna upp på fel sida.. Börja jobba halv sex, är så otaggad haha.. Bara bita ihop och bli glad! 

Har snart kollat på alla avsnitt av Carrie, så sjukt bra! Får sitta och vänta tills nästa kommer ut... Så längtar jag tills pll börjar igen, för många serier så lite tid!

Alltså snälla bli min

2013-11-22 08:49:50 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..



Aldrig varit såhär kändiskåt i hela mitt liv.
Plz, dumpa Vanessa hundgens och bli min.



Take a break

2013-11-22 05:21:29 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..



Det är helt sjukt hur svårt det kan vara att sova, har försökt i ett x antal timmar nu. Tittar på Carrie diaries eftersom jag missat typ halva första säsongen och det har nu kommit en till. Varenda gång jag tittar på serier eller filmer så undrar jag vad fan jag gjort under mina nitton år och varje gång kommer jag fram till ingenting. Helt useless! Har såna planer för mitt liv nu alltså, det är helt sick. Planer som jag berättar senare när de kommer lite närmare! 

Det blev ett kort inlägg men måste försöka sova! 
xoxo

amber romance

2013-11-22 02:04:22 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


 
 
Har sovit typ hela dagen, sov hos adina igår. Hon däckade sjukt tidigt så jag satt uppe och titta på tv, målade naglarna, käkade lite, där vid fyra la jag mig och sov. Vaknade ett, åkte hem nästan direkt för jag hade inget batteri på telefonen, somnade i soffan, åt middag sen åkte jag och dela ut reklam för jobbet. Det var något jävulskt kallt kan jag säga. Gick tillslut förbi Peter & där var det fullt hus som vanligt. Sen vidare till felicks, vi åkte på ica sen åkte jag hem. 
 
Imorgon blir det jobb igen, lördag också. Lite ledsamt att bara jobba helg, men det får jag väl ta. Ska kolla om det finns någon möjlighet att vara ledig nån helg framöver! huva!
 
 

Vuxenpoäng

2013-11-20 16:20:16 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


En mysig bild på Adina mig och Elina från 2010

Fick skjuts in till arbetsförmedlingen, när jag väl kom in så är det folk överallt. Tänkte direkt att alla dom skulle också in och få hjälp att skriva cv, sen rör sig massa folk och då ser jag en ryggsäck jag känner väl igen. Då är det Miriam från klassen, satt mig ner fort för att inte va så ensam! Då visade det sig att vi skulle på samma möte, woho! Det var bara jag Miriam och en till kille där så det var sjukt skönt! Hatar stora grupper, genomgången var iallafall sjukt jävla dryg. Fattade ingenting som vanligt, sen gick jag och Miriam upp på stan. Mötte Adina gick runt på affärer sen drog Miriam. Vi mötte upp Elina sen åkte vi hem. 

Nu ska vi dra in lite vuxenpoäng och laga mat, sen dansa, sen svänga förbi Elina och titta på hennes valp! 
Xoxo

Hello sunshine

2013-11-20 11:19:50 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..





Godmorgon, sitter hyfsat nyvaken här i min soffa och borde verkligen göra mig iordning eftersom bussen går om en kvart. Idag har jag möte på arbetsförmedlingen, lika nervös varje gång jag ska dit. Så mycket folk överallt, ännu värre när man ska sitta i en grupp.. Helst skulle jag bara vilja lägga mig igen och sova till fem ikväll! 
Tänkte svänga förbi och säga hej till Tess medan jag väntar på Adina också.

Nej nu ska jag kika på Simpsons, ta det lugnt och med flit missa bussen! 
Xoxo

Tack alla fina

2013-11-19 18:02:16 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..





Det verkar som en del av er ändå börja så en uppfattning hur det är att leva med diabetes vilket jag tycker är viktigt. Så jag är väldigt tacksam för den stöttning jag fått och att ni ens läser hur det är, så det tackar jag för! 

Annars så fick jag bara en och en halv timme inatt, somnade vid åtta imorse och fick hoppa upp halv tio. Äta frukost och göra mig iordning för att åka på diabetes möte. Det gick som det gick haha, börjar bli en standard om vad som sägs där! Sen åkte jag till Adina, pratade och umgicks. Vid tre däckade jag, dreglade tydligen ner Adinas kudde,  skrynklig i hela ansiktet från kudden. Ja lite små härligt. Sen busade vi runt och Adina lyckades köra in sitt finger i min näsa så jag började blöds, det gjorde helt otroligt sjukt ont. Man är ju så jävla känslig vid näsan. 

Snart lär jag och Adina dra och dansa en skvätt sen ska jag fan sova.
Xoxo

någonting som man inte egentligen kan förstå

2013-11-19 05:11:00 / 3 kommentarer kommentera inlägget?..


 
 
 
Har suttit och kollat runt på internet ett tag nu när jag inte kan sova & hittade dom här filmerna. 
"ibland gör det ont, ibland är jag ledsen, det är inte mitt fel"

Ibland känner jag att världen är så orättvis, alla sjukdommar som finns. Kan inte förstå hur de ens kan hända. Förstår inte hur ett organ bara kan sluta fungera sådär. 
 
Det är inte många som förstår vad diabetes handlar om, de flesta tänker bara att åh du kan inte äta socker eller dricka läsk. Jag kan inte äta någonting. Jag kan inte ta en hårdmacka, inte en frukt, jag kan inte ens smaka på något litet utan att vara tvungen att ta en spruta. Diabetes är som ett fängelse, du är ständigt fast, låst. Aldrig kännt hur det verkligen är att riktigt "leva". Jag måste tänka på så mycket saker, kolla blodsockret, ta insulinet, räkna ut hur många enheter jag behöver på så mycket kolhydrater/proteriner. 
 
Ibland blir jag jobbig, arg, ledsen, deprimerad, våldsam, trött, törstig, kissnödig. Eller ja så är jag ofta. Det är för att blodsockret spökar, jag kan bli en helt annan person när jag missköter mig. Ibland skrämmer jag mig själv när jag tänker efter hur mycket jag förändras, hur jag förstör mig själv.
 
Att ständigt ligga högt i blodsockret som jag gör så innebär det att jag kommer få komplikationer. Jag kan få amputera bort ben, jag kan bli blind, jag kan få sår som aldrig läker eller helt enkelt dö utav det. En nära vän till familjens syster har nyligen gått bort i diabetes, jag försöker förstå när människor i min närhet försöker få mig på rätt spår igen. Men efter 10 år så är jag less.
 
Varför missköter jag mig? 
För jag vill vara som alla andra, jag vill inte känna mig fast, jag vill inte känna att jag inte kan göra allt det där ni andra gör. Dagar då jag vaknar med ett lågt blodsocker så tar jag mig oftast inte upp ur sängen, blir helt slö, trött, får sprängande huvudvärk. Det är som att ha en extrem fylla och sen få världens baksmälla. 
Jag vill kunna skita i att äta när jag inte är hungrig, jag skulle vilja kunna äta när jag ville utan att måsta ta en spruta till det, vill kunna svina som alla andra ungdommar, dricka mig så full så jag ska ramla ihop. Känns som att jag inte kan göra något som ni andra kan även fast det är överdrivet.
 
Det som skrämmer mig mest med denna sjukdom är att jag kan ramla ihop. När jag är själv, när jag är med vänner, när jag väntar på bussen, på träningar, på jobbet. Jag är rädd för att dö i det här, rädd ibland för att bli lämnad ensam för att något kan hända. Ibland är jag rädd för att sova på nätterna. För att inte veta om jag ska vakna upp dagen efter. 
Något annat skrämmande är att det finns diabetiker som har blivit tagen av polisen för att varit "för full" när det egentligen bara varit låg i blodsockret. Finns diabetiker som dött i häktet. 
 
Ibland vill jag bara att alla ska förstå, att det är inte "bara" göra si eller så. Utan det är krav på krav, stressigt, krävande & riktigt jävla jobbigt. Jag har stött forskningen inom diabetes och hoppas att fler gör det också. Jag önskar att jag snart ska få kunna bli av med den här sjukdommen. För jag vill inte leva såhär, jag kommer aldrig acceptera min sjukdom. Utan jag får kämpa. Kämpa med allt, kämpa miljoner gånger mer än vad ni alla andra måste göra. 
 
Jag är väldigt stolt över mig själv även fast jag missköter mig, för ändå så står jag upp idag även fast jag misskött mig i snart 7 år. In och ut från sjukhuset så står jag ändå här. Är fakstiskt chockad hur mycket min kropp klarar av. 
 
Nu kollapsar min hjärna, för mycket tänkar kring det här.
 
 

godnatt

2013-11-19 01:09:09 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


 
 
 
Haha åh min powernap blev lite lång, vaknade vid fyra av att adina ringde så då var det bara att kliva upp. Hjälpte morsan att laga mat och sen så körde jag till adina, vi satt ute och snackade med jennifer ett bra tag. OCH JUSTE HAR FÅTT SKORNA NU! WEHO! Döds nöjd! sjukt sköna, fick även lite saker av henne. Gullisnuttan!
Vi la oss och titta på Ravenswood och såklart somnar adina, jag sitter där i halv panik och är döden rädd. Men fick bara bita ihop eftersom kvinnan är omöjlig att väcka. Så ringde mami och så körde jag hem sen. Fick även ta adinas nyckel för att komma och väcka henne imorgon, hoppas hon sover när jag kommer för ett fint uppvaknande ska det inte bli.
 
Imorgon står klockan på 09:30 då jag har möte på sjukhuset klockan halv tio. Så less på alla möten hit och dit. Ska även på arbetsförmedlingen på onsdag, få hjälp med cv och personligtbrev. orkar inte.
Så nu ska jag kika weheartit, tumblr sen titta på paradise hotel och pistvakt. 
xoxo

I hope you find it

2013-11-18 13:19:54 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


 
 
Godmorgon!
Somnade i soffan inatt, orkade verkligen inte lyfta mig och gå till sängen. Om ett tag ska jag börja göra mig iordning och åka till adina, ska bara låta henne käka först. Själv är jag så fattig så jag inte ens har råd att andas typ, tur att jag får lön om en vecka! WOHO, min första riktiga jobblön. Känns magiskt hehe.
 
Förtillfället så sitter jag på weheartit och tjänar in en massa likes, har fått 252 följare på tre dagar så jag klagar inte. Älskar alla bilder där, fy tänk om jag kunde redigera och fota som vissa gör alltså. Även fast jag gick media i tre och ett halft år så kan jag ingenting, känns lovande. 
 
Annars så är jag döds trött och skulle kunna sova minst 6 timmar till men har inget val än att hålla mig vaken för att ha ens en chans att få en normal dygnsrytm. Segaste nu är bara att jag har blivit små sjuk, blir så sjukt trött och häning då. Jag blir typ aldrig sjuk och när jag väl blir det, ja. Då är det helt sjukt va sjuk jag blir. 
 
Nej kanske en kort powernap och sen torvalla!
Låter bra det.
xoxo

precis som jag

2013-11-18 02:23:38 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


 
 
Jaha, ja ikväll har jag gråtit i tre timmar i sträck. Har varit utan cigaretter hela dagen och har aldrig mått såhär dåligt typ. Kvart i tolv så var mamma&pappa snälla och köra in mig så jag kunde få mina nedrans cigg. Sen körde jag en skvätt, körkortet är farligt nära nu alltså. Jag är så duktig! 
 
imorgon så kommer som sagt adina hem!!!! så jag åker dit så fort jag bara kan! 
Men nu ska jag kika lite på weheartit sen blir det pistvakt!
xoxo

#mörkrädd

2013-11-17 17:26:14 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


bild från 50 dagars
 
Alltså tröttaste jag.
Igår efter jobbet så mötte jag upp peter och martin, var ute och åkte en skvätt i stormen. Efter ett tag så drar martin och ska köra några och jag och peter hämtar en arbetskamrat (fy så vuxet det lät) till honom. Till slut så hamnar vi i aspås på någon liten hemma fest. Det blev öl och singstar, haha något trevligt! 
 
När jag väl kommer hem så är det ingen ström här. Jag som är så sjukt mörkrädd får alltså tända typ tio ljus i mitt rum, dra igång datorn och sätta på en film. Klarar inte av att sova när det är tyst eller för mörkt. Men sova fick jag inte göra. Utan först var jag för rädd för att somna sen så fick jag sveriges värsta mensverk. Så jag har sovit till och från sen 7 imorse till fyra typ.. 
 
Idag skulle jag egentligen åka till emma i trångan men tar mig tyvärr inte dit så det får vi ta en annan dag.
Imorgon kommer adina hem! WOHO, har saknat henne så jävla mycket haha! Tänker typ bosätta mig där nu.
 
Men nu kallar mat, så. 
Later.
xoxo

frustrerad

2013-11-16 02:29:40 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Ja jag vaknade två timmar innan jag skulle börja, åker på kvantum sen jobb. Jobbade till typ halv tio, mötte upp felicks sen åkte jag till hanna. Hon, maria & gustav satt där och drack. Sen skulle dom på marité så jag följde med dit. Roligt även fast jag va nykter, dock så är det så många som går på krogen och är så otroligt störiga. Folk tar ögonkontakt med en sen går dom förbi och släger axeln i mig. Vad är problemet? Kan man inte bara gå ut och ha kul? Jag förstår mig inte på dessa individer som kommer för att bråka och provocera. Kan inte räkna hur många blickar, puttar, knuffningar jag fått på krogen som har varit med flit. Jag kan förstå när det är trångt att det inte är lätt att komma fram utan att knuffa till någon. Men när folk går förbi och verkligen puttar en. Alltså jag blir galen. Samma med alla blickar, när jag får dom så ler jag bara och ser glad ut. För varför ska deras bad behavior paja min kväll? 
 
Så onödigt. Det som är värre är otrevlig personal. Jag förstår mig inte på människor som tar på sig ett jobb där verkligen deras jobb är att vara glad och trevlig. När man jobbar på en krog så får man vara beredd på att människor är fulla, otrevliga & odrägliga. Men bara för det så ska man inte vara så seriös. Alltså bitch please. Ta det med en nypa salt. Man kan inte gilla alla här i världen, men man kan ändå vara trevlig när man jobbar. Om man nu vill sätta upp käften tillbaka så får man väl göra det när man är ledig från jobbet? 
 
Nej alltså, jag spyr på mänskligheten.

vi är så nära nu att vi inte ens ser det

2013-11-15 01:04:56 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


en bild från -09
 
Idag är jag faktiskt stolt över mig själv att jag inte sovit något på dagen. Klev upp halv ett och åkte sen in till stan och hjälpte tess med hennes skoluppgift. Sen har jag bara varit hemma, förlorat mot mamma på kort, varit sur, drömt mig bort bland kläder, saker och resor på internet. Åh ni ska bara veta hur underbar min drömvärld är. Helt to die for, allt är så mixat! Känner som jag får mig själv att låta som jag vore lite schizo.. 
 
Ska snart försöka sova, tänkte först testa mig fram och göra en ny bloggdesign eftersom denna är kaos.
Tills vidare!
xoxo

WANTIES

2013-11-14 20:19:40 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Drömmer mig bort lite
chicy.se 
 
melba.se
 
 
 

OCH HAN HAR GJORT DET IGEN

2013-11-14 01:06:16 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


 
DANIEL ADAMS RAY 
INNAN VI SUDDAS UT
 

klicka på bilden för att komma till albumet

inget kan stoppa oss

2013-11-14 00:59:37 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


åh studenten.i
 
Haha alltså jag är helt otrolig. 
Skulle till ög och träffa tess, vaknade vid två av att mamma kom in i mitt rum och sa att dom skulle åka. Dom skulle åka på nya ica, jag flög upp och ville följa med. I kläderna jag sovit i, utan smink och håret hängandes i någon form av en boll på huvudet hoppade jag in i bilen. När vi kommer dit så är det fullt med folk (ja det var väl ganska uppenbart), trångt och jävligt. Men gud vilken mysig och stor affär. Bästa va nog att man fick två 1,5 liters julmust för 19 kronor hehe. 
 
När vi väl ska åka hem så står jag utanför bilen och röker. Ja men då kör min pappa iväg. Jaha? Då trodde han att jag redan satt i bilen, ty. Kommer iallafall hem. Äter middag sen somnar jag och vaknar tio. Fy vad jag gör jag med mig själv haha, måste få in någon riktig dygnsrytm. 
 
Imorgon funderar jag på att vakna lite tidigare och åka in till stan och hjälpa tess med en skoluppgift, sen höra av mig till Liv och kolla om hon vill ses en skvätt! Nu ska jag fortsätta städa och måla naglarna. Gör aldrig klart något haha.. Kanske plugga lite teori på det också.
xoxo

godnatt!

2013-11-13 03:50:46 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Ligger i sängen och är utmattad men kan inte sova, har försökt sen halv ett typ. Funderar på att titta på mtv's ema om jag pallar trycket. Annars blir det himym, big bang theory eller kanske lite gossip girl. Annars så hängde jag med felicks ikväll, standard. Var trött så åkte hem lite innan tolv, helt sopslut. 
 
Ne nu ska jag ge ema en chans sen försöka sova, imorgon så ska jag på ög för tess ville att jag skulle komma på öppet hus. Ska även på nya ica imorgon, 3 kronor kilot på clementiner. WEHO.
xoxo
 
 
 

svar!

2013-11-12 17:03:00 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


 
 
Hej hej! 
Jag jobbar på en resturang som heter halta renen och jag stormtrivs! Vi är bara tre som jobbar där och vi går jätte bra ihop! Tess har en liten dotter på 6 månader och 2 veckor som heter Nellie! Är världens gosigaste unge! 
Jag är 19 år, otroligt men sant!
Kram
 
-
Jo precis! Haha tänker dock inte lägga upp någon bild på kläderna, men vi har på oss lederhosen!

jag vet hur du ser ut i inga kläder

2013-11-12 16:54:00 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


WEHO! Vaknade vid halv två idag, kändes riktigt skönt att inte sova bort hela dagen! Ska bara hålla mig vaken nu också. Skulle städa rummet inatt, ja jag städade inte klart som vanligt så måste göra det idag iallafall. Ikväll tänkte jag kolla vad felicks gör, om han har tid och hänga osv. Annars blir det väl total makeover på rummet.
 
Min kära vän Adina är ju i Thailand, hon har skickat typ 20 snaps på när det åskar och spöregnar. Tydligen tror hon att hon ska dö, då har jag tjingat på hennes saker hehe. Hon ska köpa dessa free runs till mig!!! 
 
Så det tackar jag hemskt mycket för! Skulle köpt sånna här för längesen men eftersom hela min familj är efterblivna så har ingen av oss ett kort som går att handla från internet med.. Så finally ska jag få dessa godingar! Gick på typ 300 :- det är fan ingenting ju! Så jag är hyfsat happy, så kanske sjukgymnasten blir glad på mig att jag använder bra skor hehe. 
 
Nu ska jag städa lite sen måla naglarna, 
xoxo
 

tröttkeps

2013-11-12 01:37:00 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


 
 
jag och majsan från SM
 
 Förstår inte varför jag är så trött hela tiden! Fick sova några timmar inatt, tog bussen till stan som gick vid kvart över tio. Åkte in träffade tess, fick hämtning av mamma åkte upp och tog vaccin, gick runt på stan och åkte hem halv två. käkar sen däckar jag i soffan.. Vaknar till middagen sen somnade jag om igen. Jag är trött hela tiden, så tabbar jag mig och sover på dagarna. 
 
Eftersom det lär bli omöjligt att sova nu så tänkte jag städa rummet, städar aldrig klart det helt för jag är för lat. Sen ska jag ta in lite saker jag tog ner från det andra huset som jag ville ha. och nu svamlar jag bara.
Hörs sen 
 

snabbt inlägg

2013-11-11 04:58:02 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


 
 
 
 
Skriver lite snabbt för jag är helt sopslut.
Sov nästan hela dagen idag, somnade om efter middagen och vaknade av att felicks och viktor står i mitt rum. Felicks väckte mig hyfsat snällt men blev ändå rädd för jag förstog inte att det var han haha. Sen drog vi till maxi, köpte julmust, kommer bli en standard nu hehe. Va ute och gled, fick nästan soppatorsk. Efter ett tag droppa vi viktor och åkte till adam där han, pontus och robin var. Tittade på dumma mig 2, jag somnade två gånger. Som sagt sopslut! Sen var vi ute och levde riktigt volvo liv, sladda och lekte DK.
 
Sen där vid två åkte vi hem, halva vägen hem till mig får felciks soppatorsk haha. Alltså det var så roligt fast felicks tyckte dock inte att det var lika kul. Efter en halvtimme kom adam och räddade oss, ty bro. 
Nu måste jag få sova, ska ta vaccin imorgon vid tolv så vill hinna få någon sömn!
xoxo
 

WELL HELLO

2013-11-09 21:13:02 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..







Sitter utanför Lidl och väntar på Felicks, har nyss slutat jobba och som vanligt fick jag fet stressa till jobbet. Vaknade vid ett, efter ett tag kunde jag inte vara vaken längre så klev upp vid fyra tiden. Allt kändes så stressigt, äta, fixa mig, duscha hann jag inte så känner mig någorlunda ofräsch. 

Vill fortfarande åka på forum, fan att jag jobbar alltså. Skitliv, om jag vore död då hade jag inte behövt jobba för då behöver jag inga pengar haha. Mitt nya motto i livet och döden typ. 

Annars är det svinkallt ute, mina fingrar gör ont och röven är ice cold. Skriver när jag är hemma istället.
xoxo

tårögd

2013-11-09 02:59:00 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


 
Min kära Emma.
Hon är så himla otrolig på olika sätt.
Otroligt efterbliven, otroligt snäll, otroligt förstående, otroligt gullig, otroligt jävla envis.
När jag träffade henne idag så fick jag sånt glädjerus, log hela jobbkvällen, ler fortfarande. 
Emma bad mig gå in på hennes blogg, åhfy så tårögd jag blev. 
 
 
 
-
Alltså jag blev så otroligt glad över att se detta och även förstår jag nu egentligen hur mycket vi gjort tillsammans. Så många gånger vi har rymt, smsat varandra och frågat vem som ska gå först. Suttit och druckit cola i timmar i fiket och skitit i allt. Dom få gångerna vi verkligen har jobbat så har vi verkligen fått till något. 
Jag är riktigt glad att jag hittad en tjej jag kunde umgås med i klassen. 
& tack Emma att du gjorde mina tre av fyra år på gymnasiet magiska.
 

work work work

2013-11-09 02:53:50 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


härlig bild rån alanya i mars
 
 
Gud så stressigt jag haft det idag!
Jag vaknade kvart i ett och fick springa och duscha, steka bacon (♥), sminka mig och klä på mig för att springa till bussen sen som gick kvart över 1. Skulle som sagt till stan för att hjälpa tess med en skoluppgift, när jag väl kommer in så ska tess åka hem. Då har den pussyn blivit sjuk, hade kunnat chilla minst två timmar extra eftersom jag inte började förän fyra. 
 
Åkte till jobbet tidigare, gick runt och gav ut reklam i två timmar. Tur att jag är så snabb så jag hann gå en bra bit!  Efter det så träffade jag Emma, min kära lilla Emma. Stog och pratade med henne och hennes kompis sen gick jag och jobbade igen. Slutade runt nio, mötte upp sofia, åkte hem till mig, tittade på r.i.p.d, hyfsad film. Sofia drog väl vd halv ett och nu sitter jag här, i min säng. Tittar på julkalendern ronny & julia från -00.
 
Imorgon börjar jag halv sex, hoppas på att sluta tidigt. Vill fan åka på forum alltså..
Tills vidare
xoxo

2013-11-08 03:23:01 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


 
 
lite gamla söta bilder på mig och tess♥
 
 
 
Har kännt mig som en slav på jobbet. Fick städa i källaren, lägga upp allt på hyllor, plocka miljontals skruvar som låg över hela golvet. Fick även lägga in all tvätt i garderoben men det värsta va nog att släga allt glas. Inte att det var jobbigt men att slänga ner allt glas i en soptunna, alltså tror helt seriöst att jag skulle få hörselskador. 
 
Efter jag slutade jobba så gick jag och hämtade mitt tyg hos natalie, besvikelsen när jag inser att jag inte alls har mycket tyg kvar av det jag behövde.. Sen kom felicks och hämtade mig, vi åkte runt i hans pärla. Träffade philip, gabbe och millberg, åkte runt hit och dit. Tillslut så åker jag och felicks på maxi, måste få dela med mig av hur lycklig jag är att dom säljer julmust igen. Bästa med november och december är typ julmusten. 
 
Sen åkte vi en sväng till, hämtade upp robin, pontus och mange. Gled runt ett tag sen åkte vi alla hem.
 
Imorgon så står jobb och läxhjälp på schemat! Ska hjälpa tess med en uppgift om diabetes, får hon dåligt betyg på den så blir jag faktiskt riktigt förbannad haha. Sen på jobbet ska jag dela ut reklamblad. Härligt att få gå ut och gå på jobbtid haha. Efter det ska jag hänga med sofia, ska bli så lovely.
 
Nu måste jag försöka sova om jag ska kunna få någon sömn överhuvudtaget inatt.
Uppstigning klockan 11 imorgon så.
xoxo

stressfaktor3000

2013-11-07 15:34:18 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


 
 
Åh fy, vaknade för en halvtimme sen. Mina föräldrar är inte hemma och jag börjar jobba klocka fem. Känner mig lite stressad då jag precis ätit frukost, måste snabbt göra mig iordning och ringa mami så dom kan skjutsa mig! 
Usch nej jag vill inte jobba idag, inte imorgon och inte på lördag. 
Skulle helldre åkt på forum.. 
 
Nej plikten kallar, hörs efter jobbet!
xoxo

darkness

2013-11-06 18:35:11 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


 
 
 
Alltså förstår inte hur illa min dygnsrytm är alltså, somnade vid halv fem inatt och klev upp vid nio. Låg och drog mig i sängen så länge jag kunde, klev upp duschade, åt frukost, gjorde mig iordning. Sen åkte jag till stan och gick till Tess skola medan jag väntade på att min tandläkartid. Drog till tandläkare, lagade ett hål, drog tillbaka till Tess, åkte hem, somna, vakna nyss, åt middag nyss & nu kommer felicks och philip.
 
Så ska springa ut snart, skriver sen.
 xoxo
 

#nosleep

2013-11-05 23:31:05 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


 
 
åh herregud.
Blev ingen sömn för mig inatt, gick bara inte att sova. Så åkte in till stan och träffade Tess och hängde med henne på hennes skola. Dom skulle gå runt och fota för bf dagen, skrattade lite när jag insåg att de skulle fota med en ipad haha.. Efter lunch då slutade tess, vi gick runt lite på stan och bestämde oss sen att gå till gamla fältarbetsgruppen. När vi var mindre var vi där varje dag, det var nästan som en trygghet att kunna gå dit. Kändes som en familj nästan. Vi fikade lite pratade med Peter, gu så jag saknat den gubben. 
 
Efter vi varit där ett tag så gick vi runt och kollade på massa affärer. Fyfan vad jag vill få min lön säger jag bara. Finns så mycket jag vill köpa! Det första jag ska köpa är tyg iallafall! Har fått några idéer om hur min nyårsklänning kan se ut. Helt sjukt, jag. I klänning. 
 
När jag kom hem så försökte jag hålla mig vaken så gott jag kunde, men min säng var så otroligt skön. Somnade en liten skvätt tills pappa sa att de var mat. Åt och sen somnade jag till typ nio. Hade tydligen pratat med felicks i telefon, så jävla sopslut så kommer inte ihåg det haha! Felicks har även köpt bil, haha så jävla roligt. Felicks och Viktor kom iallafall och hämtade mig, vi åkte på maxi, mötte upp philip, åkte till donken sen skjutsa dom hem mig. Ska försöka sova för jag har tandläkar tid imorgon, om jag somnar eller om jag tar mig upp. Måste fan dit, ska laga hål och det är sista tiden jag får innan det börja kosta för mig. Jag får jätte lätt hål för jag ligger högt i blodsockret, det blir som en sockersyra i salivet som fräter på tänderna. Dags att börja sköta sig haha!
 
Annars så har min friend Adina åkt till thailand, smått avundsjuk. Fy va häftigt att åka dit, nya miljöer. Blir mindre avundsjuk när jag vet att flygresan är på ett dygn. Hon ska köpa shoes till mig där, happy.
 
Nu ska jag fortsätta titta på cosby show och försöka sova.
xoxo

ensamma dagar

2013-11-05 02:05:00 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


 
Gud, blev så less på va hemma så tog på mig skorna och gick till mormor & morfar. Det var bäcksvart halva vägen och jag som är så mörkrädd. Drog på högsta volymen i lurarna och gick runt med lampan på mobilen och kände bara play cool nikita, play cool... Fy förstår inte varför jag är så rädd för mörkret. 
 
När jag kom upp till mormor&morfar så satte jag mig och spelade på pianot, eller ja det är elektroniskt vet inte vad det heter. Orgel kanske? haha. Satt iallafall där ett tag, spelade liten truddilutt sen kände jag att det stack i fingrarna. Tänkte bara nu måste jag sy! Håller på sy om en klänning till en topp, något gammalt jag haft sen jag va  liten typ. Håller även på sy en annan tröja och hade tappat bort tyget jag skulle ha till arnarna. Så kom jag på idag att jag hade lämnat det hos Natalie för typ ett år sedan haha.. Så imorgon ska jag hämta det så jag kan göra klart min tröja, får bara hoppas att den blir som jag vill att den ska. 
 
Jag funderar även på att kanske göra en nyårsklänning! Lite utmaning osv, men när jag ändå inte har något att göra så kan jag sitta och sy istället!
 
Nu ska jag fortsätta att titta på the cosby show, har fastnat totalt. 
xoxo

B DOUBLE O T Y

2013-11-04 19:45:00 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


 
 
Gud så tom jag känner mig!
Vaknade vid sex nu på eftermiddagen, världens huvudvärk och helt dizzy. Känner jämt mig såhär när jag sover fel timmar. Nu känner jag mig bara så rastlös, skulle behöva ett maratonlopp typ. 
 
Inatt så stog jag i mitt rum och bara dansade runt och fy vad jag saknar att dansa. Men så fort jag är bland folk eller på dansskolor så blir jag så stel! Vågar inte ta ut mina rörelser, vågar inte visa vad jag går för typ. Det är fan små störigt att vara sån jävla pussy! Eftersom jag inte har något planerat den här veckan ska jag nog åka till torvalla imorgon och låna danslokalen där! Om jag inte sover bort hela dagen igen så.. haha.
 
Om ni vill se någon med riktig talang så kan ni kolla på Shereen Jenkins vines! Alltså hon är helt otrolig!
 
Nu ska jag lägga mig ner och kolla på the cosby show.
xoxo

jaha då är jag här igen

2013-11-04 02:01:06 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


 
Hallå där!
Halloween helgen har varit sjuk, fredagen är svart och lördagen är lite små blurrig för mig. Kan även bero på att jag har så dåligt minne i vanliga fall också hehe. Nej men jobbade både fredag och lördag och skynda mig till förfesten, ja att dricka så fort som jag gjorde på fredag var dock en ganska stor tabbe.. Man lär sig alltid något nytt! Kommer ihåg kanske 5/6 saker från fredagen! helt sjukt faktiskt, aldrig haft sånna här minnesluckor i mitt 19 åriga liv!
 
På lördagen kanske jag tog det lite för lugnt, vart litte lullig sen så vart jag nästan så perfekt. Inte svin full men känner ändå av ruset typ. Lyckades tappa bort alla vänner, var så ensam inne på marité ett tag. Lyckades tappa bort lappen till jackan också, haha så typsikt mig.. 
 
När jag kommer hem efter jag har varit ute brukar jag alltid slänga mig i soffan. Igår så var jag på väg, är på väg att bara droppa allt och luta mig bakåt. Då helt plötsligt ser jag att det är någon som ligger där? Haha då är det en vän till oss från norge som skulle spendera några nätter här. Fyfan tänk om jag hade typ slängt mig bak och landat med mitt ass i hans ansikte haha.. Enligt honom hade det inte varit så farligt, han hade varit med om värre haha!
 
Idag så hoppade jag upp ur sängen och städade rummet fort för att emma skulle komma. Så idag har jag lekt frisör, klippt och färgat hennes hår! Det var trevligt att få umgås lite med henne eftersom vi inte träffas så ofta. Sen efter emma dragit så åkte jag ut med felicks och hängde en skvätt, (haha ordet skvätt♥) var ute ett tag och nu sitter jag här. I min säng & har tråkigt som varje natt. Tess skickade en bild där det stog
"lonely people are always up in the middle of the night."

Haha ja det gjorde inte så jag kände mig mindre ensam iallafall. Imorgon ska jag möta upp Tess för hon är ledig, ta igen lite tid och sen bara njuta av att jag inte jobbar förän på torsdag!
 
VILL ÄVEN GRATTA DANCEHALLS SHOWCREW SOM KOM PÅ ANDRA PLATS PÅ STREETSTAR!