1092

2015-11-03 21:47:26 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..





hallå hallå, här sitter jag och sorterar en massa papper som ska in i olika pärmar medan jag tittar på vänner. det är så himla mycket papper så jag visste inte vart jag skulle börja.

igår var jag på stan och letade efter glasögon, hittade fyra par så tog jag bilder för att kunna jämnföra dom senare. sen ser jag att två av dom ser helt förjävliga ut, jag kunde inte se de när jag testade dom men sen såg jag verkligen hur konstig jag såg ut i dom, förstår inte alls vad jag tänkte med. 
men har iallafall bestämt mig nu för ett par så dom är beställda och ska fixas. men jag är fortfarande velig för jag vill verkligen inte ha glasögon, kommer nog aldrig vänja mig. nope, never never. 

btw, what a norrsken ute! hela himlen är grön här hemma hos mig! 

mys lördag

2015-11-01 23:28:22 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


 
well hello sassy!
har varit så trött hela dagen, vaknade typ två (??) och hade ångest för jag sovit så länge. igår åkte jag till erika och myste, vi gjorde tacos as you can see och drack lite. de va så mysigt att bara va eftersom vi inte träffats på år så hade man lite att ta igen. 
 
jag gick från erika kanske vid halv tolv, började gå hem men gav upp efter jag kommit en bit. satt mig i en busshållsplats och letade skjuts. satt där kanske en och en halv timma kanske. sen helt plötsligt rullar isa förbi och plockar upp mig! yeey me! åkte med henne och macke till max, köpte mat sen åkte vi hem. jag slocknade nästan direkt för jag va så trött. 
 
vaknat kanske 30 gånger inatt av att jag varit så törstig, sen hade jag sån fruktansvärd huvudvärk. alltså jag har aldrig haft den där smärtan typ, klarade inte av att lampan i rummet ens var tänd. ja sen så vaknade jag vid två som jag skrev. åkte in på maxi för att träffa marie, jimmy, anna & oliver. gick med dom på affären sen åkte jag hem. har bara legat i sängen och kollat ikapp modus typ och den serien alltså. I don't get it, inte alls. blir snurrig i huvudet och bara extremt förvirrad. 
 
nu ska jag försöka kolla på greys igen, mitt internet är helt hopplöst så jag har inte kunnat kollat på klipp eller serier idag. hoppas det har löst sig.