yolo

2012-11-20 23:51:30 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


 
 
Hejsan hoppsan, hann inte köpa telefonen idag, tyvärr. Känner mig naken utan en telefon som funkar som den ska. Åkte till stan, träffade tess. Hon följde med mig till tygcenter där jag hämtade ut tyget jag ska ha till avslutningen.
 
Sen vandrade vi mot telia för att kolla på telefon, men då hade inte mina föräldrar tid så jag får som sagt vänta tills imorgon. Sen bjöd jag tess på fika. Vi satt och pratade sen gick jag till dansen och hon hem. 
Min kära lilla Sanna syr min kjol till baletten. Så jävla söt. Annars så längtar jag tills dansen är över faktiskt. Jag måste få mer tid till skolan och vänner. Har ingen fritid utanför dansen överhuvudtaget. 
 
Men ska lägga mig nu så jag tar mig upp i tid. 
Godnatt pepz

-

2012-11-20 11:49:25 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Tänkte hojta till om att jag pajade min iPhone förra veckan. Så nu fick jag reda på att den inte kommer funka något mer. Så jag ska snart åka in till stan och köpa mg en ny lur. åh toppen..
 

you can't always be strong

2012-11-20 03:19:00 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


Jag är så glad att jag har mått bra de senaste veckorna. Jag har haft mer motivation till skolan, jag vill dansa mer, jag vill göra allt. Även fast jag inte har tid till det. Jag har så mycket som jag har påbörjat men inte avslutat. Kom i tid till skolan förra veckan, varit glad och positiv. Men man kan inte alltid vara glad.
 
Jag gick sönder idag.
Efter jag slutade skolan så tänkte jag träffa Tess och Natalie men tänkte eftersom jag bara sovit tre timmar inatt så åker jag hem. Ringer pappa för att kolla om de var i stan, då han svarar att han är på sjukhuset. Jag känner bara hur det blir tyngre att andas, hur magen vänder sig upp och ner. Jag förstår direkt att dom är där med mormor. Så jag bestämmer mig för att gå dit. Mormor har fått en propp. Det är inte första gången. Jag gick så fort jag kunde för att komma fram. Skyndade mig upp. Möter pappa precis vid hissarna vid stroke avdelningen, han och morfar står och pratar. Han säger att mormor är ledsen, och det förstår jag såklart. Går på toa, kommer ut och hör hur hon gråter. Det gjorde så ont, kändes som någon stack en kniv i magen på mig. 
 
Mamma gråter, tycker att jag ska gå in dit och hälsa på henne. Går in och säger att här kommer världens bästa, och hon bara gråter. Ser hur hon biter ihop för att inte visa sig svag. Jag bet ihop. Frågade hur hon mådde, kramar om henne och sen sitter vi bara och pratar om hur hon mådde innan hon mådde innan hon åkte in. Jag gick ut och in från hennes rum hela tiden. Efter någon timme så satt dom EKG på henne och efter ett litet tag kom doktorn in. Jag kände på mig att jag inte skulle klara av att höra det han hade att säga. Ser mormors ögon fyllas med tårar. Lämnar rummet, skyndar mig ut. Sätter mig ner och röker. Inser att det jag håller på med är det som gjort henne döende. 
 
Jag pratar aldrig med någon, om hur jag mår. Skriver aldrig av mig på det sättet jag vill. Men nu tänker jag fan göra det. Efter jag rökt åkte jag upp till barnavdelningen för att hälsa på hon som jobbar på lekterapin. Kännde att jag behvöde få prata med någon. Vi har haft kontakt sedan jag insjuknade med diabetes för nio år sedan, så det kändes ändå skönt att kunna berätta lite om det som händer. Hon är så förstående. Moster ringde, pappa ringde. Dom undrade vart jag hade tagit vägen, frågade om jag blev ledsen. Pappa vet hur dåligt jag mått nu under en lång period utav det här. 
 
Efter ett tag gick jag tillbaka till mormor, pappa tvingade mig att äta. Men jag hade den där känslan där du är så upprörd att du inte kan äta någonting. Efter jag hade varit där i ca fyra timmar så sa jag att jag skulle hem, så då åkte jag och lucas hem. När jag satt mig i bilen så bränner det i hela ryggen och magen på mig. Känner att jag kommer få magkatarr igen pågrund av allt stressande. 
 
När jag kom hem la jag mig och sov till runt åtta. Känner ingen mening att vara vaken. Ingen ork till det. Man förstår inte vad man har förän man nästan förlorat det helt. Jag kan inte se någon jag känner må dåligt. Jag kan inte se mormor med alla hennes slangar hon haft när hon legat inne. Kan inte se henne så förstörd. 
 
Min mormor är bara 69 år. Hon är inte som en gammal tant man ser på stan med rullator osv. Min mormor är lång, lite mullig. Hon ser inte alls ut som hon är döende. Jag tycker att det är så sjukt när någon som hon i hennes ålder är så sjuk. Hennes vänstra sida i ansiktet var som tillfälligt förlamad. Så hennes mun hängde och hon sluddrade så mycket. 
 
Jag känner att jag vill göra allt för henne, jag vill få henne frisk. Men jag vet att hon kommer aldrig bli frisk, och att en dag kommer hon kollapsa helt. Det är sjukt, känns hemskt. Om min mormor dör. Då har jag bara morfar. Inte för att det är så bara egentligen. Men jag har ingen farmor eller farfar. Jag har aldrig haft kontakt med farfar och farmor har jag inte träffat sen jag va typ fyra. Så det tar hårt att se henne dålig och uppsvälld i ansitket. Gråtandes. 
 
Alla säger att jag ska ta vara på tiden jag har kvar med henne. Men jag klarar inte av det. Jag är inte nog stark för det. Det här tar upp 70% av mina tankar varje dag. Jag sätter mig själv i en depression. Men jag berättar inte det. Men jag mår så fruktansvärt dåligt över det här. Kan aldrig tänka mig en jul utan mormor. Kan inte tänka mig någonting utan mormor. 
 
Så nu har jag bestämt mig. Att nu ska jag sluta röka. Ska göra mormor stolt, ska inte sätta mig själv i risken att bli så sjuk. Det här tog emot att skriva. Just nu vet jag inte alls vart jag ska ta vägen. 
 

MAKE LOVE WITH ME

2012-11-20 02:04:32 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..



nu är jag så rädd

2012-11-19 21:50:03 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


 
Jag säger samma sak som de säger till mig. Ta vara på det du har innan det är försent.

feeling like this

2012-11-18 22:55:26 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


 
 
Såhär känner jag idag, men det är bara att bita ihop. Imorgon skola, sedan dans. 

godmorgon världen

2012-11-12 16:18:57 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


 
Försov mig bigtime idag, vaknade vid halv fyra. Får ångest, jag som är så taggad på skolan och få till allt skolarbete.. Ska fan fixa så jag kan komma i tid på onsdag eftersom jag är ledig imorgon. Jag har fem lektioner i veckan och klarar inte ens av att gå på dom. Dumma mig. Får försöka göra något hemma istället.
 
Sitter nu och letar runt på youtube och hittade en låt från junior eurovision song contest, alltså jag va dö kär i den här killen, haha ohmy. Så sitter nu och tittar på honom och mår bra haha. 
 
 

förändringar!

2012-11-12 01:34:59 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


#diabetesliv
 
Idag tog jag ett beslut som jag tror kommer få mig själv att utvecklas och att komma någon vart. Jag var orolig, nervös för att trycka på skicka knappen. Är orolig för hur reaktionerna kommer bli. Men så länge JAG är nöjd så är det de som är bäst. Vi får se reaktionerna imorgon. 
 
Idag följde jag med Natalie på Dancehall, dansade lite fixade lite saker osv. Åkte hem, åt gudomlig middag, to die for. haha.
Igår hängde jag med Felicks och Emis, det var väl behövande. Så jävla trevligt. Vi cruisade runt och hamnade tillslut i Bräcke, Felicks var skitnödig hela vägen, (han glömde skita innan han åkte). Vad vi gjorde där är oklart. Det var iallafall sjukt trevligt att få vara med mina fina vänner! 
 
Imorgon är det skola, ska försöka komma i tid. Vill verkligen satsa på allt nu, har funnit livsglädjen! Tror jag ska dela med mig lite av den till Felicks, ibland ser han ut att behöva det.
 
Vi hörs imorgon, Puss
 

åh det bränner i fingrarna,

2012-11-07 11:16:30 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Nu har jag varit pank i lite mer än en månad. Det känns i fingrarna alltså, jag har inte kunnat köpt någonting. Och jag lär inte få något studiebidrag för november heller.. Åh det är skit jobbigt att inte ha motivation att åka till skolan.. 
 
Ska iallafall ta tag och åka nu på eftermiddagen, känner världens klump i magen för skolhelvetet. Ska bli så skönt att få ta studenten. Less på JB och elever och lärare osv. Ska göra mig iordning och gå ut i stormen, den kanske inte är så kraftig. Jag vill kalla den för Berta.
 
På återseende 

jfr.se

2012-11-07 00:28:10 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..



åh varför fick jag inte sova längre?!!?

2012-11-06 14:52:34 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


 
en gammal bild på mig och min kära natalie.
 

JAG UNDRAR VAFAN JAG INTE FICK SOVA LÄNGRE FÖR?! Jag hade  världens mest konstiga och kanske underbaraste dröm! Det va såhär att jag var hemma, mamma och pappa väntade på någon som de skulle hjälpa. Efter ett tag efter personerna hade kommit så går jag ut, och vet ni vem det var. JUSTIN FUCKING BIEBER! Jag spelade cool och till min förvånad så var även lilla Joline här. Hon blev helt hysterisk.
 
Efter ett tag då jag och Justin lärt känna varandra så säger han att han är förföljd. Då var det några killar från stan som skulle mörda honom?? Så pappa, mamma, jag och joline hoppar in i bilen och ska köra i väg han någonstans. Joline sitter i bilen och är fortfarande helt hysterisk, och jag frågar justin "Inte för att jag ska vara jobbig eller så, men kan jag få ta en bild med dig?" Justin blev sjukt glad att jag frågade.
 
Vi tog några bilder och sen säger justin "Du  är den vackraste jag har sett i hela mitt liv." Och från där så var inte Joline med längre haha.. Det slutar med att jag och justin håller på, sen vaknade jag.. SÅ JÄVLA TYPSIKT. Vad olycklig man kan bli av en dröm.. Nu känner jag att jag måste på hans konsert.. 
 
börjar nog få en liten crush på honom..

jag är inte alls bra på det här

2012-11-05 23:42:29 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


innan tävlingen i lördags.
kom femma i street av 19, fick prick och gick upp i silver! 
 
 
Jag funderar jämt på vad jag ska skriva här. Letar inspiration från andra bloggar, men de skriver bara om deras intressanta liv. Jag måste också skaffa mig ett instressant liv haha.. 
 
Orkade inte skolan imorse så jag sjukanmälde mig och sov till typ ett två tiden. Vaknade upp, åt frulle, spelade farmville, åt sen åkte jag på dans. Så skönt att få dansa, även fast jag är irriterad på hur showen kommer bli. Riktigt irriterad.. Annars så är jag glad att jag är så lättlärd iallafall. 
 
Imorgon är jag ledig, funderar på åka in och träffa tess och natalie. Prata lite osv. Annars hade jag tänkt att lyssna på min grymt bra playlist. Tryck på bilden här nere så kommer ni till den!

Puss
 

lider av sjukdomen tråkilarius alla dagius

2012-11-01 00:45:32 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


bild från instagram, @nikitafilen
 
Har så extremt tråkigt, jag håller på kolappsar här. Skulle egentligen vara med Emma idag, men hade mensvärk 3000 idag. Så jag somnade nästan direkt när jag vaknade, sov till klockan halv åtta ikväll. Åt, tog mera värktabletter, drack glögg, la mig i fosterställning osv. Ska börja packa för tävlingen, måste sy klart mina shorts, sy klart våra tråkiga haloween kläder. måste plugga måste göra allt. 
 
Det har jag inte tid med, har inte ens tid att skriva av mig lite. 
 
Så adjö, återkommer nog om någon timma.