i adore you

2014-02-24 02:21:14 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


men må ha
 
 
 hej hallå!
ja sist jag skrev så var jag och tess & hämtade nellie, skulle senare på träning osv.
träningen gick bra tills i slutet då jag och adina lyckas slå våra händer på varandra i fullfart. Det blev en hög smäll ocg adina blev blå direkt och vi båda tappade känseln i handen. Efter träningen så var jag lite svullen och kunde inte röra handen. På torsdagen så kunde jag inte använda den mycket alls, lindade den osv, va fet emo för jag inte kunde ta i på dansen. 
 
Blev sen gladare, haft en mycket trevlig helg men kan fortfarande inte använda högerhanden. Så att skriva detta inlägg är mycket jobbigt med en hand. Ska kolla upp vad det är för fel imorgon. Det kan inte vara något brutet eller någon spricka. Om det är så så har jag verkligen inte tid med det för har tävling den 8 mars i sundsvall! Det ska för övrigt bli sjukt jävla roligt.
 
Kom mycket försent till träningen idag också för vi fått veta fel tid, så efter träningen drog vi hem till adina. Gjorde middag och efter ett tag gled jag hem. Sen dess har jag legat och titta på greys.
 
det ska jag nog fortsätta med också.
adjö

~

2014-02-19 14:41:33 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..



Hallå där! 
Inatt var det omöjligt att somna, somnade vid halv sex imorse och klev upp vid tolv. Låg och drog mig i sängen till klockan ett sen började jag göra mig iordning för att åka in till Tess. Så just nu är vi och hämtar nellie, hon är lika glad som vanligt! 

Ikväll är det träning (<3) sen ska jag göra pannkakor. Weho! Och imorgon är det torsdag och jag kommer vara lyckligare än någonsin! 

xoxo



P.Y.T

2014-02-18 01:41:59 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Hallå där!
Ligger just nu i min säng, är dödstrött och dödskall. Så sjukt nedfrusen så det finns inte, är kall och fryser hela tiden. Tror jag snart frusit i en månad i sträck. 

Idag har jag umgåtts med Angelica & Isabelle, mycket trevligt. Har bland annat suttit i en lastbil, jag satt och drömde mig bort att jag var på väg till Sveg (❤️). Efter det så åkte vi till Martiiin sen blev jag kvar där, pratade lite sen höll jag på somna och efter ett tag mötte jag upp Felicks. Vi hämtade upp Emma och sedan Sofie. Åkte runt lite, droppade Sofie, hämtade Thaien, gled runt, träffade plåtis och oliver, åkte till stan, droppade Emma, drog på donken och sen åkte jag hem. 

Imorgon så ska jag kolla om danslokalen i torvalla är ledig annars så hänger jag med Felicks hela kvällen imorgon. 

Men nu ska jag försöka sova, helt omöjligt. Får se om jag somnar lika sent som igår eller om jag ska hinna få lite sömn iallafall. 

xoxo



now twerk like miley cyrus

2014-02-16 23:09:31 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


instagram @nikitafilen
 
 
Nu har det gått en månad igen, and I'm back on track!
Så vad har hänt den senaste månaden i mitt liv? Inte ett jävla skit.
Jag har börjat dansa igen, redan missat tre träningar, jag har varit ut en gång typ, jag slutade röka men lyckades börja igen, jag har börjat planera mitt liv, jag har målat mina naglar (typ 15 gånger), jag har pluggat teori.
Ja inte så intressant men någonting är det. 
 
Ska snart på min första tävling som kommer vara i Sundsvall, ska bli så skönt att få åka på tävlng nu igen med Adina, med Sanna, med Dawes. Ska även beställla tyg till en ny dräkt, har redan bestämt hur den ska se ut och förhoppningsvis så blir den top notch. 
 
Ja men annars då Nikita?
Jo tackar som frågar, ja annars så mår jag hyfsat bra. Är gladare än någonsin och är så otroligt pepp på att få göra något med mitt liv. Ska söka jobb och körkortet är inte alls långt borta känns det som. 
 
OCH MIN UNDERBARA VÄN FELICKS ÄR ÄNTLIGEN HEMMA, så nu kommer han inte ha mycket fritid för den här veckan så kommer han få vara med mig vare sig han vill eller ej. Jag bryr mig inte hehe. 
 
Så för nu, Adjö