sen sist

2015-10-29 21:52:09 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


 
efter nästan en vecka så kommer bilderna här! 
paketet från brallis innehöll en real techniques expert face brush, en primer från nyx, en beautyblender, en rengörning till den, en ögonskuggspallet och en fix spray från makeup revolution! fick även ett paket från jfr där jag köpte en blotterazzi och en rough borste från real techniques!
måste bara säga att blotterazzin är det bästa köpet någonsin! jag blir alltid så himla glansig i ansiktet och den här är som en gåva från gud till mig! bara trycka lite på det glansiga så försvinner det direkt istället för att kleta på en massa puder! rekomenderar den starkt alltså.
 
ja men sen förra veckan, efter jag slutade jobbet så drog jag ner på stan med robin, sofie och isa. gjorde en synundersökning som kunde gått bättre haha! så nu är det bara att leta efter glasögon, jag som tycker att jag ser ut som agda 83 i glasögon men men, bara att vänja sig. sen gick vi runt lite, köpte två basic t-shirts som jag tyckte var riktigt fina. sen åkte isa occh jag skulle testa en jacka på stadium. när jag testade den så gick något larm när jag skulle ta på mig den. blev så himla rädd när det började tjuta haha och hon som jobbade där fick inte av det på en gång, öronen bara pep efteråt. 
 
sen kom isa tillbaka med en hel arme, det var hon, hennes mamma, hennes små bröder, saga, maja & macke. vi gick runt för att hitta någonstans att äta, vi tänkte äta på vezzo men där var vi tvugna att vänta i typ 40 minuter för att få ett bord så vi gick till tre rum istället. 
 
i lördags så åkte jag, robin, sofie & alex till hammarstrand på middag. vid sju tiden åkte vi tillbaka till stan och upp till isa & macke för att dricka lite och ha de trevligt. vi spelade beer pong och badade badtunna. va så mysigt att bara va typ haha.
 
sen i söndags åkte robin och sen dess har jag väl mest bara jobbat och tränat typ, dansade igår. fick en hel del gjort så de va skönt!
imorgon har jag lång dag igen, ingen aning vad jag ska göra men på lördag så ska jag till erika och vi ska äta middag tillsammans och bara vara. ska bli så otroligt roligt att träffa henne igen. 
men nu lite greys. 
 
 
 
 

äntligen

2015-10-23 12:12:59 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..



igår kom mitt paket från brallis! 
bilder på vad som var i kommer när jag kommer hem! 

sitter på jobbet och har rast nu och bara väntar tills klockan ska slå två då jag får helg! då ska jag och isa ner på stan, jag ska leta efter en present till min mamma eftersom hon fyller år på söndag. jag älskar att köpa presenter men jag har aldrig någon aning om vad jag ska köpa. imorgon kanske jag ska följa med robin till hammarstrand på middag hos hans mormor och morfar, lite oklart än ifall jag ska med eller om jag ska träffa erika. va så sjukt längesen jag träffade henne så har lite beslutsångest. 



här kommer kylan

2015-10-21 21:07:47 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


 
what a day, imorse när jag åkte på jobbet var det minusgrader ute och jag har varit ute ungefär hela dagen. det har varit svinkallt även fast jag varit jätte påklädd, måste köpa riktiga skor för att kunna överleva utedagar överhuvudtaget. fy börjar bli gammal som ens tänker så, förut brydde jag mig inte alls och gick i converse hela vintrarna. inte för att jag tror att det kommer bli sån stor skillnad nu för jag är så envis haha. 
 
slutade vid halv fyra sen åkte jag hem, tog det lugnt en stund och sen tränade jag lite snabbt innan jag äntligen åkte och dansa(!!!!) i lugnvik. även fast det inte blev så mycket dans utan mest tankar om hur vi skulle göra men det var sjukt skönt ändå att bara veta att vi är på väg någonstans.
 imorgon jobbar jag lång dag från åtta till halv fem sen ska jag ut och gå, ska kolla om isa blir hemma eller om jag ska gå själv. om inte hon är hemma så tänker jag gå i stan, våga vägra lukten. 
jag har även beställt lite saker från brallis.se som nu är på väg till mig, min glossybox är också på väg så är taggad på lite nya saker!  funderar fortfarande väldigt starkt på att köpa skorna jag vill ha också. men vet inte om jag ska vänta tills nästa månad med det, eller ja kanske nästa år. mamma fyller år på söndag, min bror fyller år i november, robins systerson fyller också år i november, så är det snart jul så ska man köpa julklappar (åh så mysigt). så kanske ska vänta med det tills efter jul och allt så jag kan köpa fina presenter och julklappar.
 
btw, min jacka luktar fortfarande kobajs.

tisdag

2015-10-20 19:16:09 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


 
hej alla fans.
här sitter jag, tittar på greys och har nyss varit ute och gått med isa. det luktade koskit överallt, så nu känns det som alla kläder och mitt hår luktar kobajs. sitter även med lindad handled (för er som är intresserad hehe) då den har fuckat upp sig, när jag vrider den eller vickar på den så gör det ont. måste vara en överansträning eller något sånt! den här veckan är näst sista veckan på mitt vik på dagiset. känns lite konstigt att inte åka dit varje dag sen nu när jag varit där sen början på september. 
 
ska klicka hem lite grejer idag som jag suktar efter, suktar även efter ett par skor så kanske ska unna mig det med. mamma kom precis in och sa att hela mitt rum luktar kobajs, så jag har fått det bekräftat nu. jag luktar.
 
 

1410

2015-10-14 19:19:24 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


 jag och emma 2011 isch
 
 
idag är det onsdag och det betyder att halva jobbveckan är över och det absolut viktigaste är att robin kommer hem imorgon! yeey me, han har varit borta sen förra måndagen på jobb i umeå så äntligen imorgon ska jag få pussa lite på honom!
 
idag har jag jobbat, kom hem vid fyra tiden och sen har jag bar suttit vid youtube typ, väntar på att isa ska komma hem för vi har börjat träna (hur jävla sick?). vi började i måndags och idag är det på't igen bara, mage och armar idag. jag har sån sjuk träningsvärk sen i måndags, mina lår, min rumpa men värst är nog insidan på låren som svider. behöver hjälpa mig själv ner på toa för träningsvärken är så jävlig haha.
 
var även upp till min mormor och morfar och lånade en spegel av mormor, ska lämna tillbaka den så fort jag fått min lön och köpt en egen. men det är inte precis så att den behövs där uppe. hon har nog inget emot att jag lånar den ändå. ska städa mitt rum också (igen), jag är helt hopplös på att hålla rummet rent, eller ja golvet rent. jag har fullt med kläder överallt bara för att jag är för lat för att lägga tillbaka kläderna som jag inte vill använda utan lägger dom på golvet istället.
 
ska fortsätta med youtube nu sen ska jag kolla på greys som börjar idag(!!!!), fast det krockar ju med big brother och jag har inte hunnit ikapp med säsongerna. är på sista avsnittet från säsong åtta när dom är med i flygkraschen (för er greys fan så förstår ni vad jag menar) men vet inte om jag pallar se det igen. alla bara dör och det är så tragiskt. är så arg att dom dödade sloan och lexie så det finns inte.
 
 

jag älskar bakisångest

2015-10-11 17:40:54 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


 
fredags kvällen var sjukt rolig, vi satt hos ida tills elva tiden ungefär sen åkte vi till oscars. det var väl sådär, jag gillar inte att gå på krogen så värst men det ska alltid hända småsaker där och sen blir det bara drygt, nej. nästa gång skippar jag krogen. 
efter oscars så går jag och isa ner på subway, träffade en riktigt dryg och otrevlig jävel i kön där. förstår inte varför man ska vara otrevlig? usch för såna människor. men sen åkte vi hem och isa sov hos mig. hade en liten sleepover.
 
vaknade vid åtta på morgonen men värsta ångesten, fyfan jag låg och vred och vände på mig i en och en halv timma. somnade tillslut om sen vaknade jag kvart i tre typ. mera ångest för att klockan va så mycket haha. jag och isa klev upp, gjorde frukost, tittade på idol och myste i min säng. efter ett tag så skjutsade jag hem henne. 
sen hade mamma och pappa lite vänner här då dom satt och drack och spelade musik. själv satt jag och fingersticka (ja det är sant), mätte idag och jag har fingerstickat 42 meter. alltså, ett av garnnystanen var 190 meter långt så jag vill inte ens veta hur mycket garn det är allt som allt.
 
vid halv tre så ringde mamma och ville att jag skulle hämta dom, plockade upp dom, skjutsa hem deras kompis till brunflo och var inte hemma förän vid kvart över tre. la mig och tittade på greys och somnade tillslut.
idag har jag bara legat i sängen och tittat på greys. ska snart ut och gå, tror isa ska med också.
 

fuck the dealer

2015-10-09 19:48:10 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..







hej alla fans, har varit så jävla trött idag. min jobbdag kändes så lång tills typ klockan två sen piggna jag till. fick jobba över också och det var hur trevligt som helst när de va så få barn kvar så man kan fokusera på bara dom. när jag slutade så åkte jag och tanka sen ringde jag isa och då hade hon planerat utgång. Så ja, här sitter jag. på förfesten. bloggar. social och sånt.

nejdå men nu är vi hos ida och spelar lite kort osv, sen ska vi ut på krogen så vi får se hur kvällen slutar 

ps shoutout till soffe gal

810

2015-10-08 17:15:09 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


 
tbt, 
 
hej alla fans, som rosa hade sagt. har nyligen kommit hem från jobbet och sitter nu och kikar på greys. blev inte mycket städning igår eftersom jag tappar fokus på sånt som är tråkigt på två sekunder ungefär. men en kopp te och ph blev det iallafall, skrattade så mycket åt att adrian blev svinarg haha! Sen pratade jag med robin i telefon innan han skulle sova då han är borta och jobbar. 
 
imorse vaknade jag klockan fem som jag gjort de fyra senaste mornarna, jag fattar inte varför just klockan fem varje morgon? det börjar bli rätt irritersamt iallafall när jag vaknar i panik och tror att jag försovit mig. men imorgon är det äntligen helg, den här veckan har gått så fort att jag knappt hängt med.
 
mina helg planer är ännu oklara, ska försöka boka en tid hos optikern i helgen eller till veckan iallafall, gruvar mig för jag vill inte ha glasögon. jag tycker att jag ser så konstig ut i sånna. men det är väl ett pris jag måste ta om jag vill se ordentligt. nu ska pallra mig ut och gå en sväng innan de blir för mörkt och kallt. 
 
 
 

det här med blogg

2015-10-07 21:07:49 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


ska de va något de? 
nu var det mer än ett år sedan jag skrev något här sist och fortfarande så har jag besökare varje dag?
rätt skoj, kul att några fortfarande kikar in här. 
 
ja vad har hänt sen sist? 
jag har lyckats tagit körkortet (woop woop), förra året. fredag den 13. känns viktigt att mänskligheten vet exakt vilket datum. jag har hunnit fyllt 20 och till och med 21, åldersnojan bara springer mot mig och jag hinner inte med när livet börjar gå så fort. jag har fortfarande inget jobb, springer runt och är timvikare på olika förskolor. dock kan det vara det bästa jobbet någonsin så jag känner att jag faktiskt inte ska klaga att jag inte har något fast. jag har varit på bröllopsfest, jag har dansat, ja lite sånt där man gör i livet. 
 
och vad händer just nu i mitt liv är en bra fråga, jobbar nu lite grann. ja.. det är väl det, jobbar äter och sover. går ut och går med isa, tittar om alla greys säsonger och väntar på den nya som börjar om två veckor (!!) sjukt taggad. 
ja snart börjar ph så jag antar att jag ska städa ihop lite på rummet så man kan gå här och sen kanske göra mig en kopp te och mysa framför ph.