-

2014-05-16 14:13:18 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


 
en bild på fina isa&sofie på väg till balen i onsdags.
 

hojhoj, veckorna har börjat gått så fort så jag hinner inte med längre. har iallafall hunnit med en körlektion och gjort halkbanan, halkbanan kan vara det tråkigaste jag gjort någonsin. alla har sagt att det är så roligt osv men nej, verkligen inte. försökte leka drift king men då fick jag inte ratta så mycket som jag gjorde. jag åkte faktiskt dit för att ha kul. 
 
igår var jag hos tess och umgicks med henne, snackade lite skit (det är typ det vi gör bäst tillsammans), och bara umgicks. mysig tjej det där alltså
 
ikväll ska jag ut med adina, ska bli så himla roligt har inte varit ut i stan på jätte länge och har inte varit på krogen sen i januari. sen så är alla mina danstjejer på sm nu, så jag hoppas att det blir många pallplatser för både dawes och dancehall. 
 
snart ska jag ut och övningsköra så det är väl lika bra att feta sig ur sängen och klä på sig eller något sånt. 
 
 
 

oj

2014-05-11 15:07:43 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


 
 
 
 
varför klickar ni in här? haha chokad att komma in och se att ni fortfarande besöker min blogg. 
jaha, sen sist? 
hade slagit i adina på dansen, jo en vecka efter det så gick jag på akuten och fick gips, de trodde att jag hade brytit båtbenet. så efter fem timmar på akuten så fick jag gå därifrån. veckan efter det var det tävling i sundsvall så då var det bara att ta bort gipset, satt med armen i skurhinken och slet och klippte för att få loss det. kom tvåa i par med adina då, det var nice. 
 
sen då? 
ja jag har inte gjort mycket alls, tagit min första körlektion är väl det som kanske har hänt om man tänker efter. annars så har jag typ inte gjort någonting.
 
i veckan ska jag umgås med min kära vän tess, ska ha en till körlektion och ska på halkbanan. börjar bli ganska nervös för halkbanan och så. men det måste ju göras.