en till lista

2016-09-24 08:39:00 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


 

Godis / Glass

Smink / Utan smink

Sommar / Vinter

Dansa / Sjunga

Julafton / Födelsedag

Förhållande / Singel

Blå / Rosa

Bok / Tidning

Kjol / Klänning

Levande ljus / Lampor

Tjäna pengar / Få pengar

Hund / Katt

Gina / H&M

Jordgubbar / Hallon

Frukt / Godis

Vatten / Läsk

Twilight / Hungerspelen

Armband / Halsband

Träna / Vila

Pool / Havet

Vaken / Sova

Instagram / Facebook

Dag / Natt

Snygg och fattig / Ful och rik

Läppglans / Läppstift

Dator / TV

Borste / Kam

Blogg / Vlogg (kan inte välja)

Fotboll / Innebandy

Grönan / Liseberg

/ Jogga

Stockholm / Göteborg

Choklad / Vanilj

Surt / Salt

Gurka / Tomat

Jeans / Mjukisbyxor

Film hemma / Bio

Mascara / Ögonskugga

Melodifestivalen / Idol

Sneakers / Klackar

Brunett / Blondin

Sverige / Utomlands

Komedi / Skräck

Ljus choklad / mörk choklad

Spontan / Icke spontan

Landet / Storstad

Nyttig / Onyttig

Dusch / Badkar

Altan / Balkong

Sola / Bada

Hotell / Tälta

Morgonmänniska / Nattmänniska

Bil / Flygplan

Villa / Lägenhet

Spara / Slösa

Korta naglar / Långa naglar

Nagellack / Utan nagellack

Max / McDonalds

Bägare / Strut

Lullig / Full

Bikini / Baddräkt

Nätshoppa / Shoppa irl

Smsa / Ringa

Android / Iphone

Canon / Nikon

Högerhänt / Vänsterhänt

Få kuddar / Många kuddar

Ryggsäck / Handväska


äntligen helg

2016-09-23 23:31:48 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


 
 
jobbade idag till halv fyra, hade lite disco på eftermiddagen och det var väldigt uppskattat. direkt efter jobbet for jag hem till mina föräldrar för att umgås en stund, jag och mamma spelade lite yatzy och sen åkte dom och köpte pizza som vi åt tillsammans. jag var inte alls hungrig och åt typ en fjärdedel av den, sen älskar jag kanter. jag lever för pizzadeg, tog en kant, doppade i bean och känner ett hårstrå. tänkte att det var mitt egna drar ut det och kanten följer med. så jävla vidrigt, jag hade alltså någon främmande människas hår i min mun. där försvann aptiten i en vecka. 
 
åkte sen upp till isa, sen kom saga och linnea och vi spelade lite yazty där också där jag lyckades få hela 336(!!) poäng. julie somnade även i min famn, känner så mycket kärlek till henne så det är helt sjukt! 
 
åkte runt halv tio på affären sen har jag bara degat hemma och tittar på idol, är så trött så ska strax gå och lägga mig. imorgon tar jag med mig sofie och åker till åre och myser, går på marknad och utforskar åre lite. 
men nu idol och sen sängen och himym.
 

it's so strange that autumn is so beautiful, yet everything is dying

2016-09-22 20:56:47 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


en höst bild jag tog när jag gick i skolan
 
ack så väl jag känner mig själv, somnade såklart och vaknade av larmet vid fem. tröttare än döden, fortsatte att titta på youtube sen pratade jag med robin tills det var dags att åka på dancehall.
alltså denna dans är så fantastisk! den är så bra, men jag har insett att alla går supersvettiga och anfådda där ifrån men inte jag. jag tar typ inte i?? har tänkt på det här ett par gånger och har inte fattat varför men det slog mig i dag, jag tar inte i! måste börja tänka på det härdan efter haha. 
 
nu dricker jag en smoothie och tittar på idol, sen ska jag hoppa in i duschen och sen tänkte jag faktiskt lägga mig och sova. imorgon slutar jag rätt hyfsat tidigt vid halv fyra, ska höra av mig till ison och kolla om hon är hemma då så vi kan umgås för en gångs skull. på lördag ska jag och soffe på en kort roadtrip! är riktigt taggad även fast vi inte ska åka långt. 
 
sen slog det mig också att det är snart oktober (!!) alltså detta äret går mot sitt slut och det har gått så fort, för fort. nu kommer alla färger fram men vet också att snart, snart kommer den där jävla snön. snön som aldrig försvinner, ne gruvar mig redan inför vintern.
 

youtube and chill

2016-09-22 14:39:41 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


 
nu är jag trött (standard) men klev upp klockan fem imorse för jag skulle öppna, tycker det är skönt att kliva upp typ en och en halv timme innan jag börjar så jag hinner vakna till ordentligt. idag har vi varit ute och plockat höstlöv och jag älskar alla dessa vackra färger! vackra årstid! 
 
gick hem vid lunch och åt hemma istället, fick med mig pastasallad hem så skönt att jag slapp laga något. nu ligger jag och tittar på therese som har blivit en standard då jag försöker kolla ikapp. är egentligen så pass trött att jag vet att jag kommer somna men skulle behöva rensa min garderob och städa undan lite men jag känner mig själv så jag har satt larm på telefonen så jag tar mig upp innan dansen. hoppas på ett besök av soffe mellan hennes jobb idag, sen så måste jag ta mig i kragen och åka till isa och umgås! så jobbigt när man inte orkar lämna lägenheten men ikväll börjar jag med mina vitaminer!! hoppas på en förändring! 
 

when nothing feels right

2016-09-21 20:47:23 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


 
då var det onsdag även så kallade utbrännardagen. blir oftast helt förstörd på onsdagar men idag gick det väldigt bra. utflykten var inte lika krävande för mig som den brukar men jag känner att jag gör sånt dåligt jobb. det är sjukt jobbigt för jag älskar mitt jobb, jag har ett av de bästa jobben som finns. lyckan av att träffa alla små och se deras glädje och höra deras skratt, det förgyller mina dagar så mycket! men känns som jag sviker mina barn när det känns som jag gör ett sånt dåligt jobb.
 
men nu ska vi inte vara sån! efter jobbet så åkte jag ner på stan och gick på hälsokost och köpte mig mivitotal kvinna som ska ge mig alla vitaminer jag behöver! så nu hoppas jag på en piggare nikita framöver! sen fick pappa mig att åka till dom och äta middag, lyckades även få med mig en paket ägg hem haha så tack mamma för dom.
 
nu när jag kom hem tänkte jag faktiskt ha en ta hand om mig själv kväll men slutade med att jag kom hem och fick halv panik av all disk! så satte igång en podd och har aldrig lyssnat på en podd men det var verkligen sjukt härligt att stå och diska, lyssna på en podd och bara ta det lugnt faktiskt. tog och gjorde smoothie med och nu sitter jag och tittar idol och funderar på att börja göra mig iordning för att ta hand om mig själv!
 
imorgon väntas det öppning sen dans på dancehall!
så ska försöka hinna med att skriva något här mellan!  

och en trött tisdag

2016-09-20 23:02:45 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


 
alltså jag börjar verkligen undra vad det är för fel på mig! jag är ständigt trött och då menar jag STÄNDIGT. igår var jag så trött när jag klev upp att jag till slut fick sätta mig ner för jag höll på ramla ihop för att jag kroppen inte orkade stå eller va vaken. tror helt ärligt att jag har någon brist på någonting för såhär trött ska man inte vara
 
idag så var jag, som vanligt, jätte trött imorse. vi hade frukost tidigare för vi skulle iväg ner på jamtli. det gick bra hela vägen ner men när vi väl kom tillbaka sen till dagiset så var jag så trött. hela eftermiddagen kände jag att jag var så seg. när jag slutade åkte jag på maxi (standard) träffade isa där och gick runt med henne. kom sen hem, satt mig i soffan och kollade på youtube och sen slockande jag.
 
vaknade av att sofie ryckte i dörren, vi hade pratat i telefon innan och hon sa att hon skulle komma. trött som jag var så kom jag inte ihåg det sen trodde jag bara att jag hade drömt det. vi satt och kollade på lite vloggar på youtube sen gjorde jag smoothie till oss och waow är allt jag kan säga! det var det godaste jag druckit på länge! 
 
sen for min lilla böna och nu ligger jag i sängen med robin i telefon och lite himym på tv'n och ska lägga mig och sova. imorgon väntas jobb mellan halv åtta till halv fem och utflykt på det så vet att jag kommer vara sopslut när jag kommer hem så gruvar mig redan.
 
men pok och godnatt så hörs vi imorgon ♥
 

trött måndag

2016-09-19 20:38:13 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


 
gud så trött jag är, den här dagen har varit påfrestande av något slag. 
det gick iallafall bra (fast ändå inte) på röntgen, ingen spricka eller fraktur på båtbenet men jag har som ändå inte fått någon hjälp. fick införksaffa mig ett bandage för att stabilisera handen för den inte ska röras så mycket och hade den hela dagen men gud så ivägen den blev. den åkte av det första som hände när jag kom hem. 
 
landade på jobbet vid halv tolv tiden och blev så glad då mina barn vart så glada att se mig, de hade så mycket att berätta samtidigt som alla ville kramas och visa massa saker. kändes nästan som jag hade varit borta i veckor! kände verkligen att jag behövde det då mina dagar är lite som mina senaste bilder, lite grå och tråkiga! var så skönt att för en gångs skull känna sig riktigt uppskattad! 
 
hade stängning idag och sen åkte jag på affären och handlade lite så jag skulle kunna göra någon middag, har dock inte gjort någon middag än men det kommer snart. min bror kom även förbi och var här väldigt länge för att vara han. så skönt att vi typ har ett helt annat förhållande till varandra nu när vi inte måste ses varje dag. men han åkte för ett tag sen så nu sitter jag och tittar på idol och läser i en bok jag köpte idag. en mat och levnadsbok som verkar väldigt bra, har läst 26 sidor redan och är jätte intresserad. dock går allt ut direkt så fort jag har läst det som vanligt men får hoppas på att det kanske sätter sig llite i huvudet.
 
nu ska jag försöka äta något och kanske måla och fila mina naglar, min extremt långa tumnagel gick ju av så måste fixa alla naglarna och nagellacket har typ spruckit så det ser mest bara nasty ut.
 

kommer bara bli bättre

2016-09-19 10:15:00 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


 
 
 
 
nu har jag varit på språng i typ en timma, på hälsocentralen var hon osäker på om jag kanske  har en fraktur i handleden. för två år sen så trodde dom att jag hade en spricka i båtbenet och fick gips så hon började fundera på om det var den som krånglade, hon frågade även om jag var reumatiker för jag hade tydligen några syptomer om man kan säga så i handleden. får verkligen hoppas på att det inte är de iallafall! 
 
så hon skickade mig på en akuttid på röntgen så nu sitter jag här, finns inget mer deprimerande än att vara på sjukhuset dock är jag rätt van att vara här men får ändå någon ångestkänsla varje gång jag går hit. så nu får jag se hur lång tid detta tar sen så åker jag antingen på gips (troligen inte) eller så blir det raka spåret upp till jobbet

sovdags

2016-09-18 23:23:42 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


 
vid sju åkte robin och som vanligt så drog jag en lip när han åkte men denna gång panikgrinade jag inte iallafall så det var skönt haha. sen åkte jag till kläppe för att vara med mina tre av mina absoluta favoriter, isa, soffegal och julie. var bara så skönt att åka dit och komma på andra tankar istället för att sitta hemma själv och vara ledsen. isa är också en sån där fantastisk människa. henne kan jag åka till om jag har det jobbigt, behöver inte berätta vad som är fel utan det känns så bra att vara där, ingen press och så mysigt och fridfullt och har en bebis som jag känner så mycket kärlek för så jag ser bara ljusare på dagen när jag är där.
 
vi spelade lite yatzy ett tag sen åkte soffe hem efter ett tag, jag och isa fortsatte spela lite men sen började hon hålla på med andra saker så då spelade jag men julie istället haha. sen hjälpte jag isa att fixa till i hallen, hon satt upp lite hyllor och sånt så jag stog för att se till att det var rakt! det blev så sjukt mysigt i deras hall, riktig höst känsla och åh jag vil bo där själv så mysigt är det där nu, blev sån sjuk förändring när dom flyttade dit så det finns inte.
 
nu sitter jag och har robin i telefonen, tittar på hockey och precis ätit upp mitt kvällsfika så nu ska jag bara ta bort sminket sen ska jag nog lägga mig. ska som jag skrev tidigare till hälsocentralen imorgon, håller tummarna för att jag blir gipsad samtidigt som jag hoppas att det finns någon annan lösning.
 
 
 
 

get to know me tag

2016-09-18 13:23:00 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


 
 
tänkte att jag skulle göra en get to know me tag då jag har förändrats en hel del sen jag startade den här bloggen 2007 (dock tog jag bort alla inlägg och började om 2009). SÅ ja jag tänkte att vi drar en sån!
 
Vad heter du?
well ladies and gentlemens Nikita heter jag då, fullständiga namn nikita frideborg marianne filén och ja, frideborg kan vara det fulaste namnet ever. no offense men jag tycker inte att det är charmigt nånstans.
 
Vad har du för smeknamn? 
jag har haft en hel del olika genom åren, kit, kita, chiquita, nikitchi, nickybitch haha. 
men det är nog kita som gäller och som jag använder själv.
 
När är du född?
jag är född 1994 så är alltså 22 år
 
Vad har du för stjärntecken? 
 
Har du någon sjukdom? 
well yaas, har diabetes som jag fick när jag skulle fylla nio och på köpet fick jag struma som är att sköldkörtlen inte producerar tillräckligt med hormoner typ. sen har jag vitligo, det är en hudsjukdom då pigmentena dör och det blir vita fläckar de sätter sig även i håret så vissa hårstrån blir vita.
 
Vart jobbar du?
just nu jobbar jag på dagis på solliden som långtidsvikarie (?) dock slutar min tjänst i januari
 
Vad har du för hårfärg?
ja det är väl just nu en blanding mellan ljusbrunt och brunt? annars så är min vanliga brun 
 
Vad har du för ögonfärg?
har blåa ögon jag, önskar dock att jag hade haft pappas ögonfärg då dom verkligen är isblåa, so fab
 
Har du några piercingar? 
svar nej, endast öronen men kan inte klassa det som en piercing. har dock haft i läppen i kanske tre fyra timmar då jag tog en säkerhetsnål och tryckte igenom hemma hos min kompis när jag var mindre. fick absolut inte ta hål där för mamma för hon sa att du är bara inne i en period och kommer ångra dig. ack så rätt hon hade, efter tre fyra timmar som sagt så tyckte jag att det var fult och tog ut det.
 
Har du någon tatuering?
nej inte än, jag är sjukt sugen på att göra någon men det är just det där att den ska sitta där hela livet så vill inte göra något förhastat och spontant så det blir som piercingen i läppen. 
 
Höger eller vänsterhänt?
I'm a rightie, önskar med hela mitt hjärta att jag var vänsterhänt för det är typ det coolaste jag vet. har försökt att träna upp vänstern och det går att tyda vad jag skriver och jag börjar fan få kläm på det så snart kanske jag kan säga att jag är båda
 
Vem är din bästa vän?
den här frågan gör mig nästan lite deprimerad haha, då jag aldrig haft en bästa vän. eller ja jag har väl haft en bästa vän från min sida men inte tillbaka? haha kan man säga så?
jag har få men jävligt bra vänner, vissa öppnar jag mig för mer än andra men min bästa vän är sofie, helt utan tvekan. den kvinnan är den jag vänder mig till när jag mår dåligt och har jag inte pratat med henne på en dag eller inte svarat henne så blir hon fundersam. kan säga att jag har haft en dålig dag och då brukar jag kunna skita i att svara men då visar hon mig hur en riktig vän är och säger att det är då jag ska höra av mig. hon är den mest fantastiska människan jag känner helt klart. 
 
Vilken är din favoritfilm?
jag är inte den som tycker om att titta på film, blir mest rastlös eller somnar för det blir långtråkigt. men harry potter filmerna är alltid bra, förutom the golbet of fire. sen alla step up filmerna är sjukt bra.
 
Vilken är din favoritserie?
how i met your mother utan tvekan, tittar på den varje kväll när jag ska sova och har faktiskt bara kollat klart serien en gång då jag faktiskt bestämde mig att se hela annars har jag typ börjat kolla om de första fyra säsongerna en triljon gånger. det var en tid när jag bodde hemma och bodde i husvagnen då jag tittade konstant på himym och tillslut drömde att jag var tillsammans med ted men var egentligen kär i barney? alltså den drömmen var sjuk, var tvungen att ta en pause från allt tittande efter det.
 
Vilken är din favoritlåt?
det är en sån svår fråga då musik är det jag andas och har så svårt att bara välja en. men gillar verkligen lalehs nya aldrig bli som förr  sen är jag hade en gång en båt och all in alltid låtar som alltid går på full volym när dom startar.
 
Vilken är din favoritfärg?
svart, svart, svart, svart, grått och återigen svart.
 
Vilken är din favoritresturang?
bashiras, lätt. blir aldrig besviken när jag går där ifrån
 
Vilken är din favoritaffär?
jag kan inte komma på en enda klädaffär som jag faktiskt gillar, alltså dom är ok men känner aldrig att åh vi måste gå dit dom har så bra kläder där! så jag måste faktiskt säga ica maxi, älskar att åka på maxi
 
Vilken är din favoritbok?
alltså jag läser aldrig böcker, verkligen aldrig. kan aldrig fokusera mig och läser en rad så har jag redan glömt bort den hur mycket jag än försöker. men det är en bok jag läste i högstadiet och gjorde även nått år senare en svenska uppgift åt elina som jag umgick mycket med då om det boken (what a friend eller hur). månskensligisterna tror jag att den hette. författaren bodde nånstans i sverige men flyttade sen till brunflo. det var faktiskt en riktigt bra bok så ja, den får bli min favorit.
 
Vilka är dina favoritskor? 
jag har inga speciella favoriter tror jag, jag gillar mina låga vita converse. sen har jag mina gula kängor som alla tycker är så fula, till viss del så är dom rätt fula men jag tycker att dom är så fulsnygga. älskar dom, ja det är nog mina favorit skor! 
 
Vilken är din favoritplats?
det vet jag helt ärligt inte, har absolut ingen aning. det är mysigt att vara i våran stuga runt kall men klarar inte av att vara där sen mormor gick bort då hennes aska ligger nergrävd där precis utanför huset och allt är bara så konstigt sen hon gick bort. 
 
Vart befinner du dig om 10 år? 
svarade på den här frågan igår men kan väl ta den igen. förhoppningsvis bor jag i hus, har fast inkomst och lever lyckligt med alla mina nära och kära i närheten.
 
Stationär eller bärbardator?
jag kan inte riktigt bestämma mig tycker att båda är härligt att ha, så skönt när jag har en bärbar och robin en stationär så jag kan välja vart jag vill sitta.
 
Känsla just nu?
lite ångestfylld och stressad typ, robin håller på packar för fulla muggar och jag sitter här. bara ser han gå runt i lägenheten och tar sina saker. hatar när han ska åka bort, blir så påfrestande för psyket då jag hatar att vara ensam, är mörkrädd och tror att det spökar överallt. eller jag vet att det spökar här men det har lugnat sig nu på senaste tiden.
 
Vem är din idol?
Anders Bagge alla dagar i veckan, behöver inte ens skriva varför för alla vet hur jävla mysig han är
 
Vilken är din favoritgenre? 
först och främst vill jag bara säga hur mycket jag hatar ordet genre, stavas helt annorlunda än vad det låter.
men komedi är min grej alltså
 
Vad tänker du på just nu?
hur många timmar och sekunder och dagar robin ska vara borta, vilket tjat det blev om honom nu men det är en sån dag när han åker så då blir det bara så. 
 
Vad har du på dig?
kläder? ne men ett par vanliga svarta jeansleggings från gina och nått grått linne
 
Vart vill du bo när du blir stor?
i en riktigt schysst villa, inte så centralt men inte för långt bort
 
Hund eller katt?
jag har haft hundar i hela mitt liv, fler än 20 stycken tror jag tom. så hundar, dom är så gosiga och glada, katter tål jag inte och dom är endast lömska
 
Coca-cola eller pesi?
oola zero, vanlig cola nu smakar så fruktansvärt sött och sen slipper jag ta insulin till den så de är soft. pepsi får jag så sjukt ont i magen av, vanlig eller max spelar ingen roll riktigt skumt faktiskt
 
Vad köpte du senast?
haha ja för er som känner mig väl så är det inte svårt att lista ut, men en redbull och en paket cigg. måste ta och sluta dricka så mycket redbull alltså men har typ blivit en vana och ett beroende efter den smaken så måste typ avgifta mig från allt som har med energidrycker att göra
 
Sms eller ringa?
beror helt på vad jag är på för humör, men oftast sms
 
 
Well that's it my friends, hoppas ni fått lära er något nytt om mig och vi hörs lite senare för nu måste jag passa på att vara med robin innan han drar.
pok
 
 
 

sunday morning

2016-09-18 10:10:26 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


 
 
varit vaken ungefär en timme nu, vaknade av att jag vände och vred på mig hur mycket som helst. har vaknat den här veckan med magont varje morgon vilket är sjukt jobbigt, det är inte mensvärk heller utan mest en molande känsla dock går det över mot eftermiddagen men att vakna med magont är sjukt störigt. 
 
igår kväll när jag skulle ta av mig mina byxor så knäckte jag min tumnagel!! den nageln var sjukt lång iallafall en cm längre än normalt eller hur jag ska förklara, så nu har jag börjat korta ner alla andra naglar men känner mig smått handikappad för jag kan inte greppa saker på samma sätt eftersom jag är van att ha så långa naglar! dock är det mycket lättare att skriva på datorn med korta naglar.
 
idag ska jag åka iväg och hämta en jacka jag spontan köpte igår på en facebook sida, sen så vet jag inte när robin åker idag men hoppas vi hinner umgås innan han åker, 
 
men nu måste jag hoppa in i duschen då jag skulle hämta jackan vid tolv för jag vet hur seg jag kan vara.

en sån där lista

2016-09-17 23:53:00 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


1. Vad är ditt förhållande till tid? 
hade vi haft ett förhållande på facebook hade det nog stått komplicerat, är sjukt dålig på att hålla tider och får alltid stressa för jag drar ut på tiden så mycket

 

2.Vilken tid på dygnet gillar du bäst?
kvällen/natten helt klart, kan släppa allt på ett helt annat sätt än vad jag kan göra dagtid 

 

3. Vilken är den bästa veckodagen?
måste vara fredag, då vet man att man har några dagar att bara vara

 

4. När går tiden som snabbast?
ja bra fråga, när jag har roligt eller när jag har tagit en powernap som brukar kunna vara nån timma

 

5. När går tiden som långsammast?
eftermiddagarna när man stänger på jobbet eller när man sitter på en fest nykter och väntar 

 

6. Hur länge tar det för dig att sminka dig?
beror helt på hur lång tid jag vill ta på mig, men om jag vill vara snabb så är jag klar på fem minuter

 

7. Vilket årtionde skulle du vilja leva i?
jag gillar det vi lever i nu men alltså jag avgudar typ 60 talet pga musiken, men nog runt 80 talet om jag inte kunde leva i detta årtionde. det hade varit fett

 

8. Äter du snabbt eller långsamt?
beror på, fast oftast så är jag stressad så då hetsäter jag typ

 

9. Vad gillar du mest att lägga ner tid på?
mina nära

 

10. Vad gillar du minst att lägga ner tid på?
mig själv, riktigt dålig vana dock

 

11. När vaknar och lägger du dig på vardagar?
kliver upp runt halv sju om jag inte öppnar och lägger mig runt elva tolv

 

12. Vad skulle du gärna ha mer tid till?
mina vänner, robin och mig själv

 

13. Vad gjorde du för tre timmar sen?
satt i min soffa och pratade med carina, martin, robin och alexia

 

14. Vad händer de kommande tre timmarna?
då sover jag helt klart

 

15. Var ser du dig själv om 10 år?
förhoppningsvis bor jag i hus och lever lyckligt med fast inkomst och har mina absolut närmaste kvar


sometimes you just need someone

2016-09-17 23:38:39 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


 
 
kvällen blev ändå ok även fast detta varit den mest tråkiga lördag i mitt liv nästan. carina, martin och alexia var här ett bra tag och alexia var så mysig. hon ville bara kramas och gosas för hon hade saknat mig så mycket. 
sen kände jag att jag var tvungen att åka till isa innan det skulle bli för sent så lämnade alla hemma hos oss och for. där va även sofie så vi spelade lite yatzy och umgicks, isa och macke hade även tapetserat om i hallen och det vart så sjukt fint! skulle aldrig kunna tapetsera själv haha.
 
nu är jag hemma igen och tittar lite på youtube och ska väl lägga mig och sova, försöka göra något av dagen imorgon. umgås med någon kanske, annars lär jag bli sittandes i lägenheten själv då robin åker iväg som jag tidigare skrivit. hoppas jag kanske kan få nått middagssällskap annars lär jag inte äta någon middag haha. 

stress

2016-09-17 18:52:28 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


 
jag är ett vrak, tränade aldrig för jag var så trött så jag somnade i soffan. är trött hela tiden och orkar inte med dagarna. robin satt och spela och jag blir så himla ledsen för allt jag vill är att umgås och vi har inte umgåts under dessa få dagar han varit hemma och han åker iväg igen imorgon. känns som vi glider ifrån varandra nu när han är borta och jobbar så mycket och långa perioder. 
 
annars så är jag ett vrak, orkar inte göra någonting, känner mig allmänt stressad speciellt på jobbet, känns som jag gör ett sjukt dåligt jobb, ständigt trött och seg, vill gömma mig för mänskligheten. men jag vet att det här är säkert endast för att jag är in that time of the month.
 
har haft världens tråkigaste lördag också, inte gjort ett piss. tänkte åka till isa men hon svarade inte på sms och ville inte ringa och störa i tapetseringen. åkte och träffade sofie på affären det är väl det enda jag gjort idag. 
nu kom precis robins mamma med familj så ska lägga undan datorn och vara social istället.

lördag

2016-09-17 10:51:04 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


 
alltså vilken helvetesdag igår! när jag kom hem från jobbet var jag alldeles dödstrött så skulle ta en liten powernap, vaknade efter ungefär 20 minuter och hade världens magknip!! sen sov jag hela dagen för magen gjorde ont och kroppen orkde typ inte! sjukt tråkigt då jag verkligen hade sett fram emot att åka till isa och umgås.
 
kom hem runt två tiden inatt och vi gick och la oss direkt för vi båda var supertrötta, men då tycker mina föräldrar att det är okej att ringa mitt i natten för att dom vill ha skjuts. två gånger dessutom när jag redan sagt nej till första så ringer andra efter en stund. 
 
idag har jag fan inga planer, robin ska hålla på med en massa grejer idag och ingen är surare än jag över det. jag vill ju bara umgås med honom men det finns som ingen tid, isa skulle tapetsera så funderar på att åka upp dit men jag vill inte bli ivägen. 
ska snart försöka äta nägon frukost sen träna lite, 

kall morgon

2016-09-16 07:11:21 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


 
 
just nu sitter jag på jobbet och har förberett allt som ska göras och inväntar nu första barnet. robin kom hem nångång inatt, vaknade till då och kramade om honom men mest känns det som att jag har drömt allt. orkade verkligen inte duscha igår heller så imorse duschade jag och själv tycker jag att man nästan misshandlar sig själv när man duschar så tidigt på morgonen, det är kallt och jag vill inte kliva ut ur värmen. Men lyckades vakna till i duschen iallafall. 
 
Hade öppning idag också så vid två idag tar jag helg! åker sen hem till mamma och pappa och byter bil till lucas bil för jag ska åka och hämta han och isabelle i sundsvall inatt. innan det tänkte jag försöka hinna med att åka upp till isa och träffa henne och julie då det är en vecka sen jag träffa dom sist! 
 
 

livet vad händer

2016-09-15 22:15:26 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


 
 
fick en bodymist av soffe
 
är så trött just nu! varit vaken sen klockan fem(!!) utan powernap (!!) och är riktigt seg nu alltså. innan jag for ner på dancehall satt jag och kollade på therese lindgren på youtube, alltså vilken kvinna säger jag bara. 
sen ner på dancehall och jag trodde jag kom ihåg allt så har man missat ett steg och då funkar ingenting för mig. så bara att vänja om huvudet till att förstå vad jag egentligen ska göra. 
 
efter dansen så blev jag extremt sugen på smoothie och jag är så himla dålig på att göra sånt. men köpte mig en yoghurt och lite bär och gud vad dåligt det blev haha. vet inte om det var för att alla bär var frusna så de blev lite glass liknande så ställde den i kylskåpet och hoppas på att den kanske är godare imorgon. tog och åt en sallad istället och just nu ligger i sängen och dricker te, tittar på himym och har robin i telefonen som har typ 40 mil kvar hem.
 nu ska jag avnjuta mitt te och lägga mig och sova så jag är pigg inför öppningen imorgon.
 

well hello again

2016-09-15 17:42:00 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


 
 
alltså jag är så dålig på att uppdatera denna blogg och då när jag väl uppdaterar så blir det en hel novell typ. men ska faktsikt bättra mig för jag tycker att det är riktigt kul att blogga, men ibland känner jag lite press typ för att blogga. men iallafall! 
 
sist så skrev jag den 29 augusti och robin drog iväg till lycksele på jobb, han fyllde år fredagen där på så då tog jag mitt pick och pack och åkte dit efter jag slutade jobba. var så sjukt trött men när jag kom till strömsund så vände det och jag blev pigg igen, rumpan domnade bort, höll på krocka med en ren (största jävla hornen jag sett i mitt liv) men allt var värt det. kom fram vid halv sju ungefär, skulle försöka hitta någonstans att parkera så han inte skulle se min bil.
 
stog och pratade med några norska pensionärer ett bra tag tills jag sen går mot robins stuga och han blev så överraskad! var så härligt att se hur glad han blev! åkte hem dagen där på och bara grät och grät, fick stanna efter vägen för att lugna ner mig haha. styrde bilen mot hammarstrand och åkte till marie för att umgås en stund, sen vidare till kläppe för att umgås med ison.
 
sen förra veckan va sådär, blev riktigt dålig på onsdagen, kroppen pallade typ inte med så jag åkte hem och bara sov. dagen efter var jag också hemma och vilade upp mig ordentligt för att verkligen bli frisk eller vad man ska säga, återställa kroppen typ. ringde även hälsocentralen om min handled, har haft inflammation sen i februari och den försvinner fan aldrig. så nu är en tid bokad tills på måndag och förhoppningsvis får jag gips så jag kanske kan hålla den still och den blir bra igen. 
 
på fredagen hade jag öppning åkte sen hem till mamma och pappa satt där en stund sen upp till isa och umgicks med henne och malin. sen kom sofie och vi åkte sen till alex på tjejkväll. var nykter och skulle köra hem isa sen för det var hennes första utgång sen hon blev gravid. sen på lördagen var jag barnvakt vilket var så otroligt mysigt då barnen hade väntat flera timmar och dagar på att jag skulle komma! underbart att känna den känslan att dom verkligen tycker om en! var barnvakt till halv tre på natten ungefär sen åkte jag hem och sov.
 
sen kom då robin hem, jag städade hela lägenheten och gjorde tårta tills robin kom. dock var han inte så himla exalterad som jag hade hoppats på då han var så trött. blev en tidig kväll för jag skulle upp och jobba.
 
igår for robin till kungshamn och kommer hem inatt igen, sen åker han iväg igen på söndag och blir borta en vecka, hatar verkligen hans jobb! men idag så blev min dag mycket bättre då jag åkte och hämtade sofie och alex på flyget. äntligen fick jag krama om soffegal igen! om någon timme ska jag på dancehall för lite lyriskhiphop, helvete vilken fet jävla dans jessica gjort. blir så exlaterad av bara tanken, peppad! 
 
men nu så måste jag ta och avrunda detta då det som vanligt blir en hel novell när jag inte skrivit på ett tag, men kommer bli tätare nu så ni slipper mina hemska noveller haha.