vackra väder

2016-07-20 22:35:45 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


 
 
 
 
alltså äntligen sommar!! klev upp vid tio idag, gjorde mig iordning som vanligt och åkte och hämtade upp sofia. åkte nog runt halva frösön innan jag hittade dit, packade ner hennes solstol och åkte på affären. handlade varsin sallad sen något att dricka sen drog vi till önsjön! vi kom dit kanske vid tolv, halv ett tiden och sen var vi där ända tills jag blev less vid halv fem tiden. 
 
vi solade, åt, badade!!! första doppet i en sjö på två år typ, åt glass. sen kom jonas, eddie och en kompis till han med öl så sofia och eddie satt och hinkade öl, fick med mig sofia ner i vattnet och såg även två blodiglar! under alla mina år har jag aldrig någonsin sett några iglar där! jag och sofia badade ett tag, de va rätt kallt men när man hade varit i någon minut så var det bara jätte härligt! 
 
Sen åkte jag hem till mina föräldrar och sa hej då dom har besök från vännersborg, var där ett tag sen åkte jag hem och väntade på robin. tvingade med han och bada så vi åkte också till önsjön. dock när vi kom fram till bryggan ångrade han sig så vi for hem (ja jag vart jätte sur). 
nu ska jag tvätta bort sminket och typ lägga mig då jag har planer att åka till forsaleden imorgon med sofia! 
 
 
 

soliga tisdag

2016-07-19 21:27:54 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


 
vaknade rätt tidigt idag vilket var riktigt skönt! segade mig jätte mycket så det blev bråttom när jag skulle åka till sjukhuset. kommer in där och har mötet, visade sig att jag har bulor på magen vilket är att jag tagit för mycket insulin på samma ställe under en lång tid. det ser ut som fettknölar isch vilket inte är så kul. mitt hbA1c hade också höjts men bara lite granna så det var en lättnad! 
 
efter mötet ringde jag upp sofia och åkte och hämtade henne, vi åkte hem till mig för jag hade glömt kortet hemma sen tänkte vi åka och köpa en badanka. hann som inte riktigt med det innan hennes mamma ringer och berättar hon och hennes karl är ute och åker båt. så dom hämtade upp oss och sen åkte vi runt med båten hela eftermiddagen. var så sjukt härligt, måste införskaffa mig en båt helt klart. vid fem typ hoppade vi av båten och jag körde sofia dit hon skulle. 
 
åkte och mötte upp sofie istället på affärn och jag handlade så jag kunde göra en kolapaj, så började göra middag och samtidigt pajen. skar mig på en plåtburk och lyckades bloda ner första paj degen så det var bara att börja om. nu så har jag nyligen ätit och satt upp en tavla på väggen, snart ska det mumsas paj sen vet jag inte riktigt vad jag ska göra. 
 
 
 
 

sena kvällar

2016-07-19 00:38:00 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


 
nu ikväll så hämtade sofia upp mig och vi åkte ut på pokémon jakt ett tag. vi mötte även upp rickard och hans tjej och jonas som också letade pokémons. slutade med att batteriet höll på ta slut och jag och sofia åkte hem till henne så hon kunde ladda. fick se hennes nya lägenhet och fyfan säger jag, den var helt fantastisk! så otroligt fin och bra planlösning! känner verkligen att jag måste hitta något nytt. 
 
vi satt hos sofia ett tag och hon berättade om sina katter (crazy cat lady) sen for vi vidare och lyssnade på musik och mötte upp dom andra igen. avrundade kvällen rätt nyligen och bestämde dejt för imorgon, har även dejt med sofie också så nu är semestern räddad en dag iallafall! men nu måste jag göra något kvällsfika och sen göra mig redo för sängen.

måndag

2016-07-18 19:48:31 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


alltså fyfan vad tråkigt det är att ha semester!  har inte haft nånting att göra idag eller först så körde jag robin runt så han kunde fixa allt han skulle göra idag sen lämnade jag han på jobbet och åkte till sjukgymnasten. gick runt och letade pokémons typ, åkte iväg och letade lite mer, åkte på mio och jysk, hem till sofie men hon va inte hemma, sen åkte jag hem. alltså denna dag har varit så sjukt tråkig. sofie kom för ett tag sen så nånting skoj har iallafall hänt. vi åkte och hämtade robin på jobbet och sen nu sitter vi bara i soffan och degar. imorgon ska jag till min sjuksköterska sen har jag inget inplanerat. 
 
mitt liv blev genast super tråkigt nu när semestern kom. 
 
 

alltså denna dag.

2016-07-17 22:52:11 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


 
 
 
hade larm vid klockan tio imorse då jag la mig så fruktansvärt sent inatt, vaknade och hade fått sms av robin att jag skulle ringa då han hade en pissdag. så jag ringde men han svarade inte så jag tänkte att han ringer väl mig när han är redo, går in och kollar på facebook och ser att robin har skrivit att han haft inbrott i sin bil. jag, skogstokig skriker rakt ut och robin ringer upp mig. pratar med han och marie och sen bara marie och bara gasta ut, va så fruktansvärt förbannad. 
 
så jag gjorde mig iordning jätte fort och åkte till mamma och pappa för att hämta robins pass för att hans plånbok vart också stulen. pratade lite med dom och sen åkte jag och köpte cigg till robin och sen vidare till hans jobb. gick runt där i hjälm och varseltröja och var med och vandrade runt och tittade lite på hur dom jobbade. var faktiskt rätt faschinerande att vara där då jag aldrig sett hur robin och dom jobbar, var riktigt coolt att få se hur dom faktiskt sliter.
 
lämnade sen den destiantionen och åkte och hämtade kajsa och tog med henne ner på stan. drog och köpte lim till duschlisten och ny laddkabel till robin. sen gick vi runt lite på mittpunkten och sen vidare till kicks. där köpte jag ansiktsprodukter på bilden då jag kände att jag måste ta hand om mitt ansikte lite mer än vad jag faktiskt gör. sen for vi och handlade och jag lämnade sen av kajsa hos sig och åkte vidare och hämtade natalie.
 
vi åkte hem till mig så jag äntligen kunde äta frukost & sen vidare till henne för att sätta upp några hyllor.
tackade för mig, mötte upp robin och for på affären, gjorde mig nyss en sallad som ser mycket godare ut på bilden än vad den var. avokadon och såsen till smakade riktigt skumt. 
 
imorgon blir det en tur till sjukgymnasten och följa med robin på ärenden.
nu är min bror här så jag ska passa på att umgås med honom en sväng. 

pokémon go har tagit över staden

2016-07-17 02:42:55 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


 
alltså detta är helt sjukt! laddade ner pokémon go idag och har helt fastnat för det. det sjukaste är nog att alla går runt med ansiktet ner i telefonen och är verkligen helt jävla besatta. jag ska egentligen inte säga något då jag känner att jag är lika besatt som alla andra men alltså haha, det är så konstigt att se folk verkligen helt nere i sina telefoner. man är ju ändå van att alla går runt och tittar i sina telefoner lite titt som tätt och tittar typ sociala medier osv men detta är bara helt sinnes.
 
har iallafall ätit lunch idag med robin då, efter det så åkte jag hem till mina föräldrar och umgicks en stund. dom ville ha skjuts till stan så åkte upp till isa medan jag väntade på dom. fick även hålla bebben idag! kändes jätte skumt att hålla i en sån liten bebis, är ju så rädd att hon ska gå sönder haha! åkte sen ner till päronen igen, satt i löshåret på mamma och körde sen in dom på deras kalas. 
 
när jag kommer tillbaka till kläppe och ska ta min bil så satt jag nog i pappas bil i en timma innan jag gick in. jag orkade verkligen inte resa mig, blev tvärt emo bara sådär och kände att livet var värdelöst. men tog mig i kragen och gick in och pratade med lucas och isabelle tills jag sen åkte hem. väntade på robin och umgicks med han en stund tills jag sen vid typ tio tiden åkte och mötte upp felicks och thaien. vi åkte runt och letade pokémons.
 
kom precis hem och ska lägga mig och sova bredvid prinsen min som sussar och snart ska upp och jobba. imorgon är det mer pokémon jakt på G med felicks och thaien. sen får vi se vad jag hittar på! 
 

frullemys

2016-07-16 11:15:30 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


 
god morgon! den här veckan har jag öppnat tre dagar så idag tänkte jag att det skulle bli härligt med sovmorgon, inga larm eller någonting men istället så vaknade jag klockan åtta. blev lite less när jag såg var klockan va samtidigt som det var skönt att faktsikt inte sova bort hela morgonen. så nu på morgonen har jag gjort mig lite frukost och tittat på switched at birth. ska snart börja göra mig iordning för ska åka iväg och äta lunch med robin och hans kollegor (vilket extremt vuxet ord)
 
senare idag har jag inga riktiga planer än, har tänkt att åka och umgås med isa efter jag lunchat med robin iallafall. kanske köpa med mig något gott som vi kan mumsa på. annars ska jag bara njuta av den regninga dagen, jag trodde det skulle vara fin väder för jag hade kollat smhis app men hade glömt att bytt tillbaka till östersund från sundsvall så jag blev rätt lurad kan man säga. men det bästa med regniga dagar är nog att tända ljus och dricka te, riktig myskänsla. 
 
 

SEMESTER

2016-07-15 20:12:00 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


 
 
då var den sista jobbdagen avklarad och nu har jag äntligen semester!! avsultade jobbdagen med att krama om mina kära små och stora vänner och åkte hem till mina föräldrar för att tvätta min jacka (eftersom det inte fanns någon tvättid här) som råkade vara med om en olycka. va där ett tag, pratade osv sen åkte jag hem och träffade sofie. hon skulle på någon födelsedagsfest så jag sminkade henne, sjukt nervöst haha! var väldigt orolig att det inte skulle bli bra. 
 
sen for sofie efter ett tag och jag tog och började städa. jag har diskat, dammsugit, skurat, kastat blommorna som robin gav mig för ett tag sen för dom höll på dö. sparade dock rosorna och nån annan blomma och la dom på ljusfatet på bilden. tog även tillfället i akt och gjorde ett hjärta på sängen med blombladen som blev över. passade på att visa robin hur gullig jag kan vara ibland också.
 
robin kom hem från jobbet för ett tag sen och nu ska vi åka ut och äta någonstans, sen ska jag vidare mot isa om hon inte blir allt för trött sen tänkte jag träffa sofia en sväng. 

tidig morgon

2016-07-15 07:05:41 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


saga, sofie & jag på studenten
 
 
god morgon! sitter nu på jobbet och inväntar barnen och idag är min sista jobbdag innan semester!!!! ska bli så otroligt skönt att få va ledig ett tag, kommer dock sakna jobbet under dessa fyra veckor. 
Igår va planerna egentligen att åka och hälsa på robin på jobbet och sen åka till isa för lite kvällsmys men det slutade med att jag somnade vid fem i soffan och vaknade igen när robin kom hem runt halv nio typ. 
 
idag ska jag bara njuta av sista dagen på jobbet sen ska jag träffa sofie, kanske svänga förbi robin sen ikväll blir det mys hos isa! och just nu ska jag endast njuta av min morgon redbull och ta det lugnt innan barna kommer. 
 
pok

2016-07-14 16:57:32 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


 
 
 
vilken härlig dag, började med att öppna på jobbet. lekte lite med barnen, åt frukost osv sen slutade jag rätt tidigt. åkte direkt och hämtade natalie för att vi skulle åka och hämta en bilbarnstol av tess i brunfllo. mötte upp tess, umgicks med henne tills hennes rast var slut och sen åkte jag och natalie tillbaka till stan. 
 
vi drog en sväng på shoppis, har hört att det ska finnas jätte bra skåp där men blev endast förvirrad så vi blev inte där nå länge. sen åkte vi vidare till frösön så jag fick träffa sjukgymnasten, har börjat med laserbehandling för handleden nu och vissa punkter där han tryckte och höll på så var det sjukt nära att jag typ svimma. gjorde så ont så jag blev alldeles snurrig i huvudet. sen drog jag och natalie vidare till lugnvik och träffade kim, han tvättade min bil så än så länge är den ren och fin! 
 
Efter det så var det dags att åka och hämta nellson, kom in på dagis och där satt hon och mumsade vattenmelon. så vi åkte och köpte glass och sen åkte vi till lekparken här vid mig och gick senare ner till mimer och lekte. vi hann inte göra så mycket innan jag började dö av hunger så vi gick tillbaka till mig och åt och tittade på bamse. sen kom tess och dom åkte hem.
 
nu sitter jag i soffan och funderar på att åka på robins jobb och säga hej, sen ska jag till isa och mysa bebis och äta kvällsgott med ison! ♥
 

regn, åska & bebis

2016-07-13 23:01:41 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


 
 
nu är allt tvättat och klart och jag har hunnit med att laga middag ocskå. passade på att fixa iordning maten innan robin kom hem, när jag väl satt ute på min balkong så ser jag en blixt bara swisha förbi mina ögon. jag får panik och springer in och mullret jagade mig in i lägenheten typ. robin hinner precis komma in genom dörren då jag bara springer och hoppar upp mot honom. jag är så sjukt rädd för åska! älskar att se blixtar och sånt men fan, det där är lurigt alltså. 
 
efter jag och robin ätit middag så åkte jag till isa och bebben. alltså detta barn. vilket otroligt vackert barn. jag är alldeles frälst, chockad, lycklig av att äntligen få träffa denna otroliga skapelse efter nio månader! 
 
imorgon öppnar jag och efter jobbet ska jag vidare till sjukgymnasten. sen åka och hämta upp natalie så ska vi åka och hämta nellie på dagis! då ska jag umgås med dom en stund tills tess slutar jobbet sen ska jag åka till isa och gosa bebis och umgås med henne. ♥

soliga onsdag

2016-07-13 16:49:09 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


 
 
har precis kommit hem från jobbet, började 10 idag och tänkte att det skulle bli jätte härligt med sovmorgon men vaknar istället klockan tio i åtta imorse. jag var så trött så jag kände inte ens igen mig själv imorse. klev upp för jag tänkte att det är ingen mening att lägga sig och somna om så jag gick upp, tittade lite på prison break, gjorde nudlar och sminkade mig osv. ändå så blev klockan kvart i tio så fort så jag fick skynda mig att borsta tänderna och hoppa in i bilen och åka på jobbet. 
 
när jag kommer på jobbet var det jätte lite barn och jag gick och städade ur några hyllor och sånt inför stängingen på fredag så städet kan ta alla hyllor ordentligt. sen flöt dagen på som vanligt och jag åkte från jobbet. for en sväng på macken och sen så har jag nyss landat i soffan. när jag klev innan för dörren så hade jag fått grannens post så gick ner med den och så har även vaktmästarn varit här idag igen med en ny tv box. kanalerna har typ inte funkat på en månad så jag bytte den och tänkte att fan va chill, men sen inser jag att det vart ingen skillnad. kanalerna buggar fortfarande så måste kolla om det blivit något fel på någon kabel.
 
nu ska jag gå upp och tvätta igen, hann inte tvätta allt igår då jag har några maskiner med bara några klädesplagg i, sen ska jag kanske städa (troligen inte) och sen åka och träffa sofia och äta en glass! 
 
 

sleepy

2016-07-12 16:09:00 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


 
 
denna morgon stog väckarklockan på 05:40, var så sjukt trött imorse så det finns inte. men jag klev upp och åkte och öppnade på jobbet och sen väntade jag in mina kära barn. efter jobbet så åkte jag runt lite tills jag hämtade upp sofie och åkte ner på stan med henne för att träffa hennes mor och alexia för en liten lunch. blev en sweet chili macka på wedemarks, något jag verkligen skulle kunna leva på helt otroligt vad gott det är. 
 
Sen strosade vi runt på stan en liten sväng, jag gick och köpte den där jävla duschlisten! så nu ska den på plats när robin kommer hem med något lim/silikon av något slag. 
 
jag var helt sopslut sen när jag kom hem och tänkte att jag skulle powernapa en snabbis, så ställde larm och la mig ner i soffan. efter en liten stund så plingade det på dörren och då trodde jag att det var carina och alexia som ville hälsa på innan dom for men då var det vaktmästarn som kom. jag och robin har haft stora problem inne på toaletten i våran lägenhet att det luktar riktigt jävla snuskigt alltså, både från toaletten och duschavloppet. 
när vi flyttade in hit så var lägenheten inte städad typ (???) så jag städade toaletten då i två timmar, TVÅ TIMMAR. sen för någon månad sen så kom det hit en annan vaktmästare, rätt bitter gubbe som fixade duschavloppet och berättar sen att toaletten sitter inte fastskruvad ordentligt mot väggen? så han fixade det då sa han. 
Dock sa vaktmästarn som kom idag att den va inte alls fastskruvad och det sipprade ut vatten under toaletten (??) alltså!! så han va underbar och fixade det så nu hoppas jag på en luktfri toalett som inte luktar skit när den inte ska haha. 
 
nu ska jag börja sortera upp tvätten då jag har tvättid idag och sen städa lägenheten lite. ska försöka komma på någon middag också och fixa den tills robin slutar då han jobbar mördarvecka den här veckan. 

måndag

2016-07-11 19:16:05 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


 
 
okej det blev snabbt ändrade planer i helgen, vi somnade på hotellrummet sen vaknar jag 03:20 av att isa ringer till mig och berättar att hon fått värkar!!! Så vi packade ihop allt och snabbade oss till stan igen. När vi väl kom hem låg jag på standby hela tiden ifall isa och macke behövde något. slutade med att jag somnade och vaknade halv tre typ. 
klev upp och åkte sen till isa för att umgås med henne då hon fick åka hem igen, vi snabbade oss på att ta bilder på hennes mage, tittade på lite serier sen åkte  jag till stan och träffade martin. va så sjukt längesen vi sågs så det var jätte härligt att träffa honom igen! 
 
Sen for jag vidare till krokom för att köra mina föräldrar till järpen, hann inte mer än att komma tillbaka till stan så var jag tvungen att åka tillbaka för att hämta dom igen. slutade med att jag kom hem vid fyra och började dagen efter med att sova till klockan två så den dagen blev förstörd den med. låg i sängen till kanske fem sen åkte jag och robin och åt med mina föräldrar. tillslut hamnade vi hemma hos dom och robin fixade lite med sin bil och jag fick lite tid med mamsen.
 
idag har jag bara jobbat, hann först med att åka till tandläkarn och lämna in ett papper sen vidare till sjukgymnasten och bokade en tid för min handled där. va så skönt att börja 12 idag, imorgon öppnar jag och sen slutar jag tidigt så ska ner på stan och köpa en duschlist så vattnet inte far ut över hela golvet när man duschar.
 
nu väntar jag bara på att robin ska komma hem igen och på att sofie och alex ska komma förbi. 

sundsvall

2016-07-09 00:45:15 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


hallå hallå, just nu ligger jag på hotellet efter en hel dag i sundsvall! vi kom fram vid halv två (ja jag sov ty hela vägen) och åkte runt vid birsta för att hämta ut några baby lådor åt isa och grabbarba ville köpa foppatofflor för dom va varm om fötterna haha!
sen åkte vi och spela minigolf, det var sjukt roligt även fast jag var helt rikskass på skiten. men det är så kul när man verkligen hittar på något. vi va där bra länge sen bestämde vi oss att checka in på hotellet. utsikten här är freekin' amazing, underbart vackert! efter vi checkat in och packat upp åkte vi ner på stan och skulle äta, vi åt på biteline och det är verkligen inget jag rekomenderar! inget var gott och det var verkligen inte värt summan som blev, hade helt ärligt heldre ätit en cheese eller något.

vi drog senare och bowlade och hag bröt två naglar och JA detta är en stor grej för mig då mina naglar och jag har ett väldigt kärt förhållande till varandra. bowlingen var också hur kul som helst och självfallet var jag sämst där också!
vi gick och kollade utsikten lite, åkte och köpte kortlek och utforskat hotellet lite. nu ska vi lägga oss för att kliva upp tidigt imorgon och öta frukost (!!!) och sen gå på spat dom har här!


men hallå igen

2016-07-08 09:48:51 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


 
 
alltså detta är det sjukaste någonsin, skrev sist någonting här i november men ändå så är ni inne här varje dag. ni är för gulliga!
 
det ligger till såhär att igår så jobbade jag och sen lunchade jag med isa på vezzo, på kvällen kom isa och sofie hit och vi spelade lite yatzi och plump och åt lite chokladpudding och bara hade det trevligt. då kom vi helt plötsligt in på att prata om bloggar. jag kände mest är det verkligen folk som håller på så mycket med sånt fortfarande? tydligen! så jag satt idag på sjukhuset och fick vänta innan de öppnade då jag skulle beställa lite diabetessaker då det började klia i fingrarna, jag måste blogga. satt och läste lite bloggar (även min egna hehe) och kände verkligen att det var dags igen!
 
sen sist, det har hunnit blivit ett nytt år, jag har umgåtts med vänner, jobbat, krockat med ett rådjur, jobbat ännu mer, flyttat hemifrån (!!!), varit på ikea x-antal gånger, planerat baby shower, varit på circus, varit hos frisören (första gången på kanske 13 år) och det absolut viktigaste jag har köpt en ny bil! 
 
så ja, en hel del har hunnit hänt av det här året som har gått. 
idag åker jag, robin, isa och macke på minisemester till sundsvall där vi ska bo på söndra berget och ha en trevlig helg bara. det ända jag kan tycka är lite läskigt just nu är att isas barn är beräknat om en vecka och jag har gissat på att bebisen ska komma idag så just nu håller jag tummarna för att hon håller lilljäntan inne! 
 
nu ska jag äta frukost sen ska jag packa sen åker vi!