stödedag

2016-11-28 21:38:56 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


 
 
ligger nu i min säng som jag nästan gjort hela dagen, som jag skrev igår så har jag varierat mellan soffan och sängen. har inte haft någon matlust överhuvudtaget så har endast fått i mig något tortillabröd. har lyckats fått feber också tror jag, har standard temp på 36,5 ungefär har haft upp till 37,5 idag och inte orkat stå upp, varit yr, svettats, frusit osv. har ju aldrig feber så det är så jävla oklart men frågade min personliga doktor (marie) och hon sa att det var möjligt för de va de symtomer man hade typ. 
 
så ja idag har jag bara legat i sängen och soffan och kollat på youtube, så mår fortfarande piss och vill fortfarande strypa robin. är så ovän med han nu så det finns inte, so much hate. 
 
jag ska fortsätta kolla på youtube och kanske försöka fixa min jultröja som jag har börjat pyssla på.
 

stödeförkylning

2016-11-28 14:45:03 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


 
 
vilken hemsk jävla dag, vaknar och mår så dåligt så det övergår till panik och att jag gråter. huvudet har hållt på sprängts sen klockan 10 och jag känner bara gör slut på mitt lidande. brukar fan aldrig va såhär sjuk. sen är jag fet less på att robim suttit och spelat wow sen halv elva så just nu så skulle jag kunna strypa honom.
 
vill inte äta för känner ingen smak, vill inte sova mer för då gör huvudet mer ont, vill inte nysa för då får jag ont i nacken. alltså märker ni mina problem här? de är fan synd om mig idag.

im back

2016-11-27 23:40:00 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


jag är tillbaka
har börjat hitta tillbaka till mig själv och se ljusare dagar, sen sist har det faktiskt mestadels varit skit om jag ska var helt ärligt. men just nu när det faktiskt känns bra så vill jag inte gå in på det.
 
den här veckan har jag julpyntat en massa, vi har haft inbrott i garaget, jobbat osv.
i måndag så hämtade jag julsaker från mormor och morfar, tyckte det skulle va mysigt att ha mormors pynt i våran lägenhet så morfar sa ta det du vill ha så jag fick med mig lite saker. sen var jag och hälsade på pappa som opererade sig men blev där en väldigt liten stund då han blev rätt borta på smärtstillande.
 
i torsdags så sa pappa att jag skulle ta med mig sofie till dom så vi kunde fika lite, äta smörgåstårta och kakor som fanns kvar efter min storebror fyllde år i onsdags så vi gjorde det.
 
fredags hade jag öppning och efter den åkte jag och hämtade sofie och hennes kompis julia och vi drog ner på stan och skulle shoppa på blackfriday. kom dock hem med tre par trosor och en fika fattigare, hittade absolut ingenting. efter det så drog jag till mamma och pappa och mös på lite tills jag åkte till isa en stund. 
 
igår så var vi på kalas för robin och sofies systerson fyllde två så vi va där och mös en liten stund tills vi va tvugna att åka tillbaka då soffe skulle på middag. jag va tvungen att handla lite till hemmet och väntade på isa så vi kunde dra på maxi men då krockade de lite så jag åkte hem till henne istället.
 
 
 
idag så har jag, sofie och isa varit på stan en stund för att fika. sen kom jag hem med tre par trosor till, ny bh och en julkeps till robzki. sen åkte vi alla till mig och spelade lite spel och bakade lussebullar, sen åt jag och isa middag medan soffe drog hem till sig. 
 
hahaha alltså denna bild
 
snart kommer älskling hem och jag ska bara kramas hela natten. har blivit så jävla sjuk så det finns fan inte, så hemma från jobb imorgon och ska bara variera mellan att ligga i soffan och sängen och gå till kylskåpet. 
 

jag borde inte vara tyst när jag har något att säga

2016-11-06 09:33:33 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


 
 
känner mig så konstig idag, somnade runt halv ett igår kväll och vaknade vid åtta nu på morgonen. inatt var jag rädd, riktigt rädd. jag mådde så dåligt, ont i magen, ryggen, mådde illa och hade ont i hjärtat. det är skumt för jag har haft ont i bröstet och i hjärtat i flera dagar och igår blev jag bara rädd. nu när jag vaknade på morgonen så känns kroppen tom, yr, illamående och för att toppa detta så har jag urinvägsinfektion på det också.
 
ligger nu i soffan och tittar på paradise hotel och funderar på att gå och väcka robin snart, sen ska jag tvätta idag och sofie kommer och ville äta korv med bröd lunch. sen ska jag nog på rusta och kolla på en julgran, måste köpa in en då jag tänkt att börja pynta nästa vecka.
 
nu ska jag bara ligga här i soffan och försöka samla ihop mig

på väg till mys

2016-11-05 16:47:27 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


 
 
igår var det jobb och jag öppnade, det var knappt några barn så vi passade pål låta dom mysa sista dagen av lovet. efter jag slutat tog jag och åkte till sofie och alex för att köra henne på flyget och alex på sitt jobb. 
 
sen åkte jag hem och jag och robin somnade en skvätt, när vi kände oss pigga så ringde vi peder och plockade upp honom och for till kläppe. där blev det att umgås lite innan kvällen for åt annat håll!
ikväll ska jag upp till ison igen och spela spel och umgås, mysa med fina julie och bara njuta av isas sällskap.
 
imorgon är det söndag igen och jag har absolut ingen lust att åka på jobbet till veckan, känner bara press och stress av att vara på jobbet och försöka prestera när det känns som jag bara gör skit. sen har jag massa möten till veckan också och tiden springer bara förbi och sen så kommer det bli söndag igen och ångest för robin åker iväg igen. 
 
nu ska jag ta och sminka mig och orsta mina tänder för att sen åka till isa, ska försöka äta något också eftersom jag inte ätit på typ 12 timmar.
 

100 mil tur och retur

2016-11-05 15:40:00 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


 
igår blev en jobbig kväll.
jag sattes i en sitts jag aldrig trodde jag skulle hamna i, jag tog ett beslut för någon annan och bestämde mig vad som behövdes göras. så vid halv tolv igår kväll tog jag och robin bilen ner till stockholm för att hämta en av mina käraste. det var jobbiga timmar ner, kände hur pulsen ökade, stressad och ville bara komma fram så fort jag bara kunde. vid halv fem på morgonen kom vi fram. går in på arlanda och hämtar min fina vän och kör hem henne.
 
jag skulle göra vad som helst för den här kvinnan.
jag skulle välja allt mörker i världen för att hon ska få ljus i vardagen.
jag skulle släppa allt jag har bara för att hon behöver mig.
för hon är inte bara min vän,
hon är en del av mig.
 

äntligen en riktigt bra dag!

2016-11-03 19:26:28 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


 
 
äntligen en bra dag.
känner att jag gjort ett bra jobb på jobbet, fixat och donat och haft spökdamm, tittat på alla superhjältar, prinsessor, pirater och även en karlsson på taket som hoppat och dansat, ätit svart spaghetti och rosa korv vilket såg oätligt ut så ville nästan kräkas. åkt till isa och spelat yatzy och ätit lite fika, myst med julie och hon kände även för att kräkas på mig idag igen.
 
isa är sån himla fin person, skrev att jag hade ett paket hos henne och jag tänkte att det var mitt paket jag köpt från cocopanda som hamnat där istället för här av någon anledning. men då hade hon köpt en present till mig!! när hon berättade det för mig blev jag alldeles tårögd! fick en glittrig ren som jag gick runt och sa att jag ville ha när vi va på stan sist. anledningen va för att hon och jullan ville att jag skulle må bra, jag är så tacksam för fina vänner! 
 
snart kommer robin hem, imorgon öppnar jag och längtar för det är få barn och då finns det möjlighet att räcka till till alla barnen! sen får vi se vad jag hittar på, ska köra sofie på flyget klockan tre sen får vi se när robins utbildning är klar annars tänkte jag möta upp isa.

hur länge kan man bita ihop

2016-11-02 22:44:19 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


 
 
Att på fyra år har nästan ingenting förändrats.
Nu sitter jag här och blickar tillbaka,
ser tillbaka på hur jag en gång var,
hur jag en gång mådde.
 
För fyra år sen så berättade jag hur jag hatade och skrek,
hur mitt hjärta grät,
då sjukvården trodde jag var självmordsbenägen,
då jag tappade bort mig själv i mina tankar,
då jag nästan förlorade mig själv.
 
För fyra år sedan så trodde jag aldrig att jag skulle vara här.
Jag hade inget hopp om någon framtid samtidigt som jag hade varje år planerat.
Men det skrämmer mig.
 
Hur kunde ingen se hur jag mådde?
Hur kan ingen se hur jag mår?
Hur knunde ingen se mitt rop på hjälp?
Har jag lyckats bygga upp en sån fasad i alla år att ingen kan se igenom den?
Hur kunde ingen se att jag var på väg att försvinna,
för gott. 
 
Hur kunde inte mina vänner se.
Varför kunde inte min omgivning förstå,
varför tog ingen tag i mig,
skakade om mig,
gav mig den hjälp jag behövde,
den hjälp jag behöver.
 
Det spelar ingen roll om jag hatade och skrek,
om jag skakade och grät,
om mitt hjärta skrek,
om hjärtat grät,
eller om min hjärna utlöste sig.
 
Jag har nu kommit till den delen där jag inte finner glädje i någonting,
jag känner bara hat,
ilska,
illamående.
 
Jag förstår bara inte.
Hur ingen kunde se mitt rop på hjälp.

inga bilder och hes

2016-11-02 20:15:48 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


 
ännu en hektisk dag på jobbet fast ändå inte. lite barn men mycket som måste göras så har kännt mig allämnt stressad. när jag vaknade imorse så kändes halsen konstig och när jag satt mig i bilen och åkte till jobbet och pratade med robin så hade jag knappt någon röst! så hela dagen har jag kämpat mig med att försöka få till rösten till det normala igen, jag är aldrig hes utan anledning så tycker det är obehagligt haha.
 
har nyligen ätit popcorn till middag, livet som ensam hemma och tittat på våra kära hollywood fruar. ska snart tvätta bort sminket och titta på paradise sen äta sallad eller något och lägga mig tidigt så jag är utvilad till min öppning imorgon!
 
har inga bilder för jag är en sån som inte tar bilder.

tierd

2016-11-01 23:26:48 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


suddig bild på ett suddigt vardagsrum
 
well hello.
just nu så känns allt bara jobbigt, det är mörkt och kallt, alla är ständigt sjuka, speciellt barnen, det tar aldrig slut.
känns bättre att jag inhandlat lite julpynt och precis kommit på ett ställe att ha en julgran i den här sketna lilla lägenheten. så taggar inför nästa vecka då pyntet sakta men säkert kommer komma in här. 
 
på jobbet har vi halloween vecka, super mysigt med inte bara ständiga rutiner och utflykter. jag gillar inte utflykter så mycket haha.. robin har åkt i väg igen men kommer hem på torsdag den här veckan istället så det känns skönt eftersom sofie åker på fredag så slipper jag vara ensam haha.
 
sen idag har jag jobbat sen ätit middag hos mig med mamma och pappa det var mysigt att äta middag hemma för en gångs skull, sen kom soffe en stund sen har jag typ inte gjort nånting. sitter och har ont i halsen och känner att förkylningen är på väg tillbaka och jag har varken tid eller råd med det just nu.
 
nu ska jag ta och smörja in ansiktet sen ska jag lägga mig och sova så jag orkar med hela dagen imorgon.