candy

2016-12-03 17:43:44 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


 
blev inte alls som planerat idag då det inte blev någon jamtli julmarknad. så har legat i soffan och for sen på kvantum med sofie för att köpa billigt godis. så nu sitter jag i soffan ännu en gång och robin spelar as usual. jag har fixat två ljuslyktor och våran advents ljustake så nu måste jag mest fli undan här hemma och sen slå in sofies present och fixa min jultröja. borde ha börjat fixa allt med jultröjan för längesen men som vanligt ska jag vara ute i sista minuten med allt. 
 
ringde även peder för att jag bestämde mig för att jag och robin skulle vara med han och simon, så vi ska mötas upp efter dom hade gjort nå grejor. 
 
imorgon är det sista dagen med robin innan han far till villhelmina och jag blir ensam ännu en vecka. även jobb på måndag som ska bli skönt då jag varit på jobbet endast en vecka av november, så ska bli mysigt att få vara med mina barn innan jag inte blir kvar längre, så ska verkligen ta vara på tiden som är kvar. 
 
 

lördag

2016-12-03 10:51:27 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


 
godmorgon, har precis klivit upp ur sängen och landat i soffan. har ont i halsen och är trött, sitter och nyser igen också. undra om förkylningen börjar om nu igen de har jag fan inte tid med.ja idag lutar det åt jamtli julmarknad, är inte alls så peppad på det faktiskt. helst skulle jag bara vilja ligga i min soffa hela dagen.
 
 
 
 

ett till inlägg utan bilder

2016-12-01 17:04:49 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


 vilka jävla dagar, har mått som en möglig disksvamp och är äntligen på bättringsvägen.
har inte gjort så mycket dessa dagar, har pysslat lite hemma. gjort några muggar och lite annat som ska bli överraskning till familjerna. annars så har jag väl mest bara umgåtts med sofie som vågar sig hit även fast jag är jätte sjuk, eller ja har varit. blir inget jobb imorgon heller för det är ingen mening då jag inte mår helt hundra och dra på sig nått nytt där.
 
lite ångest över att min tid där snart är slut och måste försöka hitta mig ett jobb. bestämde mig hösten efter studenten att jag kommer aldrig få ett jobb för jag är för efterbliven. så jag vet inte riktigt hur jag ska göra nu.
 
igår slog jag in julklappar och sofies födelsedags present, åh herregud vad sofie kommer hata mig sen haha. berättar mer om det när hon fyller år. kollade även på sunes jul och fick sån julkänsla! så nu väntar jag på sofie och robin för jag och robin ska kolla på julkalendern och sofie och jag ska pyssla senare, hoppas jag iallafall. 
 
nu ska jag kolla på ph och pyssla på min jultröja för det är första december och då ska allt med jul vara klart!!