jag är i chock

2013-09-24 02:52:00 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


 
 
 
Nu har jag inte skrivit något sedan 17 juli men ändå har jag läsare varje dag. Haha det är faktsitk chockerande att det fortfarande finns några där ute som går in här haha. 
 
Ja sommaren.
Den har varit fin, kall men fin. Har inte gjort så mycket faktsiskt. Jag har varit ute och festat en hel del, otroligt nog jag som inte brukar göra det annars. Sist jag skrev så hade vi precis målat om adinas rum. Tänkte ta och skriva lite inlägg om vad jag gjort i sommar och tänkte börja med i juni. 
 
Juni
Då jag var ut nästan hela tiden, gick otroligt långt. Då jag tog studenten, var så otroligt lycklig trotts regnet. Hade en sån otrolig upplevelse på flaket. Skulle göra om det om jag kunde. Hängde på jamtli, kollade på killingar, kaniner, hästar och getter. Haha åh, bonde jag. Jag var mycket med angelica, åkte och kolla på en pansarvagn, små häftigt tyckte jag men ja haha, jag är ju jag. 
 
Kollade på skolavslutningar, var mer med angelica, var ute ganska många gånger. Träffade roligt folk, gjorde bort mig (standard). Var på marité, nästan för mycket. Fick en smäll av en kille på dansgolvet, det kändes lite haha. Jag var barntender på en Mc träff med klubbar från hela landet, det var så otroligt roligt. Får fortfarande idag beröm från de av olika presidenter i klubbarna runt om i landet. Kan ha sett världens snyggaste bad boy ever där, smälter så fort jag tänker på honom haha!
 
Hamnade på sjukhus pga magsmärtor och satt inne och grät i 2 dagar för jag ville hem. 
 
Ja det var väl min juni månad lite snabbt sådär. 
Nu när jag kollat igenom mina bilder så var det otroligt roligt, haha åh. Slänger ihop ett bildspel sen!