Heaven

2013-06-28 03:12:00 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Sitter ute på min bro och röker. Lyssnar på tears in heaven. Kollar instagram och där är mormor. Förstår faktiskt inte riktigt att hon är borta. Känner mest en sorg över att jag inte får träffa henne. Så sitter här. Med tårar i ögonen. Tänker på henne. Hur vacker hon var. Hur otroligt fin hon var. Hur snäll hon var. Hur rolig hon var. Hur mycket hon skrattade åt mig när jag knorrade när jag skrattade. Hon sa att jag fått det från henne.

Nu kommer only time igång på min spotify. Blir faktiskt stum. Vet inte riktigt vad jag ska skriva, vad jag ska säga. Ska jag gråta? Ska jag bita ihop? Jag kollar upp på himlen och önskar att jag kan se henne. Önskar att jag får krama henne en sista gång. Säga att jag älskar henne igen. Få skratta med henne igen. Varför var jag inte med henne mer? Varför gjorde jag en sånt dumt beslut?

Dagen då mormor dog. Då jag satt där bredvid hennes döda kropp. Då sa jag aldrig hejdå. Jag vägrar säga hejdå till henne för jag vet att vi kommer förenas till slut. Och jag längtar så otroligt till dess. Då jag får springa och krama henne igen, pussa på henne. Berätta hur vacker hon är. Berätta hur mycket hon betyder för mig.

Jag vill bara känna att hon är närvarande. Jag har aldrig älskat henne så mycket som jag gjorde nu när jag förlorade henne. Min vackra mormor. Min fina ängel. Julafton för två år sedan fick jag ett halsband av henne och morfar. Det var en ängel. Min skyddsängel som hon sa. Som jag bär nästan hela tiden, sover med, duschar med. För just nu, nu är det hon som hänger runt min hals.

Det är otroligt hur mycket jag kan skratta och ha kul även fast hon har dött. Ibland så skrattar jag när jag berättar om hur sjuk hon va. Men kan inte veta om jag ska skratta eller gråta. För det gör så ont.

Det ända jag vill. Det är att få krama och säga att jag älskar henne igen. Känna hennes doft, hennes armar runt mig. Men jag vet att det inte kommer hända igen.


infinity

2013-06-21 03:43:07 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


bild från min instagram @nikitafilen
 
 
Vad ska man skriva?
Känns precis som när man har någon stor uppsats som ska göras och man hör hur alla börjar skriva och byta blad. Skrivkramp? kallas det så? egentligen har jag väl flera hundra sidor jag kan skriva. Om mina tankar, vad jag tycker, vad jag gjort, hur jag mår osv. Men vafan, mitt liv är så ointressant som det bara går. Jag sover, är ute hela nätterna och kommer oftast hem där mellan 2-6 på morgonen.
 
Annars så vaknade jag lika sent som vanligt idag, runt fem tiden. Vid åtta körde jag till torvalla för att träffa min kära vän adina som kom hem från turkiet idag. Vi snackade, kollade på underbart fula bilder från turkiet.

Ångrar starkt att jag inte följde med!
 
Den här veckan har jag varit med angelica nästan varje dag, känns otroligt skönt att vara med henne. Varje minut är en upplevelse. Sjuka saker säger jag bara. Vi har gått skogsvägar, fått spindelnät i ansiktet och varit hyfsat jävla yolo. Gått mins 2 mil känns det som.
 
Imorgon, eller ja idag är det midsommar, har inte riktigt bestämt mig vart jag ska än. Så börjar få lite panik över det, hatar när det finns fler än en möjlighet. Planerna är iallafall att vara redlös, fullast vinner, botten upp och resten i håret osv. 
 
 
 
 

för att livet är bättre än förut

2013-06-13 03:05:00 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..



Bild från studenten

Jag känner såhär.
Jag har ingen skola, har inget körkort, ingenting att kliva upp för.
Sov inprincip hela dagen idag. Fick sova ca 1 timme inatt, sen kliva upp sju, ta med datorn och samhällskunskaps boken. Första stoppet röntgen, där jag fick sitta och vänta. Trött och less, efter en halv timme så var jag klar och åkte upp till skolan för att lämna igen sakerna. Åker hem. Steker bacon, bacon is good for me. Vid elva så ringer dom från röntgen och säger att läkaren var inte nöjd. Så efter ett skulle jag komma tillbaka. Somar vaknar fem i tre. Kliver upp och går till bussen. Sen var jag äntligen klar, träffade andrea, åkte hem somnade vid fem och vaknade tolv. Då kände jag att livet inte var värt att leva, så jag stekte bacon (igen) och sen gick jag och mötte hanna.
 
Tog en cigg, snackade lite. Sen gick jag runt kläppe, fram och tillbaka på vägen. Njöt av musiken i mina lurar, dansade, pratade med får osv. När jag väl kom hem så märker jag att på våran gård så har vi fan nästan en fotbolls plan, så stort var det på någon jävla gräsplätt. Så satt mig där, pratade med adina i telefon. Avundsjuk på att hon åker till alanya imorgon, jag vill också.
 
Har nog aldrig känt sån lycka av att bara gå runt som jag gjorde idag. Kläppe är faktiskt vackert, men sån liten bit man kan gå. Det är inte precis en tripp från stan till torvalla.

Och nu känner jag att jag bara skriver och skriver och inte ens tänker på vad som kommer från hjärnan till fringrarna. Ska iallafall ta steget och våga gå till arbetsförmedlingen. Jobbigt att vara folkskygg, sen så måste jag på den där nedrans körskolan. Fan. vem behöver körkort när man har två ben? #yolo.
 
Ska väl försöka somna om eller så får jag helt enkelt vara vaken hela natten, det är också ett alternativ. Klockan är bara barnet. Aja, nu ska jag sluta tänka så mycket och säga adjö till detta för ikväll.
Men livet är ändå på topp.
 
So long gay boys

like nobody else

2013-06-12 01:37:00 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Samma gamla vanliga nätter då jag sitter vaken. Tänker tillbaka, tänker framåt, tänker på sånt som gör mig så trasig och sånt som gör mig så lycklig. Brukar tänka på mina fina vänner, som är allt för mig. Mina grabbar, mina brudar. Som får mig att skratta som ingen annan. Det finns alltid någon som man känner något extra för.
 
En sån tjej har jag.
 
Hon är en av världens finaste skapelser, talangfull, glad, sprallig, otrolig.
Det är inte någon jag träffar så ofta, men även någon som jag älskar något otroligt. 
Är hon glad är jag glad, är hon ledsen är jag ledsen. 
Litar på henne till 100%, älskar att vara med henne, älskar att vara med hennes familj. 
Hon gör mina dagar bättre utan att ens vara i närheten av mig. 
När jag träffar henne så blir jag så lycklig, känner mig trygg för att hon är min andra halva.
Det kan jag säga ärligt.
 
Utan min lilla tjej, vad skulle jag då göra?
Det är så tråkigt att vi inte ses så mycket som jag vill. Tråkigt att vi inte bor grannar så jag skulle  kunna gå till dig när jag vill och du till mig. Du är som systern jag aldrig fick, systern jag fick leta för att hitta och kunde inte vara lyckligare. Dansen förde oss tillsammans och jag ångrar inte en sekund. 
 
Min älskade Sanna, världens finaste tjej, lillasyster.
Tack för att jag har dig i mitt liv.
 
 
 

dream

2013-06-11 21:57:00 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


1. Jag och Emma på campange frukosten - 2. Jag och Adina unnade oss i måndags. - 3 Jag och Maja på Disco SM.
 
 
 
Har fortfarande kvar min dator halleluja.
Somnade vid fyra inatt och skulle kliva upp vid sju tiden för att åka på röntgen. Förstår inte ens varför jag ska åka dit. De ska röntga min handled igen som jag bröt för snart sex år sedan. Waste of time. Så satt klockan på sju, orkade verkligen inte kliva upp. Drog mig till halv åtta och tänkte att det var fan dags att kliva upp. Egentligen skulle jag dit klockan kvart i åtta. Mamma letar rätt på remissen så såg hon att det var imorgon jag skulle dit. Jag vände på mig och sa Godnatt bara. 
 
Sen idag så åkte jag till stan vid tre, mötte upp Maja. Tog bussen till blå center och hämtade dancehall nyckeln. Sen snacka vi skit, dansade och fulade oss. Härligt att få dansa av sig lite. Gick hem till Maja kollade på massa Vine klipp, garva läppen av oss osv. 
 
Sen var det hemgång, fick vänta i en halvtimme på mamma. Hon prioreterade att åka på ica maxi innan hon hämtade mig. tack morsan!
 
Så nu sitter jag här igen, i min säng. Grubblar för morgondagen. Då jag vet att jag måste göra massa ärenden. Fan jobbigt att klassas som vuxen alltså. 
 
Nu ska jag lägga mig i en skön position, titta på lite gordie shore. 
Sen försöka hitta första avsnittet på PLL som kommer ut idag! omg, so fab. ♥
 

Tills vidare, ha en skön kväll.

jaha då var det min tur.

2013-06-11 00:09:24 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


 
 
 
Efter en månads paus så är jag tillbaka. 
Är nu arbetslös, och hur känns det? 
 
Nja sådär faktsikt. Har nog aldrig känt mig såhär värdelös i hela mitt liv, har inte längre skolan som en trygghet utan nu måste jag klara mig själv. Det känns helt sjukt om jag ska vara ärlig. Att nu, nu ska jag inte gå i gymnasiet något mer, jag ska inte gå till skolan, jag kommer inte träffa alla mäniskor jag nu träffat nästan varje dag i fyra år. 
 
Vad ska jag göra nu?

Jag lär väl skriva in mig på arbetsförmedlingen, leta jobb, försöka ta ett körkort någon gång, sen ska jag försöka ta det lugnt bara. Dansa, sola, bada, njuta av den lilla sommaren vi får här i östersund.
 
Vad ska jag göra sen?
Ja, söka jobb längre ner i sverige, funderat på stockholm eller göteborg. Söka kanske till en skola, jobba upp mina betyg. Flytta är iallafall prio1. Åka utomlands, London och till något varmt ställe. 
 
Hur ser framtiden ut Nikita?
Framtiden är ung, precis som jag. Hade inte tänkt att växa upp förän jag är ca 30. YOLO, lever bara en gång. Ska ta risker, försöka göra det omöjliga. #överleva
 
Har saknat att knappa på min dator, tråkigt nog så säger jag adjö till den ikväll. Adjö föralltid typ. Tror inte jag får tillbaka den efter sommaren eftersom jag inte gick ut med bra betyg. Oklart, så i sommar är jag iallfall datorlös. Funderar starkt på att byta upp mig, kanske en mac. Tänker inte känna mig gammal redan för att jag inte förstår mig på en mac dator haha. 
 
Så nu gäller det att tjäna pengar, fan allt kostar pengar. Till och med kliva upp ur sängen. Så nu börjar ett helt nytt liv, kommer ske stora förändringar. Så nu ska jag bara ta tag i mitt liv. Sen så får vi se vart jag hamnar,
 
Jag skriver snart igen. 
För det här var otroligt skönt. 
Love