något jag vill ha

2012-10-31 00:49:57 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..



Vilken dag

2012-10-24 23:02:22 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


 
 
Vaknade väldigt sent idag, stannade hemma från skolan och försökte jobba hemma. Insåg sen att jag behövde böcker, wow för första gången på john bauer. Igår gjorde jag två uppgifter, satt så länge så  min rumpa somnade. Sen har jag hittat några låtar jag ska försöka skapa något i. Åkte till dansen, var bara med på baletten för natalie svarade inte så jag vågade inte gå på andra..
 
Sen somnade jag nästan direkt, och imorgon fyller min mamma år. 
Och jag är för sopslut för att skriva något.
Adjö

städa städa städa

2012-10-23 18:15:11 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


 
Känns som att städa är det ända jag gjort idag. Fyfan vad mycket jag har i rummet alltså, förstår inte vart allt får plats. Ska snart ta och äta middag, ska sen gå igenom dansen som jag ska ha ikväll så jag inte skämmer ut mig. Imorgon är jag ledig på förmiddagen, sen har jag historia. Sen vet jag inte om jag hinner hem innan jag ska gå på dansen. 
 
Maten kallar, hör sen 
Puss

breakfast

2012-10-23 13:51:11 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


 
Hallå där.
Vaknade för inte så längesen, sovit så fruktansvärt dåligt inatt. Vaknat kanske 12 gånger, så segt. Jag har gjort frukost osv, jag hat blivit mycket bättre på att äta frukost. Försöker tvinga i mig lite mer mat för att jag äter inte på skolan så jag ska kunna orka längre. 
 
Idag är  jag ledig, så jag ska ta och städa mitt rum, det ser ut som ett helvete. Sen ska jag dammsuga hela huset, på plus listan igen då alltså. Sen ska jag sy klart mina dans shorts.Har mycket jag ska göra idag känns det som, även fast det inte är mycket alls. 

Måste börja städa osv nu, hörs senare 
Puss

Godmorgon/eftermiddag/kväll

2012-10-22 21:42:12 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


 
Sofia kom till min skola idag, vi pratade lite och sedan åkte vi till storsjöskolan för att hälsa på lärarna där. Blev fast där och höll på lägga pussel, jävla 1000 bitars pussel alltså.. Efter vi suttit där ett tag pratat, spelat spel osv så åkte vi hem till mig och skulle sy, men båda var så jävla sopslut så sofia åkte hem och jag la mig och sov. 
 
Vaknade inte för så längesen nu och var helt hundra på  att klockan var runt halv sju på morgonen. Skönt att jag är ledig imorgon så jag slipper försöka tvinga mig upp till skolan. 
Missade dansen för att jag somnade idag, jag ska typ inte ha dans på måndagar. Jag är alltid så trött efter skolan så somnar direkt när jag kommer hem.. 
 
Ska gå och ta nått att äta eftersom jag inte fått i mig något sen klockan två.
Puss

godmorgon världen

2012-10-22 07:08:01 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


 
 
Vaknade precis, fick inte många timmars sömn inatt heller. Men huvudsaken är att jag tar mig upp, är nästan lite stolt över mig själv. Ska gå och göra mig en ordentlig frukost, sen längtar jag tills jag kommer hem igen efter skolan haha. Älskar att ha planaer på G. 
 
Måste skynda mig, puss
 
 

feeling like biggest looser

2012-10-22 01:49:53 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


 
Ska börja ta tag i att sköta min diabetes så min träning hjälper något. Har bestämt mig för ett sunt och hälsosamt liv, fan va gay det låter. Men det är fan dags nu. Ska bli fit for fight till viva la studento! Men för att bli fit for fight så måste man fight for fit alltså! Känner redan nu pirret i kroppen för att få leva ett bättre liv. Kanske ska försöka sluta röka på samma gång, det är verkligen dags för det. 
 
Nu väntar jag bara för att få kunna sova, men har så mycket tankar, så mycket inspiration nu så jag inte riktigt vet vart jag ska ta vägen. Usch vad mycket jag vill göra här i livet! 
 
Ska sätta mig ner och tänka lite till så hörs vi imorgon,
puss.
 
 

snow

2012-10-21 19:15:51 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


 
Tjäna!
Blev två timmars sömn igår, klev upp klädde på mig och åkte direkt ner till Dawes. Andrea har gjort två riktigt bra danser! Tränade till klockan ett sen ramlade det in nya tävlingsdansare lite hela tiden! Sen satt vi alla i danssalen och pratade lite, sen fick vi vårda "fadderbarn". Två av mina var inte där, men en liten söt var där. Vi satt och pratade ett tag sen gick vi tillbaka till salen igen. Sedan fick alla dansa, visa upp osv. Efter allt det där så åkte jag till Natalie, la mig på soffan, sov nån timme, klev upp somnade om osv. Vid sju klev jag upp, då hade natalie bäddat om mig och allt, söt jävel.
 
Senare insåg vi att det snöade så vi gick ut och njöt av de vita guldet. Efter ett tag gick vi in, la oss. Sen vaknade jag vid halv tolv, då hade natalie redan dragit på jobbet och jag ringde efter skjuts hem. Sen har jag typ spelat farmville, jävla spelhelvete, ätit middag med mormor och morfar och familjen. Sen nu ska jag väl duscha och sen sova.
 
Så vi lär ju höras imorgon 
Puss

Tjäna!

2012-10-20 08:01:35 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Ligger fortfarande vaken, har inte fått en blund än. Somnade vid halv åtta imorse/igår morgon eller vad det blir, vaknade vid två. Bråkade med mamma igen (som sagt, vardagssyssla), låg i sängen så länge jag kunde och sedan åkte jag in till stan. Ringde Sofia, hon och Pelle hämtade mig och Sofia var så jävla hungrig, märktes mycket på hennes körande. När vi åkt runt och hämtat upp alla så åkte vi till kvarterskrogen Oden som det så fint heter. Dom har fått till det riktigt snyggt där alltså. Dom käkade, jag tittade på, sedan gick jag upp till Natalie.

Blev att jag och Natalie nördade farmville (<3) kollade på x factor, drack kåla, åt lite nutella osv. Vi försökte oss även på ett 1000 bitars pussel, men båda har för lite tålamod för det. Vi har skrattat, varit arga, ätit clementiner, dreglat av allt skratt. Vi hade så jäkla roligt! Sen hämtade Sofia och Co. Upp mig, Sofia var inte alls kry, alla var så påverkad av alkoholhaltiga drycker. Hängde med dom ett tag sen åkte jag hem. Ligger fäst vid datorn i hopp om att något roligt ska hända.

Nu längtar jag bara tills klockan elva så jag kan åka ner på dawes och lära mig en dans och sedan veta vem/vilka jag ska vara fadder till. Sen åker jag till Natalie, hörs later!


lagt i skuggan

2012-10-20 07:46:00 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Ibland kan jag glömma bort allt fint jag har runt omkring mig.
Allt från saker som ger mig så vackra minnen, till personer som jag inte tänker på att jag verkligen är till hjälp ibland. Ibland är det så otroligt skönt att kunna hjälpa till, trösta, stötta. Jag är så glad över min omgivning & oftast så glömmer jag bort att visa hur mycket jag uppskattar deras närvaro. 
 
Jag är så otroligt tacksam för allt jag har, tacksam över att jag har så bra vänner, tacksam för att jag har så bra familj. 
 
Det var väl det jag ville få ut med det här. 

Vakna med the voice

2012-10-19 07:14:47 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Sitter och skrattar åt mig själv medans jag tittar på vakna med the voice. Just nu för tillfället så kör de breakdance battle haha, vilket jävla skönt jobb de har alltså!
Så skönt att dom spelar peppande musik så jag kan vakna till oredtligt, kliar i fingrarna och kittlas i benen. Vill bara ställa mig upp och dansa! De är så jävla sköna så jag tror jag dör. 
 
Jag har inte sovit en blund än och känner att det inte är någon mening är inte ens trött än så det spelade inte sån stor roll det heller. Jag funderar på vad jag ska göra hela dagen idag. Sitter jag hemma kommer jag dö av tristess. Skit less på att sitta vid datorn nu för jag har typ gjort det i 5 timmar.. Min bror blev lika less och frågade om vi skulle spela kort haha, såklart vann jag alla 4 gånger. 
 
Insåg att jag inte kan dra ut ikväll för jag ska vara på dawes klockan elva imorgon för att lära mig dans och få veta vilka/vilken av de nya tävlingsdansarna jag ska ta hand om / bli fadder till. Är faktiskt väldigt spännande, alla är så söta så jag får spunk. 
 
Kanske ska ta och städa rummet så min mor blir glad när hon vaknar, på + listan till jul.
 
 
 

när helvetet frusit till is

2012-10-19 02:36:39 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Helt jävla sopslut alltså.
Hela natten så vaknade jag till och från, vaknade sen helt vid åtta, vägrade skolan och sov till elva. Duschade, åt, bråkade lite med mamma (vardagssyssla), tog bussen in till stan. Gick på banken eftersom bankomat helvetet snodde mitt kort. Tog sedan bussen upp till fyrvalla, hälsade på Anna och Andrea.
Jag var så jävla duktig, kan säga att körkorts teorin har hjälpt en del. Blev sedan tvingad att byta om för att skruva med Anna, haha dra åt helvetet. Kände mig som en riktig jävla bonde alltså, fattades bara en snus typ.. 
 
Köpte även en dricka för 12 kronor med en 50 lapp, fick 82 tillbaka. Livet är på topp!
Sen åkte jag hem, spelade farmville 2. Jävla farmville alltså, man fastnar dirket. 
Sen somande jag vid fem och vaknade för ca en timme sen, skönt att jag är ledig imorgon iallafall. 
 
Morgondagens planer är oklara, kanske ska med och fira Pelle, eller följa med Erika ut eller hänga med Natalie&Tess. Det är så oklart.
 
 
sexigt ♥

ledtrådar till halloween.

2012-10-17 14:39:27 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..



dansa

2012-10-17 00:22:54 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Har varit på terapi, rensat tankarna osv.
Jag har dansat, om jag det inte vore så normalt att gå så hade jag dansat vart jag än skulle. 
Livet är så på topp.
Tog en liten paus på mitt dansade runt i mitt rum för att försöka komma på något att skriva här. 
 
Men det är lite svårt när man samtidigt sitter med fingrar och fötter som inte slutar rör sig utan bara gör massa danssteg. 
 
Återkommer imorgon 
 

lite gladare.

2012-10-16 16:34:00 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Min livsglädje har inte varit på topp. Var inte på skolan på två veckor, var typ nedstämd. Orkade knappt dansa. Men nu är jag tillbaka, gladare, piggare! Jag har stora planer på G alltså, suttit och sytt i tre dagar. Men vad det ska bli är fortfarande små hemligt! 
 
Igår så satt jag och natalie och sydde, vi sydde hela dagen ungefär. På kvällen så fick jag skjuts av sofia hem, jag skulle åka och kolla hur mycket pengar jag hade på kontot. Så tar bankomatjäveln mitt kort, så nu är jag kortlös också. 
 
Annars så har ni inte missat så mycket i mitt liv, jag har druckit alkoholhaltiga drycker, jag har umgåts med vänner, jag har dansat, legat hemma osv.
 
Ska snart upp på middag hos mormor och morfar. Sedan har jag träning, lite segt att jag inte varit på träningarna tillräckligt så jag kan knappt danserna. Tur att jag är snabblärd. 
 
Nu måste jag byta om, vi hörs senare.
och om ni inte har märk
t det så snöar det ute
Puss.
 
 
 
 

tänker inte klart.

2012-10-09 23:47:23 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Ruskigt dålig update här alltså. Har varit på tävling, kommit trea, sovit, inte varit på skolan på typ två veckor.
Där hade ni det, 
 
jag återkommer när jag har lite mer livsglädje.