you don't understand that I'm never changing who I am

2012-12-29 08:06:33 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


en fin tårta jennifer och evelina gjorde till daniel
 
Åkte till stan vid två, träffade hanna och fanny. Gick runt och försökte hitta något att ha på mig på nyår. Jag är så galet arg på nelly.com. Hittade dock ingenting, sen mötte vi upp patricia, fikade, mötte upp tess, letade ännu mer efter nått jag kan ha på mig, hittarde inget, strejkade. Sen gick vi hem till tess och vid fem tiden åkte jag till jennifer för att sedan gå till daniel. 
 
Hos daniel var det iallafall trevligt, dock så är det alltid lite för mycket när man själv är nykter. Det beror helt på hur full dom är och till vilken gräns. Så åkte hem vid tio, drog driven på donken. Unnade mig som fan, kom hem, åt, tittade på jersey shore somnade och vaknade vid halv fyra. Sedan dess har jag inte kunnat sova.
 
Idag så tänkte jag hänga med felicks, även åka upp till mormor för hon har klippt av håret till öronen och ska ta bort allt. Ska försöka göra henne på bättre humör och om hon tar bort allt så kommer hon ändå vara grandma-swagger. 
 
Nu ska jag spela spel, för det är de jag gör bäst här i livet. 
 

ÅÅÅÅH JAG BLIR GALEN.

2012-12-28 11:31:25 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Beställde hem en klänning från nelly i lördags och har varit jätte orolig att jag inte ska hinna få den. nu har jag fått den men de har skickat FEL STORLEK. BLIR FULLSTÄNDIGT GALEN. 
ger upp, kommer leva i mjukisbyxor i hela mitt liv. 
 

ÅÅÅÅH JAG BLIR GALEN.

2012-12-28 11:31:25 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Beställde hem en klänning från nelly i lördags och har varit jätte orolig att jag inte ska hinna få den. nu har jag fått den men de har skickat FEL STORLEK. BLIR FULLSTÄNDIGT GALEN. 
ger upp, kommer leva i mjukisbyxor i hela mitt liv. 
 

heat

2012-12-27 21:07:31 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


 
 
Hallå världen. Sitter förtillfället hos tess och pratar och har det trevligt. Vaknade runt ett idag, att komma upp elva var inte så enkelt som jag trodde. Duschade och gjorde mig iordning sen åkte jag till stan för att möta upp hanna och patricia. Vi gick runt och kollade och eftersom jag är så dålig så hittar jag aldrig något på rea. Så less på affärerna här i stan, det är för litet för mig!
 
Fyndade iallafall två par byxor och en tröja och eftersom det är jag så var de inte på rea, hatar att vara så dålig på hitta något. Sen mötte jag upp mamma och lucas, skulle egentligen åka hem men blev dålig så vi åkte och åt. Sen for jag hit. 
 
Ska nog träffa rassmus ett tag eftersom han åker imorgon. 
Imorgon ska jag svänga förbi stan igen, lonely tror jag för att kunna i lugn och ro leta efter något. Sen på kvällen ska jag förbi torvalla och fira Daniel som nyss fyllt 18! 
 
Igår fastnade adam i snön, det var roligt. 
 

one pound fish

2012-12-27 05:24:05 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


 

vart du än går

2012-12-26 16:45:54 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


 
Vad sjukt det är att vakna klockan fyra, jag har förstört mitt dygn helt totalt. Skulle kliva upp tidigt idag hade jag tänkt, åka till stan och träffa erika och försöka fynda något på mellandags rean. Men nu blir det istället att åka upp till m&m igen och äta julmat, helt sjukt vad längde det här håller på.
 
Imorgon ska jag upp klockan elva, så enkelt är det bara.  Men nu måste jag klä på mig osv. 
 

the book of love

2012-12-26 06:05:00 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


felicks har tagit över min instagram @nikitafilen
 
Då är man fortfarande vaken, somnade ca halv elva imorse och vaknade ca fyra. Klev upp och hade skattjakt med min bror. Mamma hade satt ut lappar runt i huset med rim så vi får gå och leta efter de en och en. Så himla mysigt, hon gör så varje påsk med påskäggen, hoppas det blir en jultradition också! 
Åkte upp till mormor och morfar vid fem, träffade mina kusiner osv, åt och sen efter ett tag så åkte jag och lucas. 
 
Hängde med sofia, drack monster och åkte på någon fest. Lika kul att se alla fulla människor, sen skjutsade vi alla på krogen. Sen har vi varit ute och sladdat, bara för att vi är så jävla swag. Hämtade upp emma, sladdade mer. Skjutsade hem emma vid halv två, väntade på att vi skulle vara taxi men ingen kom. Så vi hämtade upp felicks och kim så åkte vi dit. Satt där, sen tvingade jag hem felicks för han var icke i nyktert tillstånd. 
 
Kom in, fick felicks att gå med på en grej. (det får ni veta lite senare). 

Känner att livet är så jävla nice just nu. 
Imorgon blir det troligtvis Emma och Felicks häng på kvällen, film eller något liknande. 
SWAG
 
 

shine bright

2012-12-25 06:54:17 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Hej!
Ja det gör jag men har ingen film från de nyare slaget, utan bara gamla där det är pinsamt hur dålig jag var. Och NEJ jag har inte slutat med dans, skulle nästan aldrig falla mig in då jag älskar dansen mer än allt annat här i världen (nästan).

besviken på mig själv.

2012-12-25 06:41:03 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


 
Jag glömde helt bort att ta bilder idag. På julafton, alltså vad är det med mig! 
Åkte iallafall upp till mormor och morfar vid halv fyra, kollade klart på kalles jul, besviken på att dom tog bort hela "mamma" scenen, ligister. Sen åt vi middag, pratade ett tag, kollade på standard programmen som går på jul. Öpnnade julklapparna. Gillar att jag fick något det här året eftersom jag inte önskat mig ett skit. Fikade, sen vart mormor så trött så hon slumrade till ett tag. 
 
Efter ett tag åkte jag hem sen plockade sofia upp mig. Vi åkte runt lite, hämtade frida sen hamnade vi hos zandra där hon och marre var. Pratade lite, sen kom anders. Då satt vi igång en rulle, sjukaste filmen. Såg inte klart hela utan gick och träffade felicks, kim, thaien och en till snubbe som jag helt glömt bort namnet på. Thaien var full, han bröt mot alla lagar jag har på jul. Vi gick in till thaien, han tog med sig en påse stutar och en bit julskinka, haha. Sen vandrade vi ner till kim.
 
Vid halv fyra började jag och felicks vandra hemmåt. Fick hämtning vid öp hallen, åkte hem och sen dess har jag suttit och lyssnat på musik typ. 
Fick ändå en liten julkänsla när jag satt och lyssnade på lite julmusik, men när jag kom upp till mormor och morfar så kändes det inte som jul överhuvudtaget efter middagen. Det blir lite annorlunda nu när mormor är sjuk. Men jag hade trevligt ändå. Imorgon så ska jag dit igen för då kommer kusinerna och moster + hennes man. Så det blir väl jul igen, men nu ska jag dricka upp min monster och invänta nanny. 
 

God jul

2012-12-24 15:25:00 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Kassa mobilbilder med det gick fortast!


julafton?

2012-12-24 05:08:22 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


 
Noll julkänsla, klockan är fem. Julafton, förstår inte. Har inte hunnit fått någon julkänsla det här året eftersom det hänt så mycket nu under december. Så känner att julafton kommer suga. Tyvårr, men ska ta vara på dagen. Fota mycket för att behålla minnen till senare. 
 
Annars så måste jag kolla julkalendern, för det har jag inte gjort på två dagar nu, sen tänker jag nog sätta igång sunes jul så man blir lite taggad för morgondagen. 
 
Idag tog vi en tripp ner till sundsvall jag slink och min bror, vi skulle hämta någon men han missade flyget upp. Så vi gick runt och kollade på birsta. Det var förvånandsvärt lite folk där. Sen när vi kom hem så åt vi vårat årliga julbord hemma, eftersom vi inte firar jul hemma så har vi gjort såhär i alla år. Sen åkte jag till stan, hängde lite med sofia sen droppa hon mig hos felicks. Det var nice, vi satt inne ett tag sen åkte vi ut för att hämta johan. 
 
Var ute och gled, osv. Fast nu är det nog dags att försöka slagga. 
Återkommer med julbilder imorgon innan jag åker till mormor. 
 

emilia stenberg

2012-12-22 06:24:21 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


 
Åh min duktiga tjej
 


For the rest of my life

2012-12-19 10:28:00 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Hallå!
Sitter på skolan och försöker förstå mig på anatomi och fysiologi boken, ska skriva om hjärtat och det är så invecklade ord. Känns som ett nytt språk! Annars är jag ganska ensam idag på skolan, ingen Emma är här. Så får försöka göra ett tappert försök att klara det här all by myself! Imorgon är det julavslutning, ska för en gångs skull gå på den. Lika bra när det är sista året osv.
Annars så funkar livet bra, ska bara se om naturlunskapen vill göra detsamma!
Puss


svar till frida.

2012-12-19 01:52:47 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Hej frida! Att få en diabetiker att förstå vad den gör mot sig själv är inte enkelt. Jag har legat inne på sjukhuset en gång varje år nu i tre år i rad pga misskötsel. Men du kan säga som min vän sa till mig, att det är inte bara han som mår dåligt. Du mår minst lika dåligt av att se vad som händer med honom och hur det förstör honom långsamt.  I värsta fall får du berätta något av det hemska som kan hända. För när han missköter sig så tar hjärtat stryk. 
Så det ända du kan göra är att försöka få honom att förstå och stötta honom. Påminn honom att ta sprutorna och kolla värderna. Berätta att du vill ha kvar honom länge och att det är jobbigt för dig också.
Hoppas det blir bättre. 
Kram. 
 
 

the world could disappear

2012-12-15 02:43:55 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Känns lite jobbigt att ha utsikt mot cuprum, donken och bortåt på en fredag kväll kan jag lova.
Ser polisbilar, fulla människor, folk som ska äta, folk som umgås. Haha, känner mig så ensam. Rymde härifrån vid halv åtta tror jag och gick upp till dancehalls genrept träffade rebecca och majsan. Snabb pratade sen följde Rebecca med mig till sjukhuset, hon var här i kanske två timmar. Vi tittade på gamla bilder som jag hade och pratade massa.  Sen åkte hon hem vid tio, sen fick jag sällskap av Erik och Johan ett tag. Så egentligen ska jag inte klaga på att jag är ensam. Men jag vill också på krogen och träffa folk och se alla göra bort sig. 
 
Nu så sitter jag själv i fika rummet och tittar på tv och kollar sevärdheter i London. Vill dit snarast. 
Slängde ihop en gif och med det så säger jag adjö förtillfället.
 
 

vill hem.

2012-12-14 01:19:00 / 5 kommentarer kommentera inlägget?..


Är så sjukt less. Nu vill jag verkligen hem.
Det blev så att jag fick åka in akut till sjukhuset i tisdags natt pga att jag fick magsmärtor, hjärtklappningar och mitt saliv smakade aceton. Jag fick en syraförgiftning vilket innebär att det bildats syror i urinet. För en normal guy så är det inte farligt. Men i mitt läge är det livshotande. Jag har misskött mig i flera år. Mer eller mindre. Nu hade jag inte tagit min spruta på en vecka, innan det tagit den en gång varannan dag ungefär.
 
I början av 2011 så vart jag jätte sjuk, jag tror jag slarvade med sprutorna som jag gjort nu i tre månader. Till slut så blev det så att jag fick läggas in på sjukhuset för att få till mina blodsocker värden. Då gick jag ner till 42 kilo. Skärpte mig ett tag, hamnade på sjukhuset igen i februari i år. Sen har jag väll hållt på såhär till och från. 
 
Jag fick åka ambulans in i tisdags, hamnade till slut på hjärtintesiven där de satt EKG på mig och vätske och insulin dropp. Jag hade sådana magsmärtor så jag inte riktigt visste vart jag skulle ta vägen. Fick en halv timmas sömn den natten. Dagen efter så låg jag i sängen, röksugen, arg, ledsen, hade ont. Försökte få i mig lite mat. Sen vid ett tiden kom mamma och pappa igen efter suttit där med mig halva natten. Då kom en läkare in. Förklarande för mig vad jag hade gjort mot mig själv. Jag grät som aldrig förr. Fick sedan lite tid att prata med mamma och pappa. Flyttades från hjärtintesiven till diabetes avdelningen. Fått flera sköterskor och läkare som pratat med mig om vad jag gjort. 
 
Det var så, om jag inte hade åkt in den natten. Då hade jag inte överlevt. Det känns helt sjukt, förstår verkligen inte hur jag kan ha gjort såhär mot mig själv bara för att jag varit lat. Har nog inte gråtit såhär mycket på flera år. All smärta och uppläxningar jag fått. 
Under de här två dygnen har jag fått max 3 timmars sömn. 
 
Tror inte någon förstår, inte ens en diabetiker, hur farligt det egentligen är förän man hamnat i situationen själv. De har inte förstått hur mitt hjärta klarat av att dansat så mycket som jag har gjort. Allt blir så klart för mig. Det är därför jag haft mina humörsvängningar, därför jag varit så trött, grinig, inte kunnat fokuserat på skolan, tagit mig upp på morgonen. 
 
Tror ingen av er förstår hur extremt allvarlig diabetes är. Det är inte bara att ta sprutan när man äter, eller avstå från godis och dricka. Utan det är att du måste tänka nu äter jag en macka med ost. Så och så mycket kolhydrater är det i den, då måste jag tänka hur många enheter behöver jag för att hålla blodsockret i balans. 
 
Jag är nästan glad att det här hände. Så jag försår nu hur farligt det är och hur viktigt det är att ta sprutorna.
 
Jag skriver ut det här för att folk ska förstå varför jag varit som jag varit, förstå allvaret om ni själv har vänner som är diabetiker. Jag är glad att jag ändå har världens bästa vänner som har tjatat på mig om det här. Två som har varit lite extra pushande. Maja och Adina. 
Adina har flyttat till Göteborg, när hon kom hem så sa hon måste man bo hemma för att du ska sköta dig? 
 

Glad att jag har det jag har, glad att jag lever, glad ifall jag blir utskriven imorgon.
Fred ut. 
 
 

we could build a universe

2012-12-13 18:36:47 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Den där nedrans designen går inte som jag vill. Ligger i sängen och tycker synd om mig själv även fast jag har satt mig i den här situationen själv. Lyssnar på Talang Zaras låt och är så sjukt chockad av hennes röst. Hon kommer slå igenom stort, bättre än Rihanna enligt mig.   
 
Nu när jag ändå inte har något att göra borde jag plugga men det orkar jag inte. Ska fortsätta ligga här, tycka synd om mig själv, gråta en skvätt eller två. Ska kolla om jag kan få något sällskap också. 
 
 
  

vi försöker igen.

2012-12-05 00:40:22 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


 
Ska ta och försöka göra det här igen, skriva om min vardag. Ta lite bilder osv. Det är trotts allt december nu, mitt hus är som en sagovärld. Ska pynta klart mitt rum, göra om min blogg design osv. Som jag skrev så hade jag dans avslutning i helgen. Den var hur bra som helst. Ska bli en sån här "14 år och bloggar för jag inte har något att göra på dagarna" bloggare. Haha, ses när jag är klar med designen och rummet. 
 
Puss.

Dawes sagovärld

2012-12-03 15:38:00 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Det har varit kaos i helgen, så mycket nummer folk överallt, spring hit och dit. 
Tycker synd om er som missade den!
 Nu har jag gjort mitt sista på dawes efter ca 10 år där, känns tråkigt men än ändå kul att testa något nytt!
 
 
Bild från behappiness.blogg.se
 
 
 länk till film från avslutningen
http://ltz.se/kulturnoje/noje/1.5354663-terminsavslutning-for-dawes